Sahibinden full+full yapili geyik!!

sen kendinden niye bahsetmedin banaa hı

bahsedilecek pek bişeyim yok ondandır
mimarım, 29 yaşındayım. ikametim sakarya da olmakla birlikte şuan iş aramak için ankarada bulunuyorum, işsizim parasızım aşksızım. yeter mi bu kadar daha da yazayım mı yoksa

evlilik ne zmaan en gcık soru

Neren 100 beden la görmesek kandıracak

tamam 80 olsun seni mi kıracam
tandogandaki mudoda baya elbiseler var şekerim indirimde, bi musait zamanında bak istersen düğünlük bişeyler bulursun belki
evlilik ne zmaan en gcık soru
valla bana kalsa ben seneye yaza 30 umun ilk günlerinde evlenirim ama 9 ayda birini bulup evlenme kıvamına gelme şansım yok bence

Mesaj gelip duruyor zaten ordan %80 indirim mi ne varmış ama ben değişik bişey istiyorum sanırım şık bişey öyle basit giyinemem

niye bu işler kader kısmet belli olmaz hiç :ssz.
gülmee tamm mı

Mesaj gelip duruyor zaten ordan %80 indirim mi ne varmış ama ben değişik bişey istiyorum sanırım şık bişey öyle basit giyinemem

o zaman çıkacaksın mabedinden halka karışık alışveriş yapacaksın şekerim
niye bu işler kader kısmet belli olmaz hiç :ssz.
gülmee tamm mı
9 ayda birini tanıyacam evlenmeye karar verecem evlenecem falan ohooo zor iş

Evlenemez o ben de evlenemem, çünkü düşünür ablalarımız "iyi erkekler erken gapılıyor" diyor hep o ne demekse Bize bişey kalmadı galiba

iyi erkekler erken kapılıyorsa iyi kadınlar da erken kapılıyordur, o zaman bir kötü kadınlarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…