hey allahm ya geleceği varsa da gelmeyecek artık tiplere bak
Ben niye genelde hemcinslerime çekici geliyorum acaba yaHuuuu costum du
parçala beni neverBen niye genelde hemcinslerime çekici geliyorum acaba yaÇok mu maskülenim
Ne cekici gelmesi be deli, millet ciddiye alacakBen niye genelde hemcinslerime çekici geliyorum acaba yaÇok mu maskülenim
AhahahNe cekici gelmesi be deli, millet ciddiye alacakHic maskulen degilsin aksine, tas gibisin bebegim
Mascara da gaza geldi deliAhahahSenin için demedim, dışardakiler için diyorum
Mascara da gaza geldi deli
Dans gelmedi ya la, hakli ciktin
Bahsetmistin azicikYa ben sana anlatmış mıydım biseksüel biri bana aşık olmuştu diye
Arkadaşımdı. Ya kıza bişey dediğim yok kendi tercihi de ben kendimden şüphe etmiştim acaba kadınlara mı çekici geliyorum diyeBahsetmistin azicik, arkadasin miydi, uzaktan biri miydi?
Tabii ki canim, ama zordur yani ben arkadas dedigim eleman gelip gel cikak dediginde bile hay agzina diyordum, bir de dusunmediysen dumur etmistir... Bilmem vucut dilini gormedim, ama gordugum kadariyla maskulen tavirla alakan yok, ben daha danayim, senden once kendimin oyle olmasi lazimArkadaşımdı. Ya kıza bişey dediğim yok kendi tercihi de ben kendimden şüphe etmiştim acaba kadınlara mı çekici geliyorum diye
Tabii ki canim, ama zordur yani ben arkadas dedigim eleman gelip gel cikak dediginde bile hay agzina diyordum, bir de dusunmediysen dumur etmistir... Bilmem vucut dilini gormedim, ama gordugum kadariyla maskulen tavirla alakan yok, ben daha danayim, senden once kendimin oyle olmasi lazim
Büyük ihtimalle kendisi ayarlamıştır çünkü kendi yükleyemeyenler de kanallar hiç göstermiyor eski uydudan aldığı için. Ezik deyılsınız bebeğimçoğu kişinin kanalları hiç çekmiyomş
bizimki çekiyo ama sadece sırası karıştı
bizimki kendi mi ayarlamış yani şimdi
biz ezik değilmiymişiz
Hadi gozun aydinçoğu kişinin kanalları hiç çekmiyomş
bizimki çekiyo ama sadece sırası karıştı
bizimki kendi mi ayarlamış yani şimdi
biz ezik değilmiymişiz
Gelince test edecegim, gelsene sen koseye bir sey konuscam dersem bil goz diktim sanaYok ya tavırlarım maskülen değildir de erkek feromonu mu salgılıyorum nedir
Neyse ya kız duygusaldı ama üzülmüştüm
Büyük ihtimalle kendisi ayarlamıştır çünkü kendi yükleyemeyenler de kanallar hiç göstermiyor eski uydudan aldığı için. Ezik deyılsınız bebeğim
Şimdi kaçma 15dk sonra kaçBen bir 15 dakikaya kacar, ders beni bekler yigidolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?