35 nine mi be! Kadinin en guzel yaslari 30lu yaslar, hem kendini taniyor, hem libidosu tavan yapiyor, hem vucudu oturuyor, hem tavri olgunlasiyor, tarzi oturuyor vs. vs. sen bana guven, artik boyle, erkenden cocuk yapanin aklina sasarim ben...Ben de bu eylul 25 de (gizli reklam icerir) 28 olacagim, aramiz cok degil yani, hicc cocuk falan yok daha aklimda...daha 29 um, birini tanıyacam sonra evlenecem çocuk yapacam derken en az 3 4 yıl koy, 35 imden sonra çocuk yapsam ne olacak, nine mi desin bana
Ne başka kadını? Bizzat kendi fotolarımızı koyuyoruz gısganç
35 nine mi be! Kadinin en guzel yaslari 30lu yaslar, hem kendini taniyor, hem libidosu tavan yapiyor, hem vucudu oturuyor, hem tavri olgunlasiyor, tarzi oturuyor vs. vs. sen bana guven, artik boyle, erkenden cocuk yapanin aklina sasarim ben...Ben de bu eylul 25 de (gizli reklam icerir) 28 olacagim, aramiz cok degil yani, hicc cocuk falan yok daha aklimda...
Bak bunu koy, ne tatli cilli cilli yane koyayım ki avatarasizin gibi başka kadınların resmini mi koysam acaba
Ne alagasi var, orneklerle acikladimhee pardon ben sen diye başka biriyle görüşmüşsem demek geçen gün kusura bakmaaa
araya doğum gününü de sıkıştırmış, bikaç güne de hediye listesi yayınladın mı tamamdır biz gizle mesajları anlarızdimi andro
Bak bunu koy, ne tatli cilli cilli ya
Ne alagasi var, orneklerle acikladim
Ben de çocuk düşünmüyorum.
Noluyoruz lan tatlı matlıBak bunu koy, ne tatli cilli cilli ya
Hicbir zaman mi?Ben de çocuk düşünmüyorum.
Dostane bir sekilde dedim yavru kusumNoluyoruz lan tatlı matlı
madem siz kendi resminizi koymuşsunuz, ben de sevgilimin resmini koyayıom dedim
hex e kızıp evleniyordun demin, yeniden kızıp da gidip çocuk yapma sonra
Bu kim la Cengiz Han mı ?
Bu kim la Cengiz Han mı ?
Allah seni ya bula bula bunu mu bulduncengiz han kim kiiilhan mansız işte bu sevdigim adam
Allah seni ya bula bula bunu mu buldun
gider ayak tehditi yedik yineNeyse hatunlar ben kacar, tez beni bekler, dondugumde bana "tez vakit" bile diyen olursa kirarim disini!!
Optum yanaktan
Neyse hatunlar ben kacar, tez beni bekler, dondugumde bana "tez vakit" bile diyen olursa kirarim disini!!
Optum yanaktan
yemek yiyip geliyorumBugun ders yalan oldu, bugun dinlenmeye karar verdim arkadas yetti gari
Asagidaki ucube gibi mi yiyyorsunyemek yiyip geliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?