Sahibinden full+full yapili geyik!!

Var da eski, derindeki sıkıntılar Geçmiyo bi türlü geçmiyo tüküreyim ya insan bi hatasının bedelini ömür boyu mu öder?
bu konuyu hiç konuşmadık sanırım, o yuzden yorum yapamıyorum pek ama bazı hataların bedeli uzun senelerce ödenmiyor kendimi biliyorum. okulu bırakmamın etkisi hala sürüyor işte, kaybettiklerim boyumu aştı ama yapacak bişey yok malesef

Evet konuşmadık burda konuşulacak şeyler değil Bazen ıssız bi adaya düşüp orda tek başıma kalmak istiyorum

Evet konuşmadık burda konuşulacak şeyler değil Bazen ıssız bi adaya düşüp orda tek başıma kalmak istiyorum

o zaman yaz listeye bunu, en yakın zamanda buluşup konuşalım
ama ben yalnızlıgın çözüm oldugunu düşünmedim hiç, ne zaman uzun süre yalnız kalsam aklıma hep en olmadık şeyler geldi, bazı şeylerin tedavisi üstüne gidip insanlarla yüzleşmek oluyor sanırım. sen de bi bunu mu denesen acaba

Yok öyle bir şey değil, pek konuşmak istediğim bi konu da değil. Hafızam silinse çok mutlu olurdum sanırım

he o zaman kağadım bu konuyu yavrum, sen yapabilecegim bişey olursa söylersin bana
Tamam canım sağol.
Canım sıkıldı ya şu son yapılan yds aşırı kolaymış ben girmedim. Atamalarda bi dil puanıma güveniyodum o yüksek ordan yırtarım belki diyodum ama bu son sınavda normalde 50yi geçemeyenler bile yüksek almış o da yalan oldu ya pof her şey benim şansıma kötü gitmek zorunda mı?

benim arkadaşlarım dingil mi o zaman onların yds hiç iyi geçmemiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…