- 16 Ocak 2013
- 1.616
- 1.074
- 83
- Konu Sahibi Vernalagnia
Ay kuzum ben o plank ı eledim geçtim insanım yahu :)))) kolum ağrıyor bir de.Merhaba kızlar :))
Dün akşamüstünden sonra böyle bana bir olumsuzluk, bir bıkkınlık çöktü ki sormayın.
2 lokum ve yarım waffle yedim düşünün. Halbuki şekerli şeylerin anlık enerji yükseltip ardından daha derine ittiğini çok da iyi biliyorum. Bir an aklımdan geçirdim, bırakıyım spor yapmayı denemeyi, sağlıklı beslenmeyi vs. Salayım dedim yani her şeyi. Dünkü sporu yapmadım zaten. Sonra dedim ben biliyorum bu halleri, yarın yeni bir gün yeni umutlarla kalkarım kesin.
Sanırım iradesizliğim sinirimi bozan şey. Tekrar kendime 1 hafta abur-cubursuz ve şekersiz, kaçamaksız hedefi koyayım bari.
Velhasılıkelam bu sabah iyiyim!54.4 kg çıktım. Anacım şu 500 gr gitse 53.9 görsem böyle bir gaz bir ilham gelecek ama bakalım. :)
Bugün total body torture günü.İlk 3 videoyu yaptım diyeim. Daha doğrusu cassey yaptı, ben yamuldum. Şaka gibi hiç kolumun bacağımın gücü yok ya sinir bozucu.
Ama onda birini bile yapabilsem bir sonraki adımda daha iyi olacağımı bildiğimden asla bırakmaya niyetim yok. Son iki videoyu akşama yaparım inşallah. :) Hele o plank jackti sanırım, ulen psikopat insan işi mi o be!?
Kahvaltıya gideceğim ama yaklaşık 2 saat sonra falan olacağından şimdi yulaf süt meyve yiyeyim diyorum azıcık. Saatlerce aç kalmak hoş değil çünkü. :)
Sakın bırakmaaa sakıııın. Olur öyle kaçamaklar. Napalım ölelim mi ya Canımız çekiyor :))) sporu bırakmadığın müddetçe hiçbir kaçamak zarar veremez sana. Ancak süreci uzatır.
Afiyetler olsun kuzuma. Neşen yerinde olsun. Enerjin daima seninle olsun