Sagol canim freigbarg hastaligimn ismiGecmis olsun
O ne ki, ben bilmiyorum? Atlattin mi simdi?Sagol canim freigbarg hastaligimn ismi
Yok cnm gecen bir hastalik degil nette var bak istersenO ne ki, ben bilmiyorum? Atlattin mi simdi?
Ozletme kendini bu kadar hayın!!canım hex immmm
Evet yeni geldim bgn evde cok canim sıkıldı bi slm vereyim dedim gerisi geldi memnun oldum bu aradamerhabaaabiz tanışmıyoruz sanırım, geçmişi okurken gördüm.
29 yaşında, mimar, bekar, geçici ikameti ankarada olan bir bayanımsen pek gençmişsin sanırım yeni mi düştün aramıza
Hadi ya, gunluk yasamini etkileyen bir sey mi? Umarim degildir...Yok cnm gecen bir hastalik degil nette var bak istersen
3. Ayak parmagimda olan bi hastalikHadi ya, gunluk yasamini etkileyen bir sey mi? Umarim degildir...
Ozletme kendini bu kadar hayın!!
hoşgeldin o halde aramızzaEvet yeni geldim bgn evde cok canim sıkıldı bi slm vereyim dedim gerisi geldi memnun oldum bu arada
Topuklu ayakkabi ayarlanir da, ayakta uzun sure kalamaman zormus... Baska derdin olmasin lorincim ya, cok takilma, tekrar cok gecmis olsun3. Ayak parmagimda olan bi hastalik
2 kere ameliyat oldum deforme oldu kemigim topuklu ayakkabi fazla giyemiyorum ayakta duramiyorum filan etkiliyor yani8 yildir var bu hastalik
Dunyan sasti senin bu ara, kendi kendine kalana ve sakin dusunene kadar da boyle giderbu kadar açmam sanırım arayı bundan sonraçok yorgun ve keyifsizim neler oluyor bana
Evet ayakta calisamam mesela duramiyorum mutlaka oturma ihtiyaci hissediyorum yoksa kasigima kdr agri vuruyor sagol canimTopuklu ayakkabi ayarlanir da, ayakta uzun sure kalamaman zormus... Baska derdin olmasin lorincim ya, cok takilma, tekrar cok gecmis olsun
Dunyan sasti senin bu ara, kendi kendine kalana ve sakin dusunene kadar da boyle gider
Hosbuldum canim sagolbu kadar açmam sanırım arayı bundan sonraçok yorgun ve keyifsizim neler oluyor bana
hoşgeldin o halde aramızza
Eee anestezide nasil acaba, gerci arada dinlen, kalk isleri bitir, otur, halledersinEvet ayakta calisamam mesela duramiyorum mutlaka oturma ihtiyaci hissediyorum yoksa kasigima kdr agri vuruyor sagol canim
Sanirim ameliyatta narkozu verip gderimEee anestezide nasil acaba, gerci arada dinlen, kalk isleri bitir, otur, halledersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?