Farz etmekle olmuyor ki öyle olsaydı o zaman herkes napıyorsa ben de onu yapardım ama herkes ya çalışıyor ya okuyor ya ev işi yapıyor benim kendi evim bile yok
İşte ne düşüneyim bana bi örnek ver. Tamam kötü şeyleri düşünmezdim dedin peki ne düşünürdün yani napabilirim boş boş oturmaktan başka?ama işte her şeyin içinden olumsuz şeyleri çıkartyıyorsun o zaman sürekli üzülmekten başka çaren yokolumsuz şeyleri düşünmemen lazım, sırf üzülmemek için. lokal anestezi gibi bişey yani.
İşte ne düşüneyim bana bi örnek ver. Tamam kötü şeyleri düşünmezdim dedin peki ne düşünürdün yani napabilirim boş boş oturmaktan başka?
Yapıyorum bunları tabi ki çok okurum normalde bu aralar canım istemiyor diziye sardım işte. Ama bunlar kısa süreli rahatlama sağlıyor neticede. Yaz tatilinde falan olsam bunlar çözüm olabilir ama yıllar süren ve hatta belki daha da sürecek bir zamandan bahsediyoruz. Yetmiyor yetemiyorişte diyorum ya ben düşünmezdim. ama illa düşüneceksem başk. a bişey düşünürdüm. ne bileyim kitap okurdum mesela, ya da en sıkıntılı zamanlarımda hep yaptıgım gibi bi yabancı diziye sarıp beynimi uyuştururdum. yaklaşık 10 yıldır ne zaman uzun süreli sıkıntı yaşasam bunları yaptım hep ve yapmaktan da sıkılmadım. ama sen sever misin ister misin onu bilemiyorum işte.
ama bebegim düşünmek de çözüm değil ki mecbursun kendini uyuşturmaya. evet süresi belli değil, evet çözümü zor ama sürekli aklının bi köşesinde olursa hasta olursun. senin bu durumu engellemen lazım, onun için diyorum düşünme, ne kadar sürerse sürsün düşünme uyuştur kendiniYapıyorum bunları tabi ki çok okurum normalde bu aralar canım istemiyor diziye sardım işte. Ama bunlar kısa süreli rahatlama sağlıyor neticede. Yaz tatilinde falan olsam bunlar çözüm olabilir ama yıllar süre ve hatta belki daha da sürecek bir zamandan bahsediyoruz. Yetmiyor yetemiyor
Böyle hayat mı olur ama naz ya uyuştura uyuştura yaşadığımdan ne anladım?ama bebegim düşünmek de çözüm değil ki mecbursun kendini uyuşturmaya. evet süresi belli değil, evet çözümü zor ama sürekli aklının bi köşesinde olursa hasta olursun. senin bu durumu engellemen lazım, onun için diyorum düşünme, ne kadar sürerse sürsün düşünme uyuştur kendini
Böyle hayat mı olur ama naz ya uyuştura uyuştura yaşadığımdan ne anladım?
Anlamıyorum işte iki türlü de olmuyor b*k gibi niye yaşıyorum ki o zaman?düşünerek ne anlıyorsun peki yaşadığından ?
Anlamıyorum işte iki türlü de olmuyor b*k gibi niye yaşıyorum ki o zaman?
Çok saçma ama çok çok saçma. Hayat hiç güzel değilyaşamayıp da ne yapacaksın ki? mecbur hayatın devam ediyor e nefes de alıyorsun o zaman ne kadar acısız olursa o kadar iyi
Çok saçma ama çok çok saçma. Hayat hiç güzel değil
Mutlu olmak benim hakkım değil mi yasaçma ama gerçek bu. değiştiremedigimiz şeyi kabullenmeliyiz, sorgulayarak çıkamayız ki içinden
Mutlu olmak benim hakkım değil mi ya
Neyse ben iyice bunalıma girdim sanırım gidiyorum iyi geceler
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?gallery/albums/24-nisan-ameliyat-günüm.34645/
Bunu kacirmaniza goz yumamazdim
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?gallery/albums/24-nisan-ameliyat-günüm.34645/
Bunu kacirmaniza goz yumamazdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?