Yok be 10:30 gibi uyandim...Oha yeni mi uyandın?
Yok be 10:30 gibi uyandim...
Dus, kahvalti, burda iki takil 1 oldu saat en gec 2 gibi baslayam ben ya
Yok ya ben gece insaniyim, burda duzen olsun diye erken oturmaya calisiyorum ama gece 2-3 ekadar calisiyorum modum olunca, 2 de baslayacagim zatenBaşla bence de geç başlayınca verimli olmuyor.
PikiYok ya ben gece insaniyim, burda duzen olsun diye erken oturmaya calisiyorum ama gece 2-3 ekadar calisiyorum modum olunca, 2 de baslayacagim zaten
Tilki dedim dilimin ucuna geldi
Tilki dedim dilimin ucuna geldi
O niye lan?B planı yapmam lazım
Atanamama ihtimaline karşıO niye lan?
Ne zaman aciklaniyor atandin atanmadin vs.?Atanamama ihtimaline karşı
kasımda bir de beklediği bi yer daha var o da olmazsa başka bir şey yapıcam artıkNe zaman aciklaniyor atandin atanmadin vs.?
Simdiden cok dusunme, tabi ki B planin olsun ama dert edinme, bak iki secenek var diyorsun, ylsy falan var daha, ona da bakin, var var epey ihtimalin rahat olkasımda bir de beklediği bi yer daha var o da olmazsa başka bir şey yapıcam artık
Tamam canım kolay gelsinSimdiden cok dusunme, tabi ki B planin olsun ama dert edinme, bak iki secenek var diyorsun, ylsy falan var daha, ona da bakin, var var epey ihtimalin rahat olYlsy'ye bakindim, en gec 1-2 aya belli olur diyorlar...
Ben kaciyorum kuzum, derse basliyorumOpuldun
Yavru ceylanTamam canım kolay gelsin
Yavru ceylan
Yaptim haci yaaa, cok bombastiktiKuzu bensiz parti yapmışın
Şu an böyle göründüğüne bahse girerim.Yaptim haci yaaa, cok bombastikti
Sag alttaki dis de dustu benimŞu an böyle göründüğüne bahse girerim.
İşte biliyorum ben telepatik güçlerimle aynadaki yansımanı bile burdan görüyorumSag alttaki dis de dustu benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?