Boyun 1.67 di mi? 50'nin altina inme kuzum, sagliksiz olurEvde yaptığım iyi geliyor ya, omurgadan kaynaklanıyor ağrı düzelebilen bir şey değil zaten sadece kasları güçlendirmem lazım işte. Düzenli yapıyordum her gün o zaman iyiydi de bırakınca tekrar başladı. Sıkılaşmanın dışında da aslında 5-6 kilo versem nasıl olurum merak ediyorum denicem
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/kendimi-tutamiyorum.757702/#post-37103435
Neler geldi dilimin ucuna, hey allahim ya
Bana da cok komiksin cem yilmaz demis, zekasini optugumGüldüm ya fake kesin. Hem 32 yaşındayım 5 yaşında oğlum var demiş hem de geç evlendim demiş 26 geç mi la?
Boyun 1.67 di mi? 50'nin altina inme kuzum, sagliksiz olurBen en az 52 oldum, burdan once de en fazla 55, 52nin altinda saftim kayiyordu...
Aynen, alt limitin vardir zaten, alti sagliksiz oluyor...Su tezden kurtulsam, iyice abanacagim spora yaO kadar olamam zaten kas var bende de senin gibi istesem de ağırlık olarak fazla inmiyor sağlıksız oluyor
Aynen, alt limitin vardir zaten, alti sagliksiz oluyor...Su tezden kurtulsam, iyice abanacagim spora ya
İşte sen hep bozuyosunNe gusel ikimiz spor yapacagidik yaaa
Dengesizim aga benİşte sen hep bozuyosun
Hic mi fizikten haberiniz yok amk?Yazik ya
Ben gene kaptirdim kendimi
Ama guluncek gibiOha yazık beyin kanaması geçirmiştir o yaa ama gülüyom
Ama guluncek gibiBiz de lisede mal mal birbirimizi itiyorduk abana abana, ben duvara carpip oraya yigilivermistim ya, ay ne kotuydu ya, ne malmisiz Bosuna demiyorum
Enerji acigini oyle atalim demisiz ne varBunu hak ettin.
Enerji acigini oyle atalim demisiz ne var, namisimizla oyun oynamisiz iste
Escinsellik ogretiyorlar-"mis", hay senin kafana ya, ordaki fransiz fasistleri gec de, diger acidan iki ufkun acilsaymis, diplomanin yaninda, sinir oldum simdihttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/burdaki-gelecegimden-korkuyorum.757706/
Vatandaş değişim programı falan yok mu lan
Escinsellik ogretiyorlar-"mis", hay senin kafana ya, ordaki fransiz fasistleri gec de, diger acidan iki ufkun acilsaymis, diplomanin yaninda, sinir oldum simdiOlsun valla daha cok hakettigin kesin
Ya bana kalirsa hayat gorusune de, mis-mus lardan oteye gecmek lazim...Ya yok cidden onun hayat görüşüne göre değil o ülke burda daha mutlu olur bence. Yer değiştiremiyo muyuz?
Şu vatandaşlık bıdısı olmasa kim nerde mutlu olacaksa gidip orda yaşasa keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?