Sahibinden full+full yapili geyik!!

Zıplatsın nolcak sanki herkes çok mu memnun işinden. Ondan da umudum azalıyor iyice eskiden ağustos eylül gibi açıktan da olsa alım olurdu bizim bölümden bu sene o da yok.

bende işi bırakmaktan vazgeçtim zaten sırf bu saydıgın sebeplerden, iyice sinir hastası olup adamı bogazlayana kadar devam edecem sanırım bi de 2 gündür umuşadı biraz, akşamları erken çıkarıyor falan, sanırım canının tehlikede oldugunu anladı, kurtarmaya çalışıyor
mutlaka alım olacak, bu sınavı boşa yapmadılar degil mi ama işte ancak hukumet kendi paçasını topluyor şuan, seçimler falan derken aksamıştır biraz, az daha sabır hele
canın sıkılınca gel ordu evine, sana 50 kr a çay ısmarlayım

Yok kuzum da diğer bölümlerin alımları şakır şakır yapılıyor bizim bölüm yok
Yani öyle paça toplamayla alakalı bir durum değil. Ayrıca hiç yaşanmamış şey de değil 100 tam puanla atanamayan bölümler oldu geçen yıllarda sıfır alım olduğundan.
İyi yaptın bence de bırakma o gün dedim sana zamanla alışırsınız birbirinize. Ah ben bir iş bulsam

3. üniversiteye mi başlasam

3. üniversiteye mi başlasam

adam çekilir bişey degil aslında da dayanabildigim kadar dayanıp para biriktirip kendi işimi açma fikrinden dolayı kaldım, yoksa hep başkalarının yanında sürünecem mecbur
başla kız 3. üniversiteye, hatta mimarlık oku, ben seni stajyer olarak alırım yanıma okul boyunca beraber tekelenir gideriz nasıl fikir

Valla sonunda olacak olan o, en kötü 3 diplomalı işsiz olurum daha afilli olur

Kızım senin işin var iyi kötü sen niye efkarlanıyosun Sık biraz dişini azcık tecrübe kazan sonra geçersin daha iyi bir yere.

çok kötü bir işim var Andro, kafamda bi plan olmasa umrumda degil, evde bamya ayıklarım daha iyi, ama plan var ve o plan için para lazım diye elin psikopatına katlanıyorum

çok kötü bir işim var Andro, kafamda bi plan olmasa umrumda degil, evde bamya ayıklarım daha iyi, ama plan var ve o plan için para lazım diye elin psikopatına katlanıyorum

İşte ben 2 senedir işsiz olduğum için artık her işe razıyım. Sen de haklısın muhakkak kendince ama bana en kötü iş bile güzel geliyor şu anda

İşte ben 2 senedir işsiz olduğum için artık her işe razıyım. Sen de haklısın muhakkak kendince ama bana en kötü iş bile güzel geliyor şu anda

sen eksik dilek dileme yine de, ben mke nin önünden her geçişimde andro gelecek buraya aç kollarını diyorum

bekleriz o zaman
ya şu akşamları kaldıgım yerdeki internet sorununu çözmek için vınn gibi bişey mi alsam diyorum da onların da fiyatlar uçmuş yaa ne halt yiyecegim ben

Evet pahalı onlar baya, ya ne saçma orduevinde nasıl internet olmaz

Evet pahalı onlar baya, ya ne saçma orduevinde nasıl internet olmaz

millet sömürmesin diye herhalde yıkmışlar ttnet in üstüne. ona da ulaşamıyorum işte mecbur vınn vodem gibi bişey bakacam. hele kışın akşamları internet olmazsa patlarım ben sıkıntıdan

hex nerde yaa, oralarda saat kaç olmuştur ki şimdi
Sabah 8:14 bebegim, biraz gec kalktim, birazdan cikacagim, seslenmeden cikmayayim dedim, gunaydiinnn
Bir süre gelemeyeceğim dedi ya, teze yoğunlaşacakmış
misli muslu konusma kizim benim hakkimdaNaz sana zahmet bir androyu dover misin, cunku maasli mesai tamamliyormus gibi 9:00-6:00 sikayet ediyor da Gunaydin bebegim sana da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…