Sahibinden full+full yapili geyik!!

Hiçbir şey yapmıcam dizi izlerim belki. İyi ki dün buluşmuşuz ya nasıl yağıyor baksana

pencereye arkam dönüktü sen deyince baktım da şok oldum bugun hiç dışarı çıkılmaz valla, kızılaya gideyim diyordum ama yok orduevi candır bugun benim için
ben de bari yemek yiyip odayı bi toplayım, savaş var gibi resmen arada bakar olurum buralara beybi, görüşürüz

Ben de diziye kaçayım madem, görüşürüz

Pekala Ufak hayaller demişken ne yaptın hafta sonu işini?

hala netleşmedi, bi tarafım istiyor, bi tarafım b.k yeme otur diyor, kararsızım
netleşmedi diyorum ama adam dün bile whatsap tan haftasonu eskişehirde şuraya gideeriz, buraya gideriz muhabbeti yapıyordu, bileti almadan netleşti diyemiyorum ben, yoksa onun kafasında net yani

Git ya kafan dağılır değişiklik olur. Ne güzeldir şimdi Eskişehir. Git gez çibörek falan ye gel

Git ya kafan dağılır değişiklik olur. Ne güzeldir şimdi Eskişehir. Git gez çibörek falan ye gel

biz nedense hep gece hayatıyla ilgili plan yapıyoruz, hepi topu bir gece ama konuştuklarımızın hepsini yaparsak gecelerin 24 saat olması gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…