Hiçbir şey yapmıcam dizi izlerim belki. İyi ki dün buluşmuşuz ya nasıl yağıyor baksanasen ne yapacaksın bugun, hava da tam senin havalarmış
Hiçbir şey yapmıcam dizi izlerim belki. İyi ki dün buluşmuşuz ya nasıl yağıyor baksana
Ben de diziye kaçayım madem, görüşürüzpencereye arkam dönüktü sen deyince baktım da şok oldumbugun hiç dışarı çıkılmaz valla, kızılaya gideyim diyordum ama yok orduevi candır bugun benim için
ben de bari yemek yiyip odayı bi toplayım, savaş var gibi resmenarada bakar olurum buralara beybi, görüşürüz
Dexter'ı delirtti beni yinehangi diziyi izliyon la
naptı sana dexter
Salak salak davranıyo aptal aptal hareketler
en sevdigim dizi karakteriydi o benim, hayallerimle oynuyorsun şuan
Peki benim hayallerim ne olacak ha? Kafamdaki Dexter ı katletti resmen
sen diziyi izleme, ben kitabı okumayım orta yolu bulmuş olalım
ufak hayallerim var benim, dizideki dexter yetiyor mesela, fazlasında gözüm yokCan sıkıntısından izliyorum ben de, düzeleceği bölümü bekliyorumKitaptaki daha iyi bence
Pekalaufak hayallerim var benim, dizideki dexter yetiyor mesela, fazlasında gözüm yok
PekalaUfak hayaller demişken ne yaptın hafta sonu işini?
Git ya kafan dağılır değişiklik olur. Ne güzeldir şimdi Eskişehir. Git gez çibörek falan ye gelhala netleşmedi, bi tarafım istiyor, bi tarafım b.k yeme otur diyor, kararsızım
netleşmedi diyorum ama adam dün bile whatsap tan haftasonu eskişehirde şuraya gideeriz, buraya gideriz muhabbeti yapıyordu, bileti almadan netleşti diyemiyorum ben, yoksa onun kafasında net yani
Git ya kafan dağılır değişiklik olur. Ne güzeldir şimdi Eskişehir. Git gez çibörek falan ye gel
biz nedense hep gece hayatıyla ilgili plan yapıyoruz, hepi topu bir gece ama konuştuklarımızın hepsini yaparsak gecelerin 24 saat olması gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?