- 25 Aralık 2009
- 5.661
- 17.584
- 498
- Konu Sahibi loveandpray
-
Merhabalar,
Ben aslında forumun eskilerindenim. Kadınlar kulübüyle yaklaşık 15 ay önce tanıştım. Kilo vermeyle ilgili bir şeyler araştırırken Talin adlı üyemizin başarı hikayesiyle açılan kapıdan girerek bir sürü yol kat ettim. 2012 yılı mayıs ayı sonunda 99,5 kg olarak başladığım serüvenime 15 ay sonra 17 kg vermiş olarak devam ediyorum. Aslında yılbaşına kadar 7 ayda 14 kg verdim ve sonrasında kaybolan motivasyonumla 85-80 arası sürekli birkaç kilo verip aldım 8 aydır. Artık bu duruma bir son verip yoluma devam etmek istiyorum.
9 eylül itibariyle 82.7 kgla başlıyorum yoluma. kendime 36 hafta verdim, yani neredeyse 9 ay. 36 haftada 26 kg vermek istiyorum. 22 mayıs 2014 de, 99.5 kgla yoluma başlamamın 2. yıldönümünde, 57 kg olmak gayesindeyim. Birkaç aylık koruma sürecinden sonra ise kısmetimizde varsa bebeğimiz olsun istiyoruz eşimle.
9 Eylül itibariyle;
82.7 kg
%51.4 yağ oranı
göğüs;105
bel;87
göbek;117
basen;117
esracımm tebrik ederim seni canım çok güzel yol katettin....
inşallah hedeflediğin zamanda hedeflediğin kilonada ulaşırsın canım...
Esraammm çok güzel gidiyon cücüşüümm , MAŞALLAH sanaaaa
:118::118::118::118::118:
Merhabalar,
Ben aslında forumun eskilerindenim. Kadınlar kulübüyle yaklaşık 15 ay önce tanıştım. Kilo vermeyle ilgili bir şeyler araştırırken Talin adlı üyemizin başarı hikayesiyle açılan kapıdan girerek bir sürü yol kat ettim. 2012 yılı mayıs ayı sonunda 99,5 kg olarak başladığım serüvenime 15 ay sonra 17 kg vermiş olarak devam ediyorum. Aslında yılbaşına kadar 7 ayda 14 kg verdim ve sonrasında kaybolan motivasyonumla 85-80 arası sürekli birkaç kilo verip aldım 8 aydır. Artık bu duruma bir son verip yoluma devam etmek istiyorum.
9 eylül itibariyle 82.7 kgla başlıyorum yoluma. kendime 36 hafta verdim, yani neredeyse 9 ay. 36 haftada 26 kg vermek istiyorum. 22 mayıs 2014 de, 99.5 kgla yoluma başlamamın 2. yıldönümünde, 57 kg olmak gayesindeyim. Birkaç aylık koruma sürecinden sonra ise kısmetimizde varsa bebeğimiz olsun istiyoruz eşimle.
9 Eylül itibariyle;
82.7 kg
%51.4 yağ oranı
göğüs;105
bel;87
göbek;117
basen;117
canım yenı farkettım. gunlugun hayırlı olsun sana canı gonulden basarılar dılıyorummmmmmmmmmmmm,
hayırlısı olsun esrammm yeni topiğin sana güzellikler başarılı getirsin ki başarı getirceğine eminim çok değil yaz başlangıçında fit bi hatun olacaksın inşallahh... gün ve gün zayıflama serüveninde seni yakından takip etmek isterim.
hımmm menün gayetgüzel afiyet olmuştur umarım merak ettiğim yağsız tostun içeriği ?bide önerim ödem ve yağ atmak için ve c vitamininden yararlanman için maydanoz eklemeni tavsiye ederim çokyakışıyor.19 eylül günü yediklerim;
kahvaltı
2 dilim kepekli ekmekle yağsız tost
1 tane domates
beyaz çay
öğle
1 kase etli bamya yemeği
4 kaşık pirinç pilavı
ara
1 fincan sütle kahve
3 tane kuru kayısı
2 tane ceviz
yeşil çay
akşam
8 tane fırında istavrit (130 gr)
1 dilim beyaz ekmek
salata
ara
5 otlu çay
suyum 4 litreye çıkar sanırım. gün içince 35 dakika 2.7 km yürüdüm koşu bandında. 1300 kalori civarındadır yediklerimin kalorisi de.
hımmm menün gayetgüzel afiyet olmuştur umarım merak ettiğim yağsız tostun içeriği ?bide önerim ödem ve yağ atmak için ve c vitamininden yararlanman için maydanoz eklemeni tavsiye ederim çokyakışıyor.
ben mümkün olduğunca pirinç pilavı yemiyorum binde bir müsafirlikde karşımdaki kişinin emeğinin hatrına yiyorum,canım birde beyaz ekmek tercihin cıs geldi bana,ben senin menünü ilkkez inceliyorum bence çok başarılısın bilinçlisin benim yazdıklarım bana göre cıs olanlar sıvıtüketiminin şahane aktivitede yerinde valla imrendirdin beni
Esraların en en en güzeli;
Topiğin hayırlı olsun azmin devamlı olsun inşallah
günaydın hayırlı cumalar canım..
20 eylül günü yediklerim;
kahvaltı
2 dilim kepekli ekmekle tost
1 tane domates
1 tane salatalık
yeşil çay
ara
1 fincan sütle kahve
3 tane kuru kayısı
6 tane fındık
öğle
4 kaşık biber sote
3 kaşık yoğurt
2 dilim kepekli ekmek
ara
1 tane activia
akşam
2 parça tavuk (110 gr)
4 kaşık bulgur pilavı
ara
5 tane badem
yeşil çay
toplam 1250 kalori civarıdır yediklerim. 35 dakika 2.8 km yürüdüm koşu bandında. fena bir gün değildi...
tebrikler cücüsüüüüüüü
:118::118::118::118::118::118:
22 eylül günü yediklerim;
kahvaltı
1 kase fırın sütlaç
1 tane baklava
yeşil çay
öğle
2 dilim tavuk jambon
2 dilim kepekli ekmek
1 dilim kaşar
domates
bitki çayı
ara
3 tane kuru kayısı
10 tane badem
akşam
1 tabak etli türlü
2 dilim kepekli ekmek
ara
1 tane activia
yeşil çay
suyum 3 litreyi geçer, yediklerim de 1250 kalori civarıdır. sabahki tatlıları da dün akşam yemediğim için ödül niyetine yedim.
sütlaç ve baklavayı sabah tüketmen iyi olmuş cücükümm , akşama kadar yok olmuştur onlarr
dün gece yemediğin için tekrardan tebriklerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?