Sahibinden full+full yapili geyik!!

Boyun 1.67 di mi? 50'nin altina inme kuzum, sagliksiz olurBen en az 52 oldum, burdan once de en fazla 55, 52nin altinda saftim kayiyordu...

Boyun 1.67 di mi? 50'nin altina inme kuzum, sagliksiz olurBen en az 52 oldum, burdan once de en fazla 55, 52nin altinda saftim kayiyordu...

O kadar olamam zaten kas var bende de senin gibi istesem de ağırlık olarak fazla inmiyor sağlıksız oluyor

Escinsellik ogretiyorlar-"mis", hay senin kafana ya, ordaki fransiz fasistleri gec de, diger acidan iki ufkun acilsaymis, diplomanin yaninda, sinir oldum simdi Olsun valla daha cok hakettigin kesin

Ya yok cidden onun hayat görüşüne göre değil o ülke burda daha mutlu olur bence. Yer değiştiremiyo muyuz?
Şu vatandaşlık bıdısı olmasa kim nerde mutlu olacaksa gidip orda yaşasa keşke

Ya yok cidden onun hayat görüşüne göre değil o ülke burda daha mutlu olur bence. Yer değiştiremiyo muyuz?
Şu vatandaşlık bıdısı olmasa kim nerde mutlu olacaksa gidip orda yaşasa keşke
Ya bana kalirsa hayat gorusune de, mis-mus lardan oteye gecmek lazim...
Ben de 2 yilin sonunda donmek istiyorum, yapi meselesi sanirim...Ama donunce ne olurum onu bilmiyorum...
Olsa oyle degisim hemen kaydederiz seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…