geçtiİyidir bebek turksat ayarlarıyla uğraşıyorum sabahtan beriBir de şu eşim ve ablam konusuna midem kalktı
Gel seni de öpem geçsin
O bende de oluyor ya, hatta annemde migren vardi ondan killandim bir araya dışarı çıktım bende çok rüzgar vardı başıma agrı girdi
O neymis be?İyidir bebek turksat ayarlarıyla uğraşıyorum sabahtan beriBir de şu eşim ve ablam konusuna midem kalktı
Opmesene lan!!Gel seni de öpem geçsin
qıskançO bende de oluyor ya, hatta annemde migren vardi ondan killandim bir ara
O neymis be?
Opmesene lan!!
link atsana kız merak ettimİyidir bebek turksat ayarlarıyla uğraşıyorum sabahtan beriBir de şu eşim ve ablam konusuna midem kalktı
Gel seni de öpem geçsin
Hangisini sordun?O bende de oluyor ya, hatta annemde migren vardi ondan killandim bir ara
O neymis be?
Opmesene lan!!
Turkiyeye gore daha ucuzdur sanirim, yeni sezonlari 90 dolar falandi ayakkabilarin,eskilerde 50 civari falandir max, ama alman mali oldugu icin cok yaygin degil tatlim, kendi mallarini daha cok satiyorlar, adidas bildigin tek tuk burda...hex ya sizin orda bu adidas eşofman takımları ayakkabıları ucuz mu
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/eşim-ve-ablam.755038/link atsana kız merak ettim
qıskanç
Hangi alintilanan mesajin altindaysa onu sordum, te allahim, mascaraya gondermissin bakiyorum...Hangisini sordun?
Hangi alintilanan mesajin altindaysa onu sordum, te allahim, mascaraya gondermissin bakiyorum...
anladım canım bir eşofman takımı 200 lira yaTurkiyeye gore daha ucuzdur sanirim, yeni sezonlari 90 dolar falandi ayakkabilarin,eskilerde 50 civari falandir max, ama alman mali oldugu icin cok yaygin degil tatlim, kendi mallarini daha cok satiyorlar, adidas bildigin tek tuk burda...
fake sandım ilk baştahttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/eşim-ve-ablam.755038/
Şu işte. Çok kötü ya tanımadığım kadınla aldatsın arkadaşımla aldatsın hatta gitsin en yakın arkadaşımla aldatsın ama ablamla NO! Düşmanıma vermesin ya eğer konu gerçekse korkunç
anladım canım bir eşofman takımı 200 lira ya
fake sandım ilk başta
öyle yapacağım artıkAvmlerde bazı dönemler büyük indirim oluyor adidasın mağazalarında falan onları takip etsene
Ya bilmiyorum umarım fakedir
Bence fake degil ve igrenc, kadin icin cok uzuldum... Ablasi bildigin ictikce cekime engel olamiyor ve esi de o flortlesmenin farkinda ama isine geliyor... Abla bildigin takintili... Es de anasinin gozu... Benim ablam ve esim kalkip romantik sarkida kafa br milyon dans edecekler ikisine de s.ktiri basardim evden, gitsinler baska yerde oynassinlar... Kadin ikisinden de uzak durmalihttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/eşim-ve-ablam.755038/
Şu işte. Çok kötü ya tanımadığım kadınla aldatsın arkadaşımla aldatsın hatta gitsin en yakın arkadaşımla aldatsın ama ablamla NO! Düşmanıma vermesin ya eğer konu gerçekse korkunç
Kampanya oluyor onlari takip et, outletlere bak, son sezond degil de oncekilere bak, bir de markafoni, limango, trendyol da falan guzel kampanyalar oluyor zaman zaman onlari takip etanladım canım bir eşofman takımı 200 lira ya
Degil ya cok bellifake sandım ilk başta
Bence fake degil ve igrenc, kadin icin cok uzuldum... Ablasi bildigin ictikce cekime engel olamiyor ve esi de o flortlesmenin farkinda ama isine geliyor... Abla bildigin takintili... Es de anasinin gozu... Benim ablam ve esim kalkip romantik sarkida kafa br milyon dans edecekler ikisine de s.ktiri basardim evden, gitsinler baska yerde oynassinlar... Kadin ikisinden de uzak durmali
Kampanya oluyor onlari takip et, outletlere bak, son sezond degil de oncekilere bak, bir de markafoni, limango, trendyol da falan guzel kampanyalar oluyor zaman zaman onlari takip et
Degil ya cok belli
Aynen cok kotu canim, ben kadina cok uzuldum, cok sabirliymis... Isin kotusu ben esin de asla masum oldugunu dusunmuyorum, tamam abla kadar gozu kadar degil belki ama o da kontrollu kontrollu flortlesiyor, tipik erkek iste... Ya bir erkegin kucagina flortlesmek istemedigi biri uzatsin bacaklari, okuz gibi kalkar gider, en kotu bahane bulur.... Ya onu da gec icki icip romantik sarkida dans etmek nedir ya, midem bulandi, benim dusununce karnima agri girdi vallahi, kadini dusunemiyorumAynen hexim benim yüreğim kaldırmazdı yaa abla düşünsene çok feci. Ya bir de orda da dedim ben de eniştemle samimiyim ama bacaklarını kucağına uzatmak, boşan gel, kocanı bize bırak sen kız kıza git falan ne demek yaa?
Ben de eşinin de masum olduğunu düşünmediğimden kötü oldum zaten. İkisinin de hoşuna gidiyor bal gibi. İğrenç.Aynen cok kotu canim, ben kadina cok uzuldum, cok sabirliymis... Isin kotusu ben esin de asla masum oldugunu dusunmuyorum, tamam abla kadar gozu kadar degil belki ama o da kontrollu kontrollu flortlesiyor, tipik erkek iste... Ya bir erkegin kucagina flortlesmek istemedigi biri uzatsin bacaklari, okuz gibi kalkar gider, en kotu bahane bulur.... Ya onu da gec icki icip romantik sarkida dans etmek nedir ya, midem bulandi, benim dusununce karnima agri girdi vallahi, kadini dusunemiyorum
ben açıkcası kadını suçlu buldumAynen cok kotu canim, ben kadina cok uzuldum, cok sabirliymis... Isin kotusu ben esin de asla masum oldugunu dusunmuyorum, tamam abla kadar gozu kadar degil belki ama o da kontrollu kontrollu flortlesiyor, tipik erkek iste... Ya bir erkegin kucagina flortlesmek istemedigi biri uzatsin bacaklari, okuz gibi kalkar gider, en kotu bahane bulur.... Ya onu da gec icki icip romantik sarkida dans etmek nedir ya, midem bulandi, benim dusununce karnima agri girdi vallahi, kadini dusunemiyorum
Kadin cok uysal, umarim silkelenip kendine gelir, cidden igrenc, evlerden irak ya!Ben de eşinin de masum olduğunu düşünmediğimden kötü oldum zaten. İkisinin de hoşuna gidiyor bal gibi. İğrenç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?