Kolay kolay konduramaz mascara insan bunu, bir de yapisi da ablasinin boyleymis falan ama evet fazla susmus onda haklisin,ama iste yasamadan ne bileyim... Kim diyebilir pat diye esine ve ablasina flortlesmeyi kesin diye, cok kotu be!ben açıkcası kadını suçlu buldum
8 9 aydır durum böyleymiş. kardeşi çıplak bacaklarını adamın kucağına koyuyor. boşanın diye şakalar yapıyor. sarmaş dolaş dans ediliyor
kadında izliyor
orasıda öyle tabi amaKolay kolay konduramaz mascara insan bunu, bir de yapisi da ablasinin boyleymis falan ama evet fazla susmus onda haklisin,ama iste yasamadan ne bileyim... Kim diyebilir pat diye esine ve ablasina flortlesmeyi kesin diye, cok kotu be!
ben açıkcası kadını suçlu buldum
8 9 aydır durum böyleymiş. kardeşi çıplak bacaklarını adamın kucağına koyuyor. boşanın diye şakalar yapıyor. sarmaş dolaş dans ediliyor
kadında izliyor
Kadin cok uysal, umarim silkelenip kendine gelir, cidden igrenc, evlerden irak ya!
Neyse, turksata neden sardin?
Tabi canim, never a da dedim ya, cidden evden gonderirdim, gidin baska yerde oynasin diye, daha neler ya, kadin sabirliymis ve fazla uysal... Hala ablamla konussam hemen kavga cikartir, susturur beni diyor, fazla yumusak basli yaniorasıda öyle tabi ama
bence çok fazla sakin kalmış
bu sakinlikten iyice yüz bulmuşlar.
ya bizimde bütün kanallar birbirine girmişO ayrı mesele zaten ama inanmak istememiştir bence biraz da ondan pasif kalmış gibime geliyor. Kabullenmesi kolay bir mesele değil.
Hacı yeni uydu fırlattı bizimkiler ona geçiş yapmak gerekiyor onu ayarladım işte
Anladim yavru, bazen ayar cekmek iyidir (ankarali hexO ayrı mesele zaten ama inanmak istememiştir bence biraz da ondan pasif kalmış gibime geliyor. Kabullenmesi kolay bir mesele değil.
Hacı yeni uydu fırlattı bizimkiler ona geçiş yapmak gerekiyor onu ayarladım işte
Kablo tv ya da turksat uyumlu cihazlar kendileri ayarlıyor da diğerlerini elle ayarlamak gerekiyor işte gıcık bir durumya bizimde bütün kanallar birbirine girmiş
2 saat onları sıralamakla uğraştık.
Anladim yavru, bazen ayar cekmek iyidir (ankarali hex)
neden bizimki kendi ayarlanmadıKablo tv ya da turksat uyumlu cihazlar kendileri ayarlıyor da diğerlerini elle ayarlamak gerekiyor işte gıcık bir durumbeşyuzmilyon kanal oldu ama izlediğim kanalları henüz bulamadım
Ne izliyorsun kim bilir, pehKablo tv ya da turksat uyumlu cihazlar kendileri ayarlıyor da diğerlerini elle ayarlamak gerekiyor işte gıcık bir durumbeşyuzmilyon kanal oldu ama izlediğim kanalları henüz bulamadım
neden bizimki kendi ayarlanmadı
ezik miyiz lan biz
Ne izliyorsun kim bilir, peh
Iste arada cerezleri temizleOnları tvden izlemiyom ya pc ile hallediyorum
hey allahm ya geleceği varsa da gelmeyecek artık tiplere bakPu geeceeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?