Selam hoşbuldumAngelic naber? Ozlettin kendini
SelamHosgeldin
kırılma diye öyle diyoiyiyimm canım senden naber giremedim ya iki gün iş cok yogun oldu bugünde saçımı felan boyadım
ciddi özlediniz mi benii
mascara duydun mu
aferinevet nolur beni begenin bende popi olmak istiyorum dedim
sağolsun begendiler
Sananeee beee sananeeeeeşu nicki değiştir len ne o öyle melek hemrişe
hep üstüme gel hep demiiikırılma diye öyle diyo
yoksa niye özlesinler seni
nerde sonsuz mutluluk diyo merk ettimaferin
Sananeee beee sananeeeee
kıskançççççççkırılma diye öyle diyo
atmıyorum lannerde sonsuz mutluluk diyo merk ettim
link atsana bi
hıyarlık etme at bekliyorumatmıyorum lan
atmıyorum cenemi sivilceler bastı yarnaa geçirecek bi tarif verhıyarlık etme at bekliyorum
vermiyorum bendeatmıyorum cenemi sivilceler bastı yarnaa geçirecek bi tarif ver
Hangi renge boyadin?, evde kendin mi boyadin?, ben de yakin zamanda boyadim ama begenmedim, bir iki hafta gecsin de yeniden boyayacagimiyiyimm canım senden naber giremedim ya iki gün iş cok yogun oldu bugünde saçımı felan boyadım
ciddi özlediniz mi benii
mascara duydun mu
Iyiyim, biraz sifayi kapmisim takiliyorum oyleSelam hoşbuldum
nasılsın :)
kırılma diye öyle diyo
Niye hos muhabbetsin bekleriz hephep üstüme gel hep demiii
bende öyle oturuyorum boş boşHangi renge boyadin?, evde kendin mi boyadin?, ben de yakin zamanda boyadim ama begenmedim, bir iki hafta gecsin de yeniden boyayacagim
Iyiyim, biraz sifayi kapmisim takiliyorum oyleSenden naber?
Niye hos muhabbetsin bekleriz hepzaten topik sakinlerini kesinlestirecegiz bir ara, katilim onemli ona gore!
ay sorma kuzum ya neler cektim bugun... kızıl çikolataya boyadım boyamaz olaydım.. bildiğin siyah olduHangi renge boyadin?, evde kendin mi boyadin?, ben de yakin zamanda boyadim ama begenmedim, bir iki hafta gecsin de yeniden boyayacagim
Iyiyim, biraz sifayi kapmisim takiliyorum oyleSenden naber?
Niye hos muhabbetsin bekleriz hepzaten topik sakinlerini kesinlestirecegiz bir ara, katilim onemli ona gore!
Iyi bos iyidir, yogunlugu sevmembende öyle oturuyorum boş boş
verme bende internetten bulurum senin uyduruk tarifin sende kalsınvermiyorum bende
bak şimdi havalara girer bu demeseydin öyleIyi bos iyidir, yogunlugu sevmem
Imzani cok sevdim bu arada...
Benim zaten hep kullu acik kumral ya da koyu sari hep loreal ile boyuyordum, amonyaksiz aliverem bu sefer dedim turuncu sari arasi bir sey yapti, kafama sulu boya dokmus gibiay sorma kuzum ya neler cektim bugun... kızıl çikolataya boyadım boyamaz olaydım.. bildiğin siyah oldu
ağlayarak kuaföre gittim
bir krem sabun birşeylerle yıkadı tam istedim renge döndüevde kendim boyadıdım ilk defa böyle facia yaşadım ama sen hangi renk düşünüyorsun en son boyadın neden olmadı
mascaraaaaa duydunnn muuu laynnnnnnnn
teşekkür ettim :)Iyi bos iyidir, yogunlugu sevmem
Imzani cok sevdim bu arada...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?