Hadi lenİşte biliyorum ben telepatik güçlerimle aynadaki yansımanı bile burdan görüyorum
Arkadaki sensin diye tahmin ediyorum?Hadi lenSeksi fotolarimi gondertme simdi bana
Bize gelince bu dansi yapalim;
Ee yani, soylemedim bile farkindaysanArkadaki sensin diye tahmin ediyorum?
Eni konu hazirlanmis gunah yaHavlu ne alaka yaa
Ee yani, soylemedim bile farkindaysan
Eni konu hazirlanmis gunah ya
Ben yatiyorum kuzum, sabah olursan buralarda ugrarimAllahından bulmuş
Tamam kuzum iyi gecelerBen yatiyorum kuzum, sabah olursan buralarda ugrarim
Anlamadi benHalbuki kız çok doğru bi noktaya parmak basmış
Bdv de bi konu, yazacaktım kapanmış içimde kalmasın diye buraya yazayım dedimAnlamadi ben
Gel git akilli ya, muneccim miyim ben nerden bileyimBdv de bi konu, yazacaktım kapanmış içimde kalmasın diye buraya yazayım dedim
Ay kilo aldım ben yaa zayıflamam lazım
Gel de spora yazılalımGel git akilli ya, muneccim miyim ben nerden bileyim
Onu ben de aldim, ne pok yesem bilmiyorum
Olur kusum, ben zaten pilatese basladim bakalim, zaman buldukca yapmaya calisiyorum, onceden de uzun sure yapmistim...Basen yokken burda basen oldu ya s.cicamGel de spora yazılalım
Pilates ben de istiyorum ya burda iyi bi yer bulalım da gidelim bari. Belim fena benimOlur kusum, ben zaten pilatese basladim bakalim, zaman buldukca yapmaya calisiyorum, onceden de uzun sure yapmistim...Basen yokken burda basen oldu ya s.cicam
Ne var belindePilates ben de istiyorum ya burda iyi bi yer bulalım da gidelim bari. Belim fena benim
Ya doğuştan bişey ağrı yapıyor kaslarını geliştirmem lazım belimin.Ne var belindePilates super bir sey ama iste okul, zart zurt devam edemedim...Ben zaten sacma sapan kasliyim, kas sissin istemiyorum o yuzden, inceltsin yeter... Kilo da 3-4 kilo fazlalik var su anda. 10 yildir ilk defa kilo aldim o da burda
Iste pilates iyi olur, hem agrin azalir hem de o bir iki kiloyu vermeden bile vermis gibi olursun... Ama oyle kronik agri varsa pek evde yapca bence yavru, salona falan git, iyice agritmaYa doğuştan bişey ağrı yapıyor kaslarını geliştirmem lazım belimin.Yarın yine başlayım bari spora bırakınca ağrı da başlıyor hemen
Kilom hep aynı benim de işte sporu bırakınca gevşiyor sinir bozucu ama 1-2 kilo versem fena olmaz
Iste pilates iyi olur, hem agrin azalir hem de o bir iki kiloyu vermeden bile vermis gibi olursun... Ama oyle kronik agri varsa pek evde yapca bence yavru, salona falan git, iyice agritma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?