Ben artik agzimi acmiyorum bu konuda, saka yaparken kotu oldum, gelir birazdan
Alakasi yokduygu sömürüsü de yapmış kıyamam
konuyu değiştirmişler mi kibu da hata yapmıyor yaa muthiş bir zeka, ama kitaptaki senin hayal ürünün dizideki kanlı canlı bir adam fark vardır mutlaka
anamlar düğünden geldi de dedikodu dinliyordum
Ben de alinacagin bir sey demedim de, cok konusmusum gibi geldi susayim dedimyok len saçmalama, ben hiç bişeye alınmıyorum haa istediginiz gibi takılabilirsiniz
Ben de alinacagin bir sey demedim de, cok konusmusum gibi geldi susayim dedim
Ben artik agzimi acmiyorum bu konuda, saka yaparken kotu oldum, gelir birazdan
duygu sömürüsü de yapmış kıyamam
konuyu değiştirmişler mi kibu da hata yapmıyor yaa muthiş bir zeka, ama kitaptaki senin hayal ürünün dizideki kanlı canlı bir adam fark vardır mutlaka
anamlar düğünden geldi de dedikodu dinliyordum
alınganlık yapanın kafasını kopartırım
Tamam tamam sustumüstteki cümleyi tekrar ediyorum
Zaten grip ve uyuzum
Tamam tamam sustumAndro beni topikte g.t etme makinasi oldugu icin ne oluyor lan dedim gene? Gecer iki dakikaya
Yerim seni askisiAy evet çok uyuzsun ne yalan söyleyimAma şeytan tüyü müdür nedir seviyom kız seni
Zaten grip ve uyuzum
Sana bişey mi dedik kızım ya
Yok ya adamla bi sorunum yok hatta süper oyuncu ilk izlediğimde de demiştim cuk oturmuş başkası o kadar iyi oynayamazdı sorun senaryoda. Adamın karakterini değiştirmişler. Kitabı okursan anlarsın aslında
Tamam tamam sustumAndro beni topikte g.t etme makinasi oldugu icin ne oluyor lan dedim gene? Gecer iki dakikaya Gribim ondan
Ay bana patladı inanamıyorum ya
Ya tükürecem bi de neye kızdığını anlasamYerim seni askisiYa ben anlik kizarim gecer ama tutamam, tutsam bilenirim, bak soyledim gecti
Yerim seni askisiAy evet çok uyuzsun ne yalan söyleyimAma şeytan tüyü müdür nedir seviyom kız seni
Demin de bana patladi, nasilmis yavruuAy bana patladı inanamıyorum ya
Sen diziyi bitirmedin mi?hee o zaman hıyarlık etmişler, ama ben dizinin hastasıydım kitabı izleyince diziden sogursam hayatımın anlamını kaybederim
Anlamadigini bildigim icin kizmiyorum sana zatenYa tükürecem bi de neye kızdığını anlasamYemin ederim sevgili tribini yaşıyorum ya çok zormuş çok
Sen diziyi bitirmedin mi?
Kitabi izle bakalim naz nasil cekmisler?Sen diziyi bitirmedin mi?
He iyi o zamanAnlamadigini bildigim icin kizmiyorum sana zaten
He iyi o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?