Sahibinden full+full yapili geyik!!

Bakalım ben daha 2. sezondayım kafamdaki Dexter yerle bir oldu
Ben de donunce dizilere saracagim ya, burda cok sıkı, indiremiyorum da, okuldan mail geldi ilk donem, torrent exeleri var bilgisayarindan suc sil onlari diye, turkiyeden kalmis, nasil tirsmistim

Ben de donunce dizilere saracagim ya, burda cok sıkı, indiremiyorum da, okuldan mail geldi ilk donem, torrent exeleri var bilgisayarindan suc sil onlari diye, turkiyeden kalmis, nasil tirsmistim

Kızım itibarımızı zedeliyosun oralarda yaa torrentci korsancı türkler

Kitabi izle bakalim naz nasil cekmisler?

kitabı nasıl izleyim

Bakalım ben daha 2. sezondayım kafamdaki Dexter yerle bir oldu

iyiki kitabı okumamışım o zaman ben dizideki dexterdan gayet memnunum hele 4. sezondan sonra sabahlar olmasın

yuuhhhh ben torrentin canına okudum valla ankaraya dönünce internetim sınırlı olacak diye

Edepsizlestireyim mi mevzuyu?

Kaçınılmaz son yap hadi yap

Ben onlinecıyım ya torrent le uğraşamıyorum

Sen oyle yazmissin da, bende aklimca eglendim
Aynen torrrent falan siciyorlar adamin agzina, gerci sallamayan var ama ben o riske giremem, zaten zamanim da yok

Ben onlinecıyım ya torrent le uğraşamıyorum

evde ben de öyleydim de artık 6 gb lık kotam olacak ankarada idareli kullanmak zorundayım

Sen oyle yazmissin da, bende aklimca eglendim
Aynen torrrent falan siciyorlar adamin agzina, gerci sallamayan var ama ben o riske giremem, zaten zamanim da yok
ne dedigimin farkında degilim mallıga bak
bir burda canına okuyoruz torrentin de kimse kimsenin farkında degil valla, bi kere daha sevdim ülkemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…