Kac gundur yok farkindasin di mi?I ıh olmazKızın ağzını açıp bişey dediği yok manyakların arasında kaldı
Ne demek kuzumteşekkür ederim never ımm, sonunda bana destek biri çıktı
Neyse yarin iste sabah hemen gelirsinhaklısın ama napayım bi türlü işlerim bitmiyor
Kızın işleri var alla alla sen de tez yazcam deyip gitmiyor musun zaman zamanKac gundur yok farkindasin di mi?
Azicik sacini neyin ceksem ya
Ne demek kuzumBen aslında iyi biriyim hex beni karanlık tarafa çekti onun etkisi altında sana kötü davrandım
Sus be!! Ben birgun gelmedim, hergun ugradim sallamaKızın işleri var alla alla sen de tez yazcam deyip gitmiyor musun zaman zaman
Neyse be aman öf fırsat bulan gelsin işteSus be!! Ben birgun gelmedim, hergun ugradim sallama
MantikliNeyse be aman öf fırsat bulan gelsin işteZaten ben bir işe gireyim hiçbirinizi tanımıcam
Hosgeldin cicegem
Seni dovme planlari yapiyorum, gozum keserse dalcam, yoksa iyi anlasacagim
Ne demek kuzumBen aslında iyi biriyim hex beni karanlık tarafa çekti onun etkisi altında sana kötü davrandım
Neyse yarin iste sabah hemen gelirsinama haftaici de ben aman aman gelemem, belki aksamlari, cok savsakladim bu ara
Kızın işleri var alla alla sen de tez yazcam deyip gitmiyor musun zaman zaman
Niye lan?Şu Dexter da delirtti beni zaten
Pikiben iri kıyım bir insanım bence hiç bulaşma bana
Niye lan?
nedeeenn
Ben daha kitabindan daha iyi bir film ya da diziye rastlamadimBen kitaptaki Dexter ı çok sevmiştim, dizideki çok farklı salak birazKitaptaki çok zeki hiç hata yapmıyo cidden duygusuz adamın teki içindeki boşluğu hissediyosun dizide çok değiştirmişler ya uyuz oluyorum böyle şeylere
Ya tamam birebir aynısını yapmıyorlar hiçbir zaman, uzatıcaz diye de saçma sapan ayrıntılar ekliyolar kabul ama ana karakteri ne diye değiştiriyosunuz yaBen daha kitabindan daha iyi bir film ya da diziye rastlamadim
Cunku herkes gozunde baska canlandiriyor ve hayal gucunun siniri yok, ama orda dizisini ya da filmini yaparken sinir var ne yazik ki... Kimse memnun olmuyor o yuzden, kitap her zaman daha iyidirYa tamam birebir aynısını yapmıyorlar hiçbir zaman, uzatıcaz diye de saçma sapan ayrıntılar ekliyolar kabul ama ana karakteri ne diye değiştiriyosunuz yaadamın olayı o yani seviyosun böyle resmen gelse beni de öldürse diyosun
Ben artik agzimi acmiyorum bu konuda, saka yaparken kotu oldum, gelir birazdanNaz yine nereye gittin?
Piki
Ben kotu oldum iyi mi? Tamam isteyen istedigi zaman gelsin, nazimiz da gecmiyor
Ben kitaptaki Dexter ı çok sevmiştim, dizideki çok farklı salak birazKitaptaki çok zeki hiç hata yapmıyo cidden duygusuz adamın teki içindeki boşluğu hissediyosun dizide çok değiştirmişler ya uyuz oluyorum böyle şeylere
anamlar düğünden geldi de dedikodu dinliyordumNaz yine nereye gittin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?