Aynen öyle yiyorum Naz a sor istersenAsagidaki ucube gibi mi yiyyorsun
Bekliyorum balim...
Tamam bana gelince sana makarna pisireyim ben izlemem lazimAynen öyle yiyorum Naz a sor istersen
Böyle omuzlarımı da oynatıyorumTamam bana gelince sana makarna pisireyim ben izlemem lazim
Bakislar da ayni ama di mi?Böyle omuzlarımı da oynatıyorum
Herhalde, aynı böyle işte ayyynıBakislar da ayni ama di mi?
Hahaha deliHerhalde, aynı böyle işte ayyynı
Ylsy kitapcigi ay sonu diyordun ne alemde?Hex bana iş bul ya
Yok ya saldıkça saldılar ekim sonu diyorlarmış şimdi deYlsy kitapcigi ay sonu diyordun ne alemde?
Hadi yaYok ya saldıkça saldılar ekim sonu diyorlarmış şimdi de
Yok hexim ya istemiyorum. İş hayatına atılmak istiyorum bir an önceHadi yaAman gec olsun guc olmasin salla...
Akademik bir seyler dusunmuyor musun androm?
Anladim kuzum...Yok hexim ya istemiyorum. İş hayatına atılmak istiyorum bir an önce
Onu da çok yaptım hatta genel müdürün akrabası verdi cv mi ama yok cık ı ıh olmuyorAnladim kuzum...
Soyle tanidik varsa ver CV ni sirket ici elden versinler, cok ise yariyor emin ol, varsa birileri konus...
Bu arada su duz memurluk konusunda son kararin ne?
Anliyorum ama unutma isin hayatinin 3te 2si olacak, yani oyle bir heves ise gitsem gelsem parami kazansam diye yola cikma... Ben yazsan diyorum aslinda, duz memurluk olsa da devam edersin kpss calismasina yandan yandan, gene tercih yaparsin falan, belli mi olur? Gerci duz memur olunca ankara disi mi oluyor? Ya da maas cok mu farkediyor?Onu da çok yaptım hatta genel müdürün akrabası verdi cv mi ama yok cık ı ıh olmuyor
Yazacağım galiba bıktım artık hex dayanamıyorum 2 senedir işsiz nereye kadar millet 1 ay işsiz kalsa depresyona giriyor ben ne yapayım bitsin artık maaşım olsun yeter gider gelirim işte
Her şehir olabilir nereyi tercih edersen. Maaş da 1000 lira falan fark ediyor. Çalışabilir miyim bilmiyorum boştayken bile anca bu kadar oldu bir de çalışırken hazırlanmak nasıl olur kiAnliyorum ama unutma isin hayatinin 3te 2si olacak, yani oyle bir heves ise gitsem gelsem parami kazansam diye yola cikma... Ben yazsan diyorum aslinda, duz memurluk olsa da devam edersin kpss calismasina yandan yandan, gene tercih yaparsin falan, belli mi olur? Gerci duz memur olunca ankara disi mi oluyor? Ya da maas cok mu farkediyor?
Hiiicc alakasi yok, su an kendini daha da demorilize etmekten baska hicbir sey yapmiyorsun... Inanma bu tarz muhabbetlere... Sartlanma yok yasadigim yeri sevmiyorum, yok bilmem kacinci odam kapali sevemem kimseyi, yok bilmem ne... Insanlar ne sartlarda nerelerde yasiyorlar, hallediyorlar, mutlu olmayi beceriyorlar, sen ankara gibi bir sehirdesin, meslegin guzel. Salak bir sistem var diye sorun yasiyorsun sadece... Kendini bu sekilde sakin sartlama sakin...Ya geçen tvde şu astrologlardan biri vardı, kadın diyor ki her yerin koordinatın vs bir enerjisi varmış. Kişiye göre değişiyormuş sen orda mutlu olabilirsin mesela başkası olamıyormuş. Ay bunu iliklerime kadar hissettim resmen bana işsizlik yalnızlık falan değil bu lanet şehir batıyor. Ne kadar mutlu ve huzurluydum dönmeden önce halbuki
İyi akşamlar hoş geldinİyi akşamlar kızlar,topıgin adına biterek geldim.. Çok iyi ya..
Iyi aksamlar, hosgeldinİyi akşamlar kızlar,topıgin adına biterek geldim.. Çok iyi ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?