- Konu Sahibi loveandpray
-
22 eylül günü yediklerim;
kahvaltı
1 kase fırın sütlaç
1 tane baklava
yeşil çay
öğle
2 dilim tavuk jambon
2 dilim kepekli ekmek
1 dilim kaşar
domates
bitki çayı
ara
3 tane kuru kayısı
10 tane badem
akşam
1 tabak etli türlü
2 dilim kepekli ekmek
ara
1 tane activia
yeşil çay
suyum 3 litreyi geçer, yediklerim de 1250 kalori civarıdır. sabahki tatlıları da dün akşam yemediğim için ödül niyetine yedim.
Günaydınlar günlüküm
2 hafta geride kaldı, ben 1.7 kg verdim bu iki haftada. bugün regl olduğum için biraz da ödemimin olduğunu düşünüyorum..
bu arada regl sıklığım 33 günden 28 güne indi 82 eşiğini geçince
malum pkoluyum ben de.. kilolar bizim hem kaderimiz, hem prangalarımız sabırlı olmazsak.. biraz kilo verdi mi, normale dönmeye başlıyor sağlık da. Allah herkese sağlık versin...
bugün 23 eylül, yani sonbahar ekinoksu.. geceyle gündüz eşit bugün ve günler kısalmaya başlıyor 21 marta kadar. önümüzdeki 6 ayı bahara kadar iyi değerlendirmeli. kışın daha fazla evde yeme şansı olduğu için kilo vermek konusunda daha avantajlıyız. ama güneş erken battığı için akşamları daha hafif yemek lazım..
23 Eylül itibariyle 81.0 kgmım, kayıtlara geçsin :))
regl oldugun cok bellısabah tatlı ıle baslamıssın sabah yemen ıyı olmus gercekten. kahvaltı ıcın yaptıgın menunu, oglene bırakmıssın guzel bır dengeleme olmus bu sekılde.
canımmmmm cok sevındım regl gunun normale donmus. ayyyyyy ıcıme umut doldu kılocuklar gıdınce ben de boyle olurum belkı. ınsaallah.
basarılarının ve guzel haberlerının devamı gelsın ınsaallah canımmmmmmmmm
teşekkürler Filizcim
aslında canım hiç tatlı istemiyordu. ama sabah mutsuz uyanınca yemek istedim, yemesem akşam üzeri aklım çelinebilirdi. ama sabah yeyince tüm gün kafam çok rahattı. tatlı işte, bi süre sonra çok fazla şekerli geliyor insana.. çikolata istiyor canım ama öyle karşı koyamayacak kadar değil. bi daha reglde de çikolata yerim belki.
ben de bu kadar erken düzelmesini beklemiyordum canım. çok şaşırdım, endişelendim.. hesapladım kırk kez. ama tam 28 gün.. inşallah senin de düzelecek bi 10 kg attığında. inşallah gelecek devamı canım :)
dedıgın gıbı esracıgım,yolumuz uzun. dısıplın cok onemlı ama aynı dısıplını yıllarca devam ettırmek cok zor oyuzden ara ara kendımızı mutlu etmemız lazım yoksa pes ederız bırakırız belkı. hem sabah yemen cok ıyı olmus sabah yemesen aksam yıyecektın oooooo kotu olurdu tabı kı.
sutune bıraz kahve ve yanında ara ogunler ıle seyler yap bence. ya da tarcınlı sut mesela super olur kaldı kı cıkolata ıstegım okadar yogun degıl demıssın bunlar kesın keser senııııııı
ınsaallah canım hep saglıklı olalım daha saglıklı olalım ınsaallah
benım regl bayramdan berı sapıttı sık sık ara kanamalarım oldu gercı bu ıyıymıs ama odemımı tam atamadım ıste, ayrıca regl gunumu de hesaplayamaz oldum hayırlısı bakalım nezaman olur bılemıyorum artık.
tamam canım, bugün süt yok evde ama yapacağım ilk fırsatta
regl düzeni o kadar çok şeye bağlı ki. sıcakla değişebiliyor, oruçla değişebiliyor, keza stres.. ben de doğum kontrol hapı kullanırken ara kanamalar yaşıyordum. bırakınca geçti.. senin de oruca bağlı olabilir. biraz bekle bakalım, inşallah düzelir canım.
ben regl olduğum günler 5 otlu çay içiyorum liptonun, günde 1 fincan. içine de birkaç tane kiraz sapı ekliyorum. sürekli içmek zararlı olabilir ama reglken içmek lazım, ödem attırıyor. istersen dene sen de.
canım çok öpüyorum seni, kaç gündür ertelediğim ütülerimi yapayım artık. görüşmek üzere
bol bol sut ıc sutun olsun dıyor esımmmmmmmmben de sana dıyeyım ıc ıc sut, sutun olsunnnnnn bebıse hazır olllllll esımın mantıgı ısteeeeeee
haklısın canım, ara kanamalardan korkmustum hanı yara vs bırsey olur dıye sukur yokmus. yumurtalıklarım kendı basına calısmaya calısıyormus cok sevındım buna. bakalım bundan sonra daha da ıyı olsun ınsaallah
tamam canım ben de cıgden maydonoz yerım, yesıl cayın ıcıne kıraz sapı atardım 5 otlu cay ıle de deneyım hem degısıklık olur.
kolay gelsın opuyorum benım de cıkmam lazımmmmmmm
Günaydınlar günlüküm
2 hafta geride kaldı, ben 1.7 kg verdim bu iki haftada. bugün regl olduğum için biraz da ödemimin olduğunu düşünüyorum..
bu arada regl sıklığım 33 günden 28 güne indi 82 eşiğini geçince
malum pkoluyum ben de.. kilolar bizim hem kaderimiz, hem prangalarımız sabırlı olmazsak.. biraz kilo verdi mi, normale dönmeye başlıyor sağlık da. Allah herkese sağlık versin...
bugün 23 eylül, yani sonbahar ekinoksu.. geceyle gündüz eşit bugün ve günler kısalmaya başlıyor 21 marta kadar. önümüzdeki 6 ayı bahara kadar iyi değerlendirmeli. kışın daha fazla evde yeme şansı olduğu için kilo vermek konusunda daha avantajlıyız. ama güneş erken battığı için akşamları daha hafif yemek lazım..
23 Eylül itibariyle 81.0 kgmım, kayıtlara geçsin :))
çok sevindim canım senin adına...ben hala doğum kontrol ilacı kullandığım için bilmiyorum adetlerim düzene girmişmi...:44:doktorumda bıraktıktan sonra enaz 3 ay geçmesi lazım dedi ilacın etkilerinin tamamen vucuttan atılması içinmiş...ozaman daha iyi belli olurmuş düzenli olup olmadığım...
neyse canım ben kaçıyom şimdilik ama hep takipte olucam seni beilesinn...
Canimm hayirli olsun gunlugun baya kilo vermissinnnn herhalde :) Hayirli olsunnnn tekrardan
kuzucum hayırlı olsun günlükün ve inşallah hedeflediğin kilona sağlıcakla ulaşıp bebişini de kucağına alırsın
merhaba bebeğim günlüğün hayırlı olsun başarı hikayeleriyle dolsun inşallah..Merhabalar,
Ben aslında forumun eskilerindenim. Kadınlar kulübüyle yaklaşık 15 ay önce tanıştım. Kilo vermeyle ilgili bir şeyler araştırırken Talin adlı üyemizin başarı hikayesiyle açılan kapıdan girerek bir sürü yol kat ettim. 2012 yılı mayıs ayı sonunda 99,5 kg olarak başladığım serüvenime 15 ay sonra 17 kg vermiş olarak devam ediyorum. Aslında yılbaşına kadar 7 ayda 14 kg verdim ve sonrasında kaybolan motivasyonumla 85-80 arası sürekli birkaç kilo verip aldım 8 aydır. Artık bu duruma bir son verip yoluma devam etmek istiyorum.
9 eylül itibariyle 82.7 kgla başlıyorum yoluma. kendime 36 hafta verdim, yani neredeyse 9 ay. 36 haftada 26 kg vermek istiyorum. 22 mayıs 2014 de, 99.5 kgla yoluma başlamamın 2. yıldönümünde, 57 kg olmak gayesindeyim. Birkaç aylık koruma sürecinden sonra ise kısmetimizde varsa bebeğimiz olsun istiyoruz eşimle.
9 Eylül itibariyle;
82.7 kg
%51.4 yağ oranı
göğüs;105
bel;87
göbek;117
basen;117
sağol canım :)
sen nerelerdesin, ne alemde kilo işleri?
merhaba bebeğim günlüğün hayırlı olsun başarı hikayeleriyle dolsun inşallah..
Canim ben instgram'da motivasyonumu buluyorum.Hergun resimler ekliyorum diyetci arkadaslar var baya.Kullaniyorsan sende gel :) Benim 2 hesabim var biri tbusem digeri 2ayda10kg :))) ben suan 88.6 kiloyum.Bi kac kilo verdim.Yuruyus ve evde bi kac hareket yapiyorum oyle yani :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?