sizi evde kalmış kız kurularıEvlenemez o ben de evlenemem, çünkü düşünür ablalarımız "iyi erkekler erken gapılıyor" diyor hep o ne demekseBize bişey kalmadı galiba
Hippimm nerelerdesin merak ettimBence çıkıcam yayıp uyusam iyi olacak..
sizi evde kalmış kız kuruları
şaka bi yana neden canm ya cok mu seçicisiniz
kimse mükemmel degil ki zaten illaki birşeyleri var herkezin.
dha ne kadar beklemeyi düşünüyn yaşın gelmiş yaşın geçmiş bileo zaman çıkacaksın mabedinden halka karışık alışveriş yapacaksın şekerim
9 ayda birini tanıyacam evlenmeye karar verecem evlenecem falan ohooo zor iş
iyi erkekler erken kapılıyorsa iyi kadınlar da erken kapılıyordur, o zaman bir kötü kadınlarız
sizi evde kalmış kız kuruları
şaka bi yana neden canm ya cok mu seçicisiniz
kimse mükemmel degil ki zaten illaki birşeyleri var herkezin.
Tam bir melek yüzlü sahtekarhahahaahhhah cok mu çirkefsin dogru söylegeçimsiz
Galiba öyleyiz
hahahaahhhah cok mu çirkefsin dogru söylegeçimsiz
Tam bir melek yüzlü sahtekar
Hadi senin dırdırın var bende o da yokçirkef degilim de dırdırcıyım ben, sanırım ona katlanamıyorlar
sonunda ben de inanacam böyle olduguma haa
Hadi senin dırdırın var bende o da yok
Bak bunu ciddi yazıyorum sorun bizde değil, bizim erkeklerde sıkıntı. Bi bizim ülkenin erkeğinde var kendisini süründüren kızın dötünden ayrılmamak. Bir çok milletten erkek tanımış biri olarak söylüyorum bunuama ben hiç kötü biri değilmişim gibi hissediyorum
Sen yap tabi, benim anı yaşayacağım kimse yokbundan sonra ben de dırdırsız olacam bi de bunu deneyeyimhex in tavsiyeleri dinleyecem, anı yaşayacam bundan sonra, gelecegi düşünüp dırdırlanmak yok
Bak bunu ciddi yazıyorum sorun bizde değil, bizim erkeklerde sıkıntı. Bi bizim ülkenin erkeğinde var kendisini süründüren kızın dötünden ayrılmamak. Bir çok milletten erkek tanımış biri olarak söylüyorum bunuYurt dışındayken kapışılıyodum ben ya ah ahh ne güzel günlerdi
benimkileri de toplasan bi adam etmez de işte maksat oyalanmak olsunSen yap tabi, benim anı yaşayacağım kimse yok
bennim yurt dışı şansımda yok anasını satayım yaatürk erkekleriyle idare etmek zorundayım
bu sefer taktik yapıp süründüreyim diyecem ama benim çevremdeki adamlarda atarlı yaa, kötü davransam ehh senle mi uğraşacam deyip giderler
benimkileri de toplasan bi adam etmez de işte maksat oyalanmak olsun
Şu an için benim de yok öyle bi şansımGidicem buralardan ya burdakiler yaramıyor bana
Gidemiyorum işte ya pofgit git sen ben de seni ziyarete gelirim
Gidemiyorum işte ya pof
Ver bakalımdaha hiç bir işimi yapmadan karnım acıktı, yemek arası mı versem acaba
Ver bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?