• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı Yaşam -> Sağlıklı Vücut

Nereye kayboldum bu ara ben de bilmiyorum. Düğün arefesinde verilen kiloları geri aldım resmen genişledim. Dayandım yine 55 bandına da bu işe bir dur demenin vakti geldi.

Bana en iyi gelen spor BBG :) 1. hafta 1. günü dün yaptım. Bayağıdır yapmayınca tabi türlü türlü ağrılar baş gösterdi. Ve acayip yorgun ve uykulu hissediyorum... Beslenme de iyiydi dün. Umarım artık kopmam. Koptuğum an gidiyor çünkü her şey...

Dünün bildirimi 8.000 adım ve 3 dk falan tabata egzersizi :) 10 dk lık bi video açtım ancak dizimde bi acı hissedince bıraktım zorlamadım. Sonuçta bugün BBG'ye devam. Hafif cardio olarak yürüyüş de yeterli bence. Daha önce de böyle yapıyordum :) BBG 1. hafta 2. gün yapıldı :KK6:

Dün BBG 1. hafta 3. gün bacak ve karın egzersizleri yarım yamalak da olsa yapıldı. Gecenin bir vakti. Hiç yapmamış olmamak adına ve de spordan kopmamak adına yaptım bir şeyler :) Devaaam...

BBG 1. hafta bitti, bugün 2. haftaya başlıyorum. Cuma antrenmanını cumartesi yaptım karın kaslarım hala acıyor diyebilirim zaman zaman :)

Hadi bakalım devam!

Tam bir kısır döngü olmuşum. Kaç senedir bu haldeyim bilmiyorum ama in 50'ye çık 55-56'ya şeklinde gidiyorum.

Özel bir gün mü geliyor. Hemen azıcık dikkat et, oh verdin tamam. Geçti mi o özel gün? ooo tamam gömmeye devam.

Şimdi de öyle bir durumdayım. 26 gün sonra tatile gidiyorum o yüzden kilo vermeye çalışıyorum yine. :) Allah akıl fikir versin.

Eyvallah tatilde yenir içilir kilo alınır, gelince 2 hafta dikkat eder toparlarsın zaten. Ama sen normal zamanda 2 ileri 1 geri, 1 ileri 3 geri gibi saçma sapan hallere girersen ne uzarsın ne kısalırsın kardeşim.

Neyse bu özeleştiriden sonra (tabi haftasonu bin türlü yemeler) bugün yumurta kiraz detoksu yapıyorum ki bi kendime geleyim. Hadi bakalım.:nazar:

Yumurta kiraz detoksunun sonuçları güzel :) En az -1 kilo.

Midem de indi bayağı, hem vücut yükten kurtulmuş oldu. Şimdi kararında sağlıklı beslenmeye devam.

Yalnız bu detoks olayı güzel, insan kendine uygun olanı bulunca arada uygulayabilir diye düşünüyorum. Güzel arınma oluyor. :)​

Back
X