Benzetme iyiymisNapayim yuvarlanan kaya gibi ordan oraya yuvarlaniyorum
26 yasindayim, Mersin`de yuvarlaniyorumBenzetme iyiymis
Yas kac, hangi sehir, okul-calisma, anlatsana biraz
Ben de 27, bu ay icinde 28 oluyorum ama, ben de hala okulla ugrasiyorum, koleden halliceyim, aynen26 yasindayim, Mersin`de yuvarlaniyorumköle gibim calisiyorum falaann fillaann inter milann
Iyi geceler...
her gelen kırdı beni sanki incir dalıyım
kızlar bu şarkıyı çok seviyorum bu aralar fena favorim
hepinize iyi uykular
uyku beni teslim aldı
daha güzel muhabbetler dileğiyle
Bende evliyim bi kızım var senin?evet canım sen
ben 7 bitti
İyi geceler görüşmek üzereIyi geceler...
sizedeIyi geceler...
bende yok canım iyi gecelerBende evliyim bi kızım var senin?
Yok ben daha gitmiyorum, arkadasa iyi geceler dedimİyi geceler görüşmek üzere
İyimis. Çekmekle biter mi bu hayat yoluBen de 27, bu ay icinde 28 oluyorum ama, ben de hala okulla ugrasiyorum, koleden halliceyim, aynen
İyi geceler allah rahatlık versin o zamansizede
bende yok canım iyi geceler
giden benim şimdilik sizler iyi muhabbetler
Bende şarkıyla veda ediyosun sandm açtm dinliyorum hahaahahaYok ben daha gitmiyorum, arkadasa iyi geceler dedim
Benim ailemde Mersinde yaşıyoİyimis. Çekmekle biter mi bu hayat yoludert hic bitmez zaten
Efkar basti diyorsun gece geceİyimis. Çekmekle biter mi bu hayat yoludert hic bitmez zaten
Sen mesajlari karistirmissin, o video da iyi geceler mesaji da diger arkadasin isteİyi geceler allah rahatlık versin o zaman
Bende şarkıyla veda ediyosun sandm açtm dinliyorum hahaahaha
Aslinda ben maksimum bir senedir falan aktif kullaniyorum siteyi, ondan once hesap acmistim, bir iki bir sey sormak icin ama 4 yil falan ugramadim bile, sonradan sardimHepimiz eski üyeyiz
Neden agladin ki simdi?Benim ailemde Mersinde yaşıyo
Aynen. Efkarlıyım bu gece, ayran içip içip kafayi bulasim varEfkar basti diyorsun gece geceAynen dert dert cok takilmamak lazim... Is ne?, kole gibi diyince nedense muhasebe falan geldi aklima
Evet sonradan farkettim Leylalığım üstümde bugünSen mesajlari karistirmissin, o video da iyi geceler mesaji da diger arkadasin iste
Bi sardımı acaip sarıyo ben hamileyken habire giresim geliyodu bağımlılık gibi bişeydiAslinda ben maksimum bir senedir falan aktif kullaniyorum siteyi, ondan once hesap acmistim, bir iki bir sey sormak icin ama 4 yil falan ugramadim bile, sonradan sardim
Yooo sadece özlem hasret desem...Neden agladin ki simdi?Mersinde yasamak kotu bisey mi
Aynen. Efkarlıyım bu gece, ayran içip içip kafayi bulasim varyok ben modacıyım
Neden agladin ki simdi?Mersinde yasamak kotu bisey mi
Ama kafa bulma isini sen cok yanlis anlamissinAynen. Efkarlıyım bu gece, ayran içip içip kafayi bulasim varyok ben modacıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?