İşte ondan alamıyosun popi olduben erdal beşikçioğluna ezelden beri hayranım yaa, ama biletleri çok çabuk bitiyor diye bi türlü alıp da gidemedik sinir oldum
İşte ondan alamıyosun popi oldu
Yani bi sürü güzel oyun varamaann ben de ona gitmem napayım, başka oyun buluruz
Yani bi sürü güzel oyun var
Ee daha daha
İnşallah sorunsuz alırsın bu sefer. Ben de çıkmadım bugündaha da bişey yok yaa, bugun pek dışarı da çıkmadım ya bi garip hissediyorum kendimi
yarın eski çalıştıgım yerden paramı alacam umarım, haftasonu harcamak için
İnşallah sorunsuz alırsın bu sefer. Ben de çıkmadım bugün
Tamam sakin verir bence aksi maksi ama kötü adam değil gibiydidükkanını basarım valla tepemi attırmasın benim, ağzıma okundu zaten orda parayı da almazsam dukkanı yakayım daha iyi
Tamam sakin verir bence aksi maksi ama kötü adam değil gibiydi
ben de öyle düşünüyorum da sen inşallah alırsın bu sefer deyince gaza geldim resmen
Gaza getiririm ben öyle
Of canım sıkkın
var mı bi sebebi yoksa genel sıkıntı mı
bu konuyu hiç konuşmadık sanırım, o yuzden yorum yapamıyorum pekVar da eski, derindeki sıkıntılarGeçmiyo bi türlü geçmiyo tüküreyim ya insan bi hatasının bedelini ömür boyu mu öder?
bu konuyu hiç konuşmadık sanırım, o yuzden yorum yapamıyorum pekama bazı hataların bedeli uzun senelerce ödenmiyor kendimi biliyorum. okulu bırakmamın etkisi hala sürüyor işte, kaybettiklerim boyumu aştı ama yapacak bişey yok malesef
Evet konuşmadık burda konuşulacak şeyler değilBazen ıssız bi adaya düşüp orda tek başıma kalmak istiyorum
Yok öyle bir şey değil, pek konuşmak istediğim bi konu da değil. Hafızam silinse çok mutlu olurdum sanırımo zaman yaz listeye bunu, en yakın zamanda buluşup konuşalım
ama ben yalnızlıgın çözüm oldugunu düşünmedim hiç, ne zaman uzun süre yalnız kalsam aklıma hep en olmadık şeyler geldi, bazı şeylerin tedavisi üstüne gidip insanlarla yüzleşmek oluyor sanırım. sen de bi bunu mu denesen acaba
Yok öyle bir şey değil, pek konuşmak istediğim bi konu da değil. Hafızam silinse çok mutlu olurdum sanırım
Tamam canım sağol.he o zaman kağadım bu konuyu yavrum, sen yapabilecegim bişey olursa söylersin bana
Tamam canım sağol.
Canım sıkıldı ya şu son yapılan yds aşırı kolaymış ben girmedim. Atamalarda bi dil puanıma güveniyodum o yüksek ordan yırtarım belki diyodum ama bu son sınavda normalde 50yi geçemeyenler bile yüksek almış o da yalan oldu ya pof her şey benim şansıma kötü gitmek zorunda mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?