Mba ne lan? Never kirdirma agzini, basvur suna
Alsirsin ya, bende kan damar, tansiyon gider... Eger oyle huylanma durumun yoksa, herkes alisiyor...
Deli oBen ne kadar garantici, planli biriysem o da kadar kafasina gore yasayan biridir, is yapilmaz onla
Hemsire kostumu olmadan olmaz
Usta konusu kapanmis, mune cimbizlamaya baslamis, ben de gitmesem bari
O da dogru, o da zaten danadir, dumduz yasar, hic bilmez incelikHa ben farklıyım sanki
Gomdum geldimNiye sen ne dedin ki?
Igne yapiliyo tabiİğne mi yapıyormuşsun? Ben dozajları ayarlayıp gazı basıyolar sanıyodumYaparsın ya nolcak elin alışana kadar hexin üstünde denersin olmadı
O da dogru, o da zaten danadir, dumduz yasar, hic bilmez incelik
Gomdum geldimYa yok benim banlik durumum yok, geyik yapiyorum
Ya ne vicdan yapıcan batır gitsinIgne yapiliyo tabi
Bn bi insana nasil igne batiririm ki vicdan yaparim sonra
Acimiycam tabiYa ne vicdan yapıcan batır gitsinBize acımıyodu tıp okuyan arkadaşlar, damar yolu açıcaz diye delik deşik ediyolar Sen de acıma
Lutfuyle evlen!!Danalık bir sanattır lütfen.
İyi lan yüreğime indiriyodun gidersen napcam döt gibi
Onlardan biri bana denk gelse, cenesi gidermis amaYa ne vicdan yapıcan batır gitsinBize acımıyodu tıp okuyan arkadaşlar, damar yolu açıcaz diye delik deşik ediyolar Sen de acıma
Acimiycam tabi
Yoksa ac kalirim
Bakarsin alisirim igne yapmaya o kdr da vahim durumda degilim
Ya deli gibi kan tutanlar, ayip bayilanlar alisiyor, banko alisirsin, rahat olAcimiycam tabi
Yoksa ac kalirim
Bakarsin alisirim igne yapmaya o kdr da vahim durumda degilim
Ne dimis?Ex mesaj atmıştı öğlen ya unuttum cevap yazacaktım
Naber?Ne dimis?
Dimi amaa ay ne guzel moral veriyorsunuz canlarim bnm adam koskoca ameliyata gircek bnm vurdgum ignedenmi aciyacak caniAlışırsın alışırsın, zaten anesteziye ihtiyacı olan insanın muhtemelen daha büyük sıkıntıları olacağı için sen canını daha fazla acıtamazsın
Bn ameliyat olunca bekleme odasnda elime igneyi takmislardi anestezicide o takilan yerden vurmustu sanirim igneyiYa deli gibi kan tutanlar, ayip bayilanlar alisiyor, banko alisirsin, rahat ol
Naber?
Ne ameliyati oldun lorin?Bn ameliyat olunca bekleme odasnda elime igneyi takmislardi anestezicide o takilan yerden vurmustu sanirim igneyi
Ayagimdan ameliyat olmust cnm 2. OlusumduCevabi zor olmasa gerek
Ne ameliyati oldun lorin?
Gecmis olsunAyagimdan ameliyat olmust cnm 2. Olusumdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?