hee yok sadece mart ayı degil bilimum bütün aylar hormonlarımı canlı tutuyor benimdepresyonlarıma sırf bu sebeplerden ara veririm hatta
atarım sanane trip benim değil mi tepe tepe kullanırımbenim hormonlarım çalışıyor diye neden trip atıyorsun ki bana hiç anlamadım
Sana noluyor ya bi atarlar bi tripler
atarım sanane trip benim değil mi tepe tepe kullanırım
onu bana da bulun yaa, ama ben 100 beden oldugum için biraz zorlanabilirsinizYaaa bana düğünde giymelik elbise bulun
illaki giymelik mi olsunYaaa bana düğünde giymelik elbise bulun
sen kendinden niye bahsetmedin banaa hısen de haklısın
onu bana da bulun yaa, ama ben 100 beden oldugum için biraz zorlanabilirsiniz
sen kendinden niye bahsetmedin banaa hı
sen de haklısın
onu bana da bulun yaa, ama ben 100 beden oldugum için biraz zorlanabilirsiniz
illaki giymelik mi olsun
evlilik ne zmaanbahsedilecek pek bişeyim yok ondandır
mimarım, 29 yaşındayım. ikametim sakarya da olmakla birlikte şuan iş aramak için ankarada bulunuyorum, işsizim parasızım aşksızım. yeter mi bu kadar daha da yazayım mı yoksa
bilmemm ki onu yazarken bunu düşünmedim hiçNeren 100 beden la görmesek kandıracak
Başka hangi amaçlarla kullanabiliyoruz?
Neren 100 beden la görmesek kandıracak
valla bana kalsa ben seneye yaza 30 umun ilk günlerinde evlenirim ama 9 ayda birini bulup evlenme kıvamına gelme şansım yok benceevlilik ne zmaanen gcık soru
Mesaj gelip duruyor zaten ordan %80 indirim mi ne varmış ama ben değişik bişey istiyorum sanırım şık bişey öyle basit giyinememtamam 80 olsun seni mi kıracam
tandogandaki mudoda baya elbiseler var şekerim indirimde, bi musait zamanında bak istersen düğünlük bişeyler bulursun belki
valla bana kalsa ben seneye yaza 30 umun ilk günlerinde evlenirim ama 9 ayda birini bulup evlenme kıvamına gelme şansım yok bence
niye bu işler kader kısmet belli olmaz hiç :ssz.tamam 80 olsun seni mi kıracam
tandogandaki mudoda baya elbiseler var şekerim indirimde, bi musait zamanında bak istersen düğünlük bişeyler bulursun belki
valla bana kalsa ben seneye yaza 30 umun ilk günlerinde evlenirim ama 9 ayda birini bulup evlenme kıvamına gelme şansım yok bence
Evlenemez o ben de evlenemem, çünkü düşünür ablalarımız "iyi erkekler erken gapılıyor" diyor hep o ne demekseevlilik ne zmaanen gcık soru
Mesaj gelip duruyor zaten ordan %80 indirim mi ne varmış ama ben değişik bişey istiyorum sanırım şık bişey öyle basit giyinemem
9 ayda birini tanıyacam evlenmeye karar verecem evlenecem falan ohooo zor işniye bu işler kader kısmet belli olmaz hiç :ssz.
gülmee tamm mı
Evlenemez o ben de evlenemem, çünkü düşünür ablalarımız "iyi erkekler erken gapılıyor" diyor hep o ne demekseBize bişey kalmadı galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?