Kuzucuk afiyet olsun ay o kesmez beni balı yedim mi tam yiycem böyle tereyağla falan. Ah ah aylar oldu

Şimdi sana bir öneri ile geldim. Cassey ile pilates iyi gidiyor, hoş gidiyor amma velakin hergün çok yorucu olabiliyor. Ben evde olduğumdan güzel adapte olmuştum ama havalar soğudu, hastalandım derken motivasyonum düştü. Pilatesi hiç bırakmayacağım ama bir değişiklik yapmam gerek. Seni de bu değişiklikte yanıma alayım diyorum. :) sen de bol bol hareket yapıyorsun belki sen de katılırsın dedim.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ile-yeni-bastan-fit-olmaya-basliyoruz.770027/
Kedi'yi bilirsin belki bu işin müdavimi olmuş artık. Gruplar oluşturuyor. Eğer vakit ve imkan bulursan bir göz at derim. Ben bölgesel sıkılaşma ve squat grubundayım. Bu şekilde egzersiz ve tabii ki yürüyüş/pilatesle devam edicem. Ama bu sayfanın bizi çok daha motive edeceğine inanıyorum. İlk sayfaya bakarsan anlrsın henüz tamamlanmadı ama olsun :) gruba katılmasan bile o programlara kendin de başlayabilirsin :) ben önermek istedim canım