Sahibinden full+full yapili geyik!!

Ins bakalim
21 yas uniye gitmek icin cok mu gec
Alakasi yok, hic takilma boyle kriterlere...
Benim abim, istedigi bolum degil diye 3. sinifta birakti okulu, 1 sene daha hazirlandi, sonra baska okula gitti, kendisinden kac yas kucuk ogrencilerle okulu bitirdi, simdi de kapagi yurtdisina atti, istedikten sonra yasin falan hic alakasi yok

Hangi bolumu istiyordu ki keske hic okumasaymis diger bolumu emegine yazik

Senin abin mi var?

İşte o öyle olmuyor pek, okurken anlıyorsun sana uygun olmadığını maalesef öğrencilerin %90ı hasbelkader meslekler hakkında bilgi sahibi olmadan yerleşiyor. Rehberlik sıfır bizim ülkemizde.

Tam olarak bolum istemekle ilgili degil de o hayati istememekle ilgili, fizik okuyordu, cevre muhendisligine gecti...Tabi emekte var ama bazen keskin donusler iyidir...

İşte o öyle olmuyor pek, okurken anlıyorsun sana uygun olmadığını maalesef öğrencilerin %90ı hasbelkader meslekler hakkında bilgi sahibi olmadan yerleşiyor. Rehberlik sıfır bizim ülkemizde.
Haklisin bende anestezi cok istiyorum ama insanlara nasil igne yaparim diye de dusunmuyor degilim

Haklisin bende anestezi cok istiyorum ama insanlara nasil igne yaparim diye de dusunmuyor degilim

İğne mi yapıyormuşsun? Ben dozajları ayarlayıp gazı basıyolar sanıyodum Yaparsın ya nolcak elin alışana kadar hexin üstünde denersin olmadı

Mba e başlıcam ben Ya alese daha başvurmadım biliyo musun
Mba ne lan? Never kirdirma agzini, basvur suna
Alsirsin ya, bende kan damar, tansiyon gider... Eger oyle huylanma durumun yoksa, herkes alisiyor...
Deli o Ben ne kadar garantici, planli biriysem o da kadar kafasina gore yasayan biridir, is yapilmaz onla
İğne mi yapıyormuşsun? Ben dozajları ayarlayıp gazı basıyolar sanıyodum Yaparsın ya nolcak elin alışana kadar hexin üstünde denersin olmadı
Hemsire kostumu olmadan olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…