Sahibinden full+full yapili geyik!!

Olur kusum, ben zaten pilatese basladim bakalim, zaman buldukca yapmaya calisiyorum, onceden de uzun sure yapmistim...Basen yokken burda basen oldu ya s.cicam
Pilates ben de istiyorum ya burda iyi bi yer bulalım da gidelim bari. Belim fena benim

Pilates ben de istiyorum ya burda iyi bi yer bulalım da gidelim bari. Belim fena benim
Ne var belinde Pilates super bir sey ama iste okul, zart zurt devam edemedim...Ben zaten sacma sapan kasliyim, kas sissin istemiyorum o yuzden, inceltsin yeter... Kilo da 3-4 kilo fazlalik var su anda. 10 yildir ilk defa kilo aldim o da burda

Ne var belinde Pilates super bir sey ama iste okul, zart zurt devam edemedim...Ben zaten sacma sapan kasliyim, kas sissin istemiyorum o yuzden, inceltsin yeter... Kilo da 3-4 kilo fazlalik var su anda. 10 yildir ilk defa kilo aldim o da burda
Ya doğuştan bişey ağrı yapıyor kaslarını geliştirmem lazım belimin. Yarın yine başlayım bari spora bırakınca ağrı da başlıyor hemen
Kilom hep aynı benim de işte sporu bırakınca gevşiyor sinir bozucu ama 1-2 kilo versem fena olmaz

Iste pilates iyi olur, hem agrin azalir hem de o bir iki kiloyu vermeden bile vermis gibi olursun... Ama oyle kronik agri varsa pek evde yapca bence yavru, salona falan git, iyice agritma

Iste pilates iyi olur, hem agrin azalir hem de o bir iki kiloyu vermeden bile vermis gibi olursun... Ama oyle kronik agri varsa pek evde yapca bence yavru, salona falan git, iyice agritma

Evde yaptığım iyi geliyor ya, omurgadan kaynaklanıyor ağrı düzelebilen bir şey değil zaten sadece kasları güçlendirmem lazım işte. Düzenli yapıyordum her gün o zaman iyiydi de bırakınca tekrar başladı. Sıkılaşmanın dışında da aslında 5-6 kilo versem nasıl olurum merak ediyorum denicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…