Aynen bazen cok zaman kaybi gibi geliyor, bazen de cidden bir seyler ogretiyor...Evet sonradan farkettim Leylalığım üstümde bugün
Bi sardımı acaip sarıyo ben hamileyken habire giresim geliyodu bağımlılık gibi bişeydi
Sonra doğum yapınca giremedim ama çok özlüyodum siteyi genede artk tamamen ayrı kalmamaya karar verdim
Çünkü Bu siteden o kadar çok şey öğrendim ki anlatamam...
Saka yapmistimYooo sadece özlem hasret desem...
Haaa oyle olmuyor mu
Yok ondan degil ailesini ozlemis sanirim...
Ama kafa bulma isini sen cok yanlis anlamissinHadi ya supermis, kiskandim bildigin, hep sevrrim tasarim islerini
Olmaaazzz, raki verem sanaHaaa oyle olmuyor mukişiye ozel tasarimlar iskence ama tasarim diyince kiyafet degil,gelünlük
Iyi geceler, gene beklerimBen yatıyorum size iyi geceler yorgun ve uykusuzum
Görüşmek üzere hoşçakalın
İyi gecelerBen yatıyorum size iyi geceler yorgun ve uykusuzum
Görüşmek üzere hoşçakalın
Ay yookkk,beynimi uyusturmam ben. Alkol,sigara,uyusturucular mantigima uymuyorOlmaaazzz, raki verem sanaOo kisiye ozel, zordur eminim, bir de gelinlik, zor ismis Gerci ben bir giydim gelinlik hazirdi oluverdi ustume, aldim, his sikinti cekmemistim
Hoh ne yaptin, uyusturucuya kadarAy yookkk,beynimi uyusturmam ben. Alkol,sigara,uyusturucular mantigima uymuyorevet zor. O yuzden Sürünüyorum dedim sen nerdensin?
Hicbir mantik göremiyorum bu aliskanliklarda. Belki de etrafimda alkol,sigara ve uyusturucunun bir insana hic faydasi olmadan ne kadar zarar verdiğini gordugumdendir. Canim cok fena kiymetlideHoh ne yaptin, uyusturucuya kadarSigara iciyordum biraktim, 1.5 yil falan oldu, o konuda haklisin... Ama ickiyle arada cakir keyif olmak iyidir Tercih meselesi tabii...
Ben uzaklardanim, yuksek lisans yapiyorum, bu yil sonu, turkiyeye donuyorum umarim... Ankarada olacagim
Yok zorunlu gorevim var, donuste orda calismam gerek, sonra da devam ederim zaten goreve... Okulu orda okudum, aliskin oldugum bir sehirHicbir mantik göremiyorum bu aliskanliklarda. Belki de etrafimda alkol,sigara ve uyusturucunun bir insana hic faydasi olmadan ne kadar zarar verdiğini gordugumdendir. Canim cok fena kiymetlideay kiyamamm kendimee hadi hayirlisi. Neden ankara? Ailen mi orda?
Anladim,umarim hersey guzel olur :) iyi geceler... Arada gelirim,bir cayinizi icerimYok zorunlu gorevim var, donuste orda calismam gerek, sonra da devam ederim zaten goreve... Okulu orda okudum, aliskin oldugum bir sehir
Neyse ben kactim simdilik, her zaman beklerim
iyi geceler
Aynen öyle yiyorum Naz a sor istersen
İyi akşamlar kızlar,topıgin adına biterek geldim.. Çok iyi ya..
Hoşbulduk ,telefondan giriyorum şuan biraz sıkıntı çekiyorum şite reklamlarından dolayi.. Pc oturdugumda mutlaka ugrayacagım tanişır kaynaşiriz =)
Değiştireceğim şey için üzülmem ki zaten direkt değiştiririm
Sıkıldım çok sıkıldım zaman geçmiyor
İyi git sen de git, naz da işe girdi zaten beni kaderimle baş başa bırakın
Ya ben bu kadar cok giremem dedim, kizim 1-1.5 ay zaten su tezi submit edeyim baska bir sey istemiyorum, batiyor artikNaz a gel dedim faceden kk'ya, amaaan napcam sizi diyor, arkadasimla alemlere akiyorum diyor, kimseyi bulamazsam belki o da belki ugrarim diyor, benden duymus olma!!
Yok be huysuzluktan değil valla, eskiden beri tek düşüncem burdan kurtulmak. Ömrümün sonuna kadar burda yaşadığımı düşündükçe boğulur gibi oluyorum.
4 saatte 1 profiterol yedi, bana da makarna aldırmadı sulu köfte yedim onun yüzünden, nesini anlatayım şimdi bunun
ooo kimleri görüyorummmgel cicim geelll, çabuk gel hatta da beni şu iki şahısın şerrinden kurtar, çok üstüme geliyorlar bazen
anladım ben, senin beni göresin gelmiş
nasıl bir iftiradır bu arkadaşşteeeee panoranın orada arkadaşın evinin aşağısındaki parkta sohbet ediyorduk, şarjım da azdı, gelemem dedim. ama hemen sizle işim olmaz demiş, alemlere akıyorum demiş allah kuru iftiradan saklasın
bak şimdi şöyle yapıyoruz, ben bikaç ay bu işte para biriktirip memlekete dönüp ofis açıyorum, sonra sen de bizim memlekette iş buluyorsun ( zaten babalar da tanışıyormuş sorun olmaz) sonra hex cigim de kocayı kandırıp bizim memlekete geliyor, sonra sonsuza kadar mutlu yaşıyoruz nasıl fikir
Ahahah evet ya makarna yedirmedim cidden ay kusura bakma ya makarna yemek gibi gelmiyor bana orda bir sürü sulu yemek dururken niye makarna yiyesin ki diye düşünmüştümAma yok illa bekar hayatına bağlıcam diyorsan sen bilirsin tabi
Bu topiği de evliler bastı naz ben gidiyorum
Vay arkadaş ya benim kocam olacak da nete giricem öyle miHayat çok garip
sen şimdi hex in bize yapacagı yemeklere de karışırsındemek ki makarna yapmaman lazım hex, andro sevmiyormuş
ayy evet yaa, amma çok evli olmuş, giderken beni de al yanına, bu topikte bizim işimiz kalmadı artıkbiz evlenelim de bırakalım bunları kendi hallerine görsünler günlerini
Bir kedim bile yok diye topik açıcam, hem işsiz hem aşksızOf ya ne zavallıyım
ben varım Andro ankara da, işi bırakmaktan da vazgeçtim ben sana yeterim
Sağol kuzum sizler varsınız da arkadaştan yana derdim yok zaten iş istiyorum iş
Zıplatsın nolcak sanki herkes çok mu memnun işinden. Ondan da umudum azalıyor iyice eskiden ağustos eylül gibi açıktan da olsa alım olurdu bizim bölümden bu sene o da yok.ya işin olsaydı da benim gibi sinirlerini zıplatsaydıdur bakalım az daha sabır, bi atamalar sonuçlansın hele, güzel yerlere geleceksin sen o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?