Alakasi yok, hic takilma boyle kriterlere...Ins bakalim
21 yas uniye gitmek icin cok mu gec
Haklisinİşte ünide de herkes liseden mezun olur olmaz gitmediği için her yaştan insan oluyor yani sıkıntı yapma
Hangi bolumu istiyordu ki keske hic okumasaymis diger bolumu emegine yazikAlakasi yok, hic takilma boyle kriterlere...
Benim abim, istedigi bolum degil diye 3. sinifta birakti okulu, 1 sene daha hazirlandi, sonra baska okula gitti, kendisinden kac yas kucuk ogrencilerle okulu bitirdi, simdi de kapagi yurtdisina atti, istedikten sonra yasin falan hic alakasi yok
Senin abin mi var?Alakasi yok, hic takilma boyle kriterlere...
Benim abim, istedigi bolum degil diye 3. sinifta birakti okulu, 1 sene daha hazirlandi, sonra baska okula gitti, kendisinden kac yas kucuk ogrencilerle okulu bitirdi, simdi de kapagi yurtdisina atti, istedikten sonra yasin falan hic alakasi yok
SalakEdinburgh diye cevap vermeyi çok isterdim ama Angara maalesef.
Tamam dimedim bisiTabii gulluk guneslik yerde duruyosun solemesi kolay
Ygs 1. SinavBen de mi girsem tekrar össye ne oldu şimdi adı bilmiyorum
Ayy onuda istemem yine buna sukurSalak
Tamam dimedim bisiBuranin kisi gelince de soylenirim ben, evin icine kadar balkon kapilari buz tutuyor
İşte o öyle olmuyor pek, okurken anlıyorsun sana uygun olmadığını maalesef öğrencilerin %90ı hasbelkader meslekler hakkında bilgi sahibi olmadan yerleşiyor. Rehberlik sıfır bizim ülkemizde.Hangi bolumu istiyordu ki keske hic okumasaymis diger bolumu emegine yazik
Tam olarak bolum istemekle ilgili degil de o hayati istememekle ilgili, fizik okuyordu, cevre muhendisligine gecti...Tabi emekte var ama bazen keskin donusler iyidir...Hangi bolumu istiyordu ki keske hic okumasaymis diger bolumu emegine yazik
YeapSenin abin mi var?
3ümüz şirket açsak ya la petrol işine girelimTam olarak bolum istemekle ilgili degil de o hayati istememekle ilgili, fizik okuyordu, cevre muhendisligine gecti...Tabi emekte var ama bazen keskin donusler iyidir...
Yuksek lisansini bitir once!!Ben de mi girsem tekrar össye ne oldu şimdi adı bilmiyorum
Yaa iste gordun muu?Ayy onuda istemem yine buna sukur
Mantikli aga3ümüz şirket açsak ya la petrol işine girelim
Yuksek lisansini bitir once!!
Yaa iste gordun muu?Biz de tam o kar, kiyamet, firtinada donus icin yolculuk yapacagiz, simdiden tirsiyorum
Haklisin bende anestezi cok istiyorum ama insanlara nasil igne yaparim diye de dusunmuyor degilimİşte o öyle olmuyor pek, okurken anlıyorsun sana uygun olmadığını maalesef öğrencilerin %90ı hasbelkader meslekler hakkında bilgi sahibi olmadan yerleşiyor. Rehberlik sıfır bizim ülkemizde.
Mantikli agaGerci benim abinin oldugu yerde anca, yer icer, geyik yapariz
Tabiki istemedigi bolumde devam edecegine boylesi daha IyiTam olarak bolum istemekle ilgili degil de o hayati istememekle ilgili, fizik okuyordu, cevre muhendisligine gecti...Tabi emekte var ama bazen keskin donusler iyidir...
Haklisin bende anestezi cok istiyorum ama insanlara nasil igne yaparim diye de dusunmuyor degilim
Mba ne lan? Never kirdirma agzini, basvur sunaMba e başlıcam benYa alese daha başvurmadım biliyo musun
Alsirsin ya, bende kan damar, tansiyon giderHaklisin bende anestezi cok istiyorum ama insanlara nasil igne yaparim diye de dusunmuyor degilim
Deli oNiye kü?
Hemsire kostumu olmadan olmazİğne mi yapıyormuşsun? Ben dozajları ayarlayıp gazı basıyolar sanıyodumYaparsın ya nolcak elin alışana kadar hexin üstünde denersin olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?