Hadi ya herkes aşırı kolaydı diyor 90 üstü alan 8000 kişi varmışbenim arkadaşlarım dingil mi o zaman onların yds hiç iyi geçmemiş
Hadi ya herkes aşırı kolaydı diyor 90 üstü alan 8000 kişi varmış
benimkiler tescilli dingil o zmaanben yarın dalga geçeyim bari onlarla
Ya geçen seneki zordu mesela ben bile düşürmüştüm puanımıBenim girdiklerimde 90 üstü alan en fazla 2000 küsür kişi falan oluyordu bu sefer coşmuşlar
ben girsem kesin düşürürdüm ortalamayı, paragraf okuma özelliğim yok çok canım sıkılıyor
Salak
Şu 3. kişi kim ya yazmıyor?
Şimdi 2 oldu, ben yazınca kaçtı herhalben de 2 kişi gözüküyor sadece, beni engelleyen biri herhalde
Şimdi 2 oldu, ben yazınca kaçtı herhal
AAAAAAAAAAYYYHHHHHHHHHH
eyvah basıldık demiştir
al benden de o kadar, düşünmekten kafam ağrıdı bugun, ne düşündün dersen ortada bişey de yok
Yetti canıma naz ya neye umutlansam bişey çıkıyor yeter artık bıktım. Gitmek istiyorum burdan ya şu ülkeye döndüğüm güne lanet olsun tek bişey güzel gitmez mi?
Şu anki durumumla bi b*k yapamıyorum işte sorun ogidebilecek duurmun varsa her türlü şartı zorlayıp gitmek için uğraş, ama eğer gidebilecek durumun yoksa o fikri aklından çıkarıp bulundugun durumda neler yapabilirsin onu düşün. yoksa hepten çıkmaza düşersin
Şu anki durumumla bi b*k yapamıyorum işte sorun o
Sen benim yerimde olsan napardın mesela nasıl düşünürdün pozitif olmak için?o zaman sen de benim gibi düşünmeyi bırakacaksın
Sen benim yerimde olsan napardın mesela nasıl düşünürdün pozitif olmak için?
baktım çıkış yolu yok düşünmeyi bırakıyorum ben, o konuyu 1 2 gün kanırtana kadar düşünüp işin içinden çıkamayacagıma kesin kanaat getirince cenaze toreni düzenleyip o konuyu gömüyorum beynime, bi daha da çıkarmıyorum oradan
Ya ben öyle delirene kadar düşünmüyorum ki zaten benim sorunum devamlı hiç geçmiyor ki düşünsem de düşünmesem de orada. Ya bir amacım yok her gece niye uyuyorum her sabah niye uyanıyorum. Al yarın yapacak hiçbir şeyim yok. Bir sebebim yok. Kursa gideyim, gezeyim desem her şey para sürekli harcamaktan tüketmekten başka bir işe yaramıyorum. Napıyorum niye varım belli değil
75 defa gittim ben onlara bıktım onlardan da yeter ya artık kursa gitmek istemiyorum ben çalışmak istiyorumvarlıgının bir sebebi var mutlaka, şu an bulamadın sadece. onu geç, para diyorsan o en büyük sorun evet ama diyorum ya ben yapamayacagım bişey oldugu zaman düşünmem, aklıma gelmesine bile izin vermem. he olmadık zamanlarda gelir aklıma canıma da okur evet ama elimden geldigince düşünmem.
demirtepe de halk eğitimin kursları varmış bugun orduevinde bi kız söyledi onlara mı bi baksan acaba, dil kursları bile varmış kafan dagılır
75 defa gittim ben onlara bıktım onlardan da yeter ya artık kursa gitmek istemiyorum ben çalışmak istiyorum
ama işte şuan yapacak bişeyin yok, dolayısıyla o çözümü kafandan silmen lazım üzülmemek için. farz et ki çalışmayackasın dünyada çalışmak diye bişey yok ne yapardın o zaman ona göre yönlen, o fikri göm kafanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?