Sahibinden full+full yapili geyik!!

Ben oldum olası sevmiyorum ama bu şehri, fırsatım olsa 1 sn durmam

Her şehir olabilir nereyi tercih edersen. Maaş da 1000 lira falan fark ediyor. Çalışabilir miyim bilmiyorum boştayken bile anca bu kadar oldu bir de çalışırken hazırlanmak nasıl olur ki
Eee ankara tercih et, gene ailenle dur, en azindan ev isin yemek isin olmaz, kalan zamanlarinda calisabilirsin... Maas evet daha azmis ama durmaktan iyi sanki... Bir de soyle dusun sifirdan baslamiyorsun androm, temelin zaten var, sadece onlari unutmamak ve uzerine bir seyler eklemek cok zor olmaz sanki... 2 yil disini siksan rahat edersin sonra... Bana bu mantikli geliyor ama etkilemekten korkuyorum, sen icine sinen ne ise onu yap...
Ben oldum olası sevmiyorum ama bu şehri, fırsatım olsa 1 sn durmam
Ben de son yillarimda istanbulda oyle olmustum, cunku hayatim kotu gidiyordu, nefret etmeye baslamistim, simdi kosa kosa giderim gerekse... Yani mevzu sehir degil, senin degisiklige ihtiyacin olmasi ve su an keyifsiz bir doneminde olman bence...

O da var da cidden ben hiç sevmiyorum burayı hayat dolu olamıyorum burda

O da var da cidden ben hiç sevmiyorum burayı hayat dolu olamıyorum burda
Iyi tamam sen devam et sikayete, hep modsuz ol, hep kotu tarafindan gor
Azicik elindekinin kiymetini bil, huysuz!!
Ben gelince olacaksin hayat dolu, rahat ol haci!

Iyi tamam sen devam et sikayete, hep modsuz ol, hep kotu tarafindan gor
Azicik elindekinin kiymetini bil, huysuz!!
Ben gelince olacaksin hayat dolu, rahat ol haci!

Ben niye kimseye derdimi anlatamıyorum yaa, çişin gelmişse konserde zıplayamıyorsun. Nasıl kıymetini bileyim

Ben niye kimseye derdimi anlatamıyorum yaa, çişin gelmişse konserde zıplayamıyorsun. Nasıl kıymetini bileyim
Hahaha ornege bak
Anliyorum derdini ama sorun surda degistiremeyecgin seyler icin uzuluyorsun...
Cok basit yahu, elinden bir sey gelmiyorsa dusunme gitsin, elinden gelen bir sey varsa da zaman kaybetme...
O kadar sacma sapan seyler yasadim, tek ogrendigim degistiremeyecgin seyler icin uzulme...
Alnina dovme yaptircam bunu her aynaya baktiginda gor diye

Değiştireceğim şey için üzülmem ki zaten direkt değiştiririm
Sıkıldım çok sıkıldım zaman geçmiyor

İyi git sen de git, naz da işe girdi zaten beni kaderimle baş başa bırakın
Ya ben bu kadar cok giremem dedim, kizim 1-1.5 ay zaten su tezi submit edeyim baska bir sey istemiyorum, batiyor artik Naz a gel dedim faceden kk'ya, amaaan napcam sizi diyor, arkadasimla alemlere akiyorum diyor, kimseyi bulamazsam belki o da belki ugrarim diyor, benden duymus olma!!

Tamam tamam gidin, Never kim ki zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…