Sahibinden full+full yapili geyik!!

merhabaaa biz tanışmıyoruz sanırım, geçmişi okurken gördüm.
29 yaşında, mimar, bekar, geçici ikameti ankarada olan bir bayanım sen pek gençmişsin sanırım yeni mi düştün aramıza
Evet yeni geldim bgn evde cok canim sıkıldı bi slm vereyim dedim gerisi geldi memnun oldum bu arada

Hadi ya, gunluk yasamini etkileyen bir sey mi? Umarim degildir...
3. Ayak parmagimda olan bi hastalik
2 kere ameliyat oldum deforme oldu kemigim topuklu ayakkabi fazla giyemiyorum ayakta duramiyorum filan etkiliyor yani 8 yildir var bu hastalik

3. Ayak parmagimda olan bi hastalik
2 kere ameliyat oldum deforme oldu kemigim topuklu ayakkabi fazla giyemiyorum ayakta duramiyorum filan etkiliyor yani 8 yildir var bu hastalik
Topuklu ayakkabi ayarlanir da, ayakta uzun sure kalamaman zormus... Baska derdin olmasin lorincim ya, cok takilma, tekrar cok gecmis olsun

Topuklu ayakkabi ayarlanir da, ayakta uzun sure kalamaman zormus... Baska derdin olmasin lorincim ya, cok takilma, tekrar cok gecmis olsun
Evet ayakta calisamam mesela duramiyorum mutlaka oturma ihtiyaci hissediyorum yoksa kasigima kdr agri vuruyor sagol canim

Dunyan sasti senin bu ara, kendi kendine kalana ve sakin dusunene kadar da boyle gider

tam olarak aklımdaki cümleyi kurdun resmen sakin kalıp düşünmek de istemiyorum ki, düşünürsem hepten altında kalırım olanın bitenin, böyle yaşayıp gidiyorum, ama çok yoruluyorum ve yıpranıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…