• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı Yaşam -> Sağlıklı Vücut

Akşam
4 uzun piliç sosis (yağsız tavada çevirdim biraz)
1 dolu tatlı kaşığı krem peynir
1 yağsız tavada kızartılmış domates
2 dilim çavdar ekmeği
1 çay bardağı zero :)

Yemek yoktu ve öğle yemeğini 12.30'da yemiş bir insan olarak açlıktan ölüyordum. Doydum çok şükür. :)

Saat 23.00 gibi sporu yapmayı planlıyorum bu akşam spor bildirimi yapmak nasip olur inşallah :KK70:

Son düzenleme:
Ben ne dedim? Geç de olsa yapacağım dedim! Misafirlerimiz 12.30 da gitmiş olabilir ama benim artık başlamam gerekiyordu ve başladım.

Feeling good: check!

Blogilates beginner day 1 ✔

İyi geceler :)
İşte bunu bekliyordum, harikasın!
2 haftada etkisini rahatlıkla hissedeceksin.
Durma, devam ! :KK36:

İşte bunu bekliyordum, harikasın!
2 haftada etkisini rahatlıkla hissedeceksin.
Durma, devam ! :KK36:
Çook teşekkür ederim. :) :KK19:

Özlemişim valla spor yapmayı, zaten ne diye bıraktıysam. :) Blogilatesi de duymuştum ama incelememiştim, iyi ki paylaştın da bizle bu vesileyle başlamış oldum. :KK55:
Hatta bugün bir iki tane 30 day challange lardan ekleyebilirim programa. :)

Sabah 1 bardak suyun ardından,

Kahvaltı
40 gr çavdar ekmeği- 1 tatlı kaşığı krem peynir- 2 dilim hindi salamı tost şekline getirip ısıttım
Yarım haşlanmış yumurta
1 küçük domates
3 siyah zeytin

Dolu dolu bir kahvaltı oldu mis gibi :)

Çook teşekkür ederim. :) :KK19:

Özlemişim valla spor yapmayı, zaten ne diye bıraktıysam. :) Blogilatesi de duymuştum ama incelememiştim, iyi ki paylaştın da bizle bu vesileyle başlamış oldum. :KK55:
Hatta bugün bir iki tane 30 day challange lardan ekleyebilirim programa. :)

Sabah 1 bardak suyun ardından,

Kahvaltı
40 gr çavdar ekmeği- 1 tatlı kaşığı krem peynir- 2 dilim hindi salamı tost şekline getirip ısıttım
Yarım haşlanmış yumurta
1 küçük domates
3 siyah zeytin

Dolu dolu bir kahvaltı oldu mis gibi :)

30 days challenge lar az sayıda başladığı için zaten çok kısa sürede bitiyor. Ben özellikle butt lift in etkisini görmeye başladım,kalçam tabi henüz kalkmasa da taş gibi sımsıkı şuan. Ekle bence de :)
Spor sonrası mis gibi kahvaltı :) spor sonrası insan zaten böyle Paşa'lar gibi kahvaltı etmek istiyor. Afiyet olsun canım. O salamlı tostundan ben de yapacağım kahvaltıya canım çekti. Fit yaşam salamı almıştım %1 Yağlı sadece. Ziyan olmasın :)) takipteyim sakın Bırakma :nazar:

30 days challenge lar az sayıda başladığı için zaten çok kısa sürede bitiyor. Ben özellikle butt lift in etkisini görmeye başladım,kalçam tabi henüz kalkmasa da taş gibi sımsıkı şuan. Ekle bence de :)
Spor sonrası mis gibi kahvaltı :) spor sonrası insan zaten böyle Paşa'lar gibi kahvaltı etmek istiyor. Afiyet olsun canım. O salamlı tostundan ben de yapacağım kahvaltıya canım çekti. Fit yaşam salamı almıştım %1 Yağlı sadece. Ziyan olmasın :)) takipteyim sakın Bırakma :nazar:

Kesinlikle, hem sıkmayacaktık hem de faydalı olacaktır diye düşünüyorum.

Zaten spor da yapmaya başlyınca insan ister istemez heba etmemek için daha fazla dikkat ediyor. Sen zaten spor konusunda maşallahlıksın.:nazar:

Sana da afiyet olsun. :) Yap bence de mis gibi keyif kahvaltısı olsun biraz.
Bırakmam bırakmam, arkandayım geliyorum. :KK53:
:KK66:

Öğleden önce sade Türk kahvesi

Öğle
1 adet sandal sefası
2 yk bulgur pilavı
4 adet ıspanak köftesi ( ıspanak peynir ve çok az un ve yumurta ile küçük küçük köfte boyutunda bir yiyecek türü :KK70: )

Ara
1 dilim karpuz
3 tane ceviz

Öğlen bi küçük kase yoğurt yemiştim unutmuşum :)

Akşam
1 kabağı rendeleyip yağsız tavada pişirdim, içine bir sarımsak atarak. 2 yk yoğurt ile yedim.
2 yk da soğan, domates biber kavurması 1 dl çavdar ekmeği ile.

Yemeği hazırlarken de 2 dl hindi salam yedim çok acıkmıştım ama bitti sonunda. :KK53:

Kabaklı tarifi konulardan birinde görmüştüm ama hatırlayamadım, fikir sahibine çok teşekkürler :21: Çok lezzetli oluyor. :)

Akşam bir iki parça karpuz yerim belki. Bu günü böyle kapatırım.

Blogilates beginner day 2 ✔
30 days challenge Butt lift day 1 ✔
30 days challenge flat ABS day 1 ✔
30 days challenge tigh slimming day 1 ✔

Süper hissediyorum :) GirLookingForLove GirLookingForLove yolundan ilerliyorum bak ona göre. :21: :nazar:
Oh ohhh ohhh yoldaşım da var artık :KK50: Anca beraber kanca beraber :anneadayı:
Nazar boncuğumuzu eksik etmiyoruz o zaman :nazar:
Senin de benim gibi o 30 days challenge hareketlerini artırmak geliyor mu içinden :) ben Başlarda kendim 20-30 tane yapıyordum sonra baktım beginner programı ağırlaşıyor, canım çıktı yapamadım tabi.:KK70:
Çok güzel olacağız 1 ayda farkedecek, 2-3 ay sonra Fit olacağız tamamen bence devam canım :KK68:

Oh ohhh ohhh yoldaşım da var artık :KK50: Anca beraber kanca beraber :anneadayı:
Nazar boncuğumuzu eksik etmiyoruz o zaman :nazar:
Senin de benim gibi o 30 days challenge hareketlerini artırmak geliyor mu içinden :) ben Başlarda kendim 20-30 tane yapıyordum sonra baktım beginner programı ağırlaşıyor, canım çıktı yapamadım tabi.:KK70:
Çok güzel olacağız 1 ayda farkedecek, 2-3 ay sonra Fit olacağız tamamen bence devam canım :KK68:

Yoldaş olduk bırakmayız umarım, zaman geçiyor boşa geçmesin en azından :)

Videonun ardından yaptığım için onlar bile zorladı düşün artık. Dediğin gibi hareketler az gözüküyor ama vardır bildiği :KK76:

Böyle devam edersek 2016 ya bomba gibi gireriz, demedi deme. :nazar::KK48:

Yoldaş olduk bırakmayız umarım, zaman geçiyor boşa geçmesin en azından :)

Videonun ardından yaptığım için onlar bile zorladı düşün artık. Dediğin gibi hareketler az gözüküyor ama vardır bildiği :KK76:

Böyle devam edersek 2016 ya bomba gibi gireriz, demedi deme. :nazar::KK48:

Ayyy hadi bakalım inşallah :KK49: buralardayım mümkün olduğunca, böyle birbirine destek olunca çok daha kolay.
2016 bekle bizi Geliyoruzzz! :KK31: :KK5:

Günaydıın.

Tartıldım bu sabah. Sonuç 54.8
Yukarı gitmedikçe sıkıntı yok, her tartıldığımda aşağı doğru gitsin bana yeter. :)

Sabah
1 çay kaşığı tereyağı ile pişirilmiş yumurta
1 dilim tam buğday ekmeği üzerine ince bir tabaka krem peynir

Şimdi bitki çayı ile devam edeceğim yola, hadi bakalım.!:KK76::KK49:

Ha bu arada her hareketimde karnım acıyor ve bu beni çok mutlu ediyor. :D

Öğleden önce sade Türk kahvesi klasik

Öğle 12.15
Fırında soslupişirilmiş tavuk göğsü
1,5 yk makarna
Koca bir kase yoğurt, ince dilimlenmiş salatalık ve baharat karışı (muhteşemdi bol bol yedim. :KK53:)

Ara 13.15
Madonun küçük karton kabında ananaslı ve diyet vişneli dondurmasıı. İyi gitti be. :63::21::KK70:

Öğleden önce sade Türk kahvesi klasik

Öğle 12.15
Fırında soslupişirilmiş tavuk göğsü
1,5 yk makarna
Koca bir kase yoğurt, ince dilimlenmiş salatalık ve baharat karışı (muhteşemdi bol bol yedim. :KK53:)

Ara 13.15
Madonun küçük karton kabında ananaslı ve diyet vişneli dondurmasıı. İyi gitti be. :63::21::KK70:
Afiyet bal şeker olsun ama yaramasın :))
Ay o Mado'nun diyet dondurması çok lezzetli ya bayılıyorum. Çalışıyor musun merak ettim? :)

Afiyet bal şeker olsun ama yaramasın :))
Ay o Mado'nun diyet dondurması çok lezzetli ya bayılıyorum. Çalışıyor musun merak ettim? :)

Bence de yaramasın ya :)

Evet gayet hoş ekşi ekşi. Çalışıyorum canım. :) O yüzden sabah ve öğle öğünleri düzenli, akşam eve gidince biraz yalpalıyor. :)

Bence de yaramasın ya :)

Evet gayet hoş ekşi ekşi. Çalışıyorum canım. :) O yüzden sabah ve öğle öğünleri düzenli, akşam eve gidince biraz yalpalıyor. :)
Süpersin. Evde kalıp kendini tutmaya çalışmak çok zor sen şanslısın :) darısı Başıma tez zamanda ben de çalışırım umarım :KK68:

Süpersin. Evde kalıp kendini tutmaya çalışmak çok zor sen şanslısın :) darısı Başıma tez zamanda ben de çalışırım umarım :KK68:

Evde insan ister istemez kaybediyor kendini ya. :KK53: Birisi bir şey yiyor bi bakmışsın hoop sen de yiyorsun.

İnşallah gönlüne göre bir işe girersin en kısa zamanda. :KK19:

Ara 16.45
1 küçük dilim kavun
2 tane Altınbaşak yulaflı kepekli (halk arasında sunta diye tabir ettiğimiz :KK70:)

Akşam 19.00
2 rendelenmiş kabak yağsız pişirip, 2 yk yoğurt, nane, pul biber, kekik ile yedimm (kabak inanılmaz hacmi küçülen bi sebze imiş :))
1 küçük dilim tam buğday ekmeği
2 parça karpuz

Sağlıklı beslenmenin verdiği haz hiçbir şeyde yok. :KK76:

Blogilates beginner day 3 ✔
30 days challenge Butt lift day 2 ✔
30 days challenge flat ABS day 2 ✔
30 days challenge tigh slimming day 2 ✔

Geç saate de kalsa yaptım, çünkü biliyorum ki bir kere bırakırsam kalır öyle. :)

Back
X