Sahibinden full+full yapili geyik!!

hex ya sizin orda bu adidas eşofman takımları ayakkabıları ucuz mu

hex ya sizin orda bu adidas eşofman takımları ayakkabıları ucuz mu
Turkiyeye gore daha ucuzdur sanirim, yeni sezonlari 90 dolar falandi ayakkabilarin,eskilerde 50 civari falandir max, ama alman mali oldugu icin cok yaygin degil tatlim, kendi mallarini daha cok satiyorlar, adidas bildigin tek tuk burda...

Turkiyeye gore daha ucuzdur sanirim, yeni sezonlari 90 dolar falandi ayakkabilarin,eskilerde 50 civari falandir max, ama alman mali oldugu icin cok yaygin degil tatlim, kendi mallarini daha cok satiyorlar, adidas bildigin tek tuk burda...
anladım canım bir eşofman takımı 200 lira ya

Bence fake degil ve igrenc, kadin icin cok uzuldum... Ablasi bildigin ictikce cekime engel olamiyor ve esi de o flortlesmenin farkinda ama isine geliyor... Abla bildigin takintili... Es de anasinin gozu... Benim ablam ve esim kalkip romantik sarkida kafa br milyon dans edecekler ikisine de s.ktiri basardim evden, gitsinler baska yerde oynassinlar... Kadin ikisinden de uzak durmali
anladım canım bir eşofman takımı 200 lira ya
Kampanya oluyor onlari takip et, outletlere bak, son sezond degil de oncekilere bak, bir de markafoni, limango, trendyol da falan guzel kampanyalar oluyor zaman zaman onlari takip et
fake sandım ilk başta
Degil ya cok belli

Aynen hexim benim yüreğim kaldırmazdı yaa abla düşünsene çok feci. Ya bir de orda da dedim ben de eniştemle samimiyim ama bacaklarını kucağına uzatmak, boşan gel, kocanı bize bırak sen kız kıza git falan ne demek yaa?

Aynen cok kotu canim, ben kadina cok uzuldum, cok sabirliymis... Isin kotusu ben esin de asla masum oldugunu dusunmuyorum, tamam abla kadar gozu kadar degil belki ama o da kontrollu kontrollu flortlesiyor, tipik erkek iste... Ya bir erkegin kucagina flortlesmek istemedigi biri uzatsin bacaklari, okuz gibi kalkar gider, en kotu bahane bulur.... Ya onu da gec icki icip romantik sarkida dans etmek nedir ya, midem bulandi, benim dusununce karnima agri girdi vallahi, kadini dusunemiyorum

Ben de eşinin de masum olduğunu düşünmediğimden kötü oldum zaten. İkisinin de hoşuna gidiyor bal gibi. İğrenç.

ben açıkcası kadını suçlu buldum
8 9 aydır durum böyleymiş. kardeşi çıplak bacaklarını adamın kucağına koyuyor. boşanın diye şakalar yapıyor. sarmaş dolaş dans ediliyor
kadında izliyor

Ben de eşinin de masum olduğunu düşünmediğimden kötü oldum zaten. İkisinin de hoşuna gidiyor bal gibi. İğrenç.
Kadin cok uysal, umarim silkelenip kendine gelir, cidden igrenc, evlerden irak ya!
Neyse, turksata neden sardin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…