normal sezonuyla beraber bitirdim ben, sonunda azıcık s.çmışlardı ama geri kalan sezonlar çok şahane olduğu için görmezden geldim o hayal kırıklıgını
Ben de donunce dizilere saracagim ya, burda cok sıkı, indiremiyorum da, okuldan mail geldi ilk donem, torrent exeleri var bilgisayarindan suc sil onlari diye, turkiyeden kalmis, nasil tirsmistimBakalım ben daha 2. sezondayım kafamdaki Dexter yerle bir oldu
Ben de donunce dizilere saracagim ya, burda cok sıkı, indiremiyorum da, okuldan mail geldi ilk donem, torrent exeleri var bilgisayarindan suc sil onlari diye, turkiyeden kalmis, nasil tirsmistim
Edepsizlestireyim mi mevzuyu?
Kitabi izle bakalim naz nasil cekmisler?
Bakalım ben daha 2. sezondayım kafamdaki Dexter yerle bir oldu
yuuhhhhBen de donunce dizilere saracagim ya, burda cok sıkı, indiremiyorum da, okuldan mail geldi ilk donem, torrent exeleri var bilgisayarindan suc sil onlari diye, turkiyeden kalmis, nasil tirsmistim
Ee oyleyiz amaKızım itibarımızı zedeliyosun oralarda yaa torrentci korsancı türkler
Edepsizlestireyim mi mevzuyu?
kitabı nasıl izleyim
iyiki kitabı okumamışım o zaman ben dizideki dexterdan gayet memnunumhele 4. sezondan sonra sabahlar olmasın
yuuhhhhben torrentin canına okudum valla ankaraya dönünce internetim sınırlı olacak diye
Bize de göndermezsen basarım okuluEe oyleyiz amaAy benim foto nasil cikti acaba ya, haftaya asarlar
Sen oyle yazmissin da, bende aklimca eglendimkitabı nasıl izleyim
iyiki kitabı okumamışım o zaman ben dizideki dexterdan gayet memnunumhele 4. sezondan sonra sabahlar olmasın
yuuhhhhben torrentin canına okudum valla ankaraya dönünce internetim sınırlı olacak diye
Sen oyle yazmissin da, bende aklimca eglendim
Aynen torrrent falan siciyorlar adamin agzina, gerci sallamayan var ama ben o riske giremem, zaten zamanim da yok
O istegi goremedimKaçınılmaz son yap hadi yap
Ben onlinecıyım ya torrent le uğraşamıyorum
Ben onlinecıyım ya torrent le uğraşamıyorum
ne dedigimin farkında degilim mallıga bakSen oyle yazmissin da, bende aklimca eglendim
Aynen torrrent falan siciyorlar adamin agzina, gerci sallamayan var ama ben o riske giremem, zaten zamanim da yok
Yok direkt panoya asiliyor, foto ceker gonderirim, mal gibi cikmisimdir kesin, muhabbet ettiriyor foto cekerken, zaten cemcuk agizli bir seyim iyice sacma cikiyorumBize de göndermezsen basarım okulu
Yok be siteleri affetmiyorumAh yazık sen şimdi her siteye de giremiyosundur yakalancam diye
Ağzını yirimYok direkt panoya asiliyor, foto ceker gonderirim, mal gibi cikmisimdir kesin, muhabbet ettiriyor foto cekerken, zaten cemcuk agizli bir seyim iyice sacma cikiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?