Sahibinden full+full yapili geyik!!

Ya bana kalirsa hayat gorusune de, mis-mus lardan oteye gecmek lazim...
Ben de 2 yilin sonunda donmek istiyorum, yapi meselesi sanirim...Ama donunce ne olurum onu bilmiyorum...
Olsa oyle degisim hemen kaydederiz seni

Ama ailen burda hex hayatın çocukluğun anıların vs dönmek istersin tabi Yani buraya bayıldığın için değil o Bi de ben varım tabi

Ama ailen burda hex hayatın çocukluğun anıların vs dönmek istersin tabi Yani buraya bayıldığın için değil o Bi de ben varım tabi
Yok ya bazisi sallamiyor neverim, biz geldik kultur soku hak getire ama simdi donmek icin gun sayiyoruz, ilginc bir sey anlatamam, dediginde haklisin baska aciklamasi yok cunku, tartismasiz burda hemen hemen her sey daha iyi ama ben donmek istiyorumSen tabi ki varsin, asi su perim Beraber spor yapiyoruz di mi sen son simdi?

Ben sallamamıştım mesela Ben aşırı soğukkanlı bi tipim yakından daha iyi anlıcaksın hiçbir şeye tepki veremiyorum
Yapıyoruz bunu kaçıramam

Ben sallamamıştım mesela Ben aşırı soğukkanlı bi tipim yakından daha iyi anlıcaksın hiçbir şeye tepki veremiyorum
Yapıyoruz bunu kaçıramam
Ben de oyleydim guya, ne ozlem duygum var derdim ne de kendi ulkeme bagim... Ama oyle olmuyor... Benim yasim ilerledikce anne ve babama daha da dustum, daha duygusal oldum... Alistigimi degisteremedim, onceden cok okuzdum, iki guzel sevgi lafi cikmazdi agzimdan simdi dolu dolu seviyorum insanlari... Hem yapi hem yas hem de yasanmislik meselesi, ben de boyle oldu sen de farkli olur belki
Bebetom ben kaciyorum, tikinam bir iki de mobilya katalogu bakam, bugun dinlenecegim Optum gerdandan

Tamam kuzu ben de yatıcam zaten görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…