Ortada bir sey yok aman aman naz, sadece ucu bucagi biraz belirsiz, seni geren de bu, ve her seyi cok derinlesmesine dusunmen, bazen de kendini fazla kaptirman, her sey yoluna girecek, sen bir sey yapmazsan da o sinirlar belirginlesecek zamanla, merak etme... Sadece sakin adimlar at bu ara, keskin degil...tam olarak aklımdaki cümleyi kurdun resmensakin kalıp düşünmek de istemiyorum ki, düşünürsem hepten altında kalırım olanın bitenin, böyle yaşayıp gidiyorum, ama çok yoruluyorum ve yıpranıyorum
Sanirim ameliyatta narkozu verip gderim
Bu bolumu ndn istiyorum saniyorsunKendine de ver azicik, agri olmaz, kafa bir dunya mutlu mesut gezersin
Ortada bir sey yok aman aman naz, sadece ucu bucagi biraz belirsiz, seni geren de bu, ve her seyi cok derinlesmesine dusunmen, bazen de kendini fazla kaptirman, her sey yoluna girecek, sen bir sey yapmazsan da o sinirlar belirginlesecek zamanla, merak etme... Sadece sakin adimlar at bu ara, keskin degil...
Ohhh keyif gicir is yaparsinBu bolumu ndn istiyorum saniyorsun
Valla yaaOhhh keyif gicir is yaparsinKafanda fonda bu muzik
Kiyamam sanabiraz belirsiz degil çok belirsiz ve benim aptallıgım yüzünden böyle farkındayım. o sınırı benim çizmem lazım ama çizemiyorum. adım falan da atmıyorum zaten, resmen gelişine yaşıyorum.
Adam hakli!!
Fakat sağlam cevap vermiş
Kiyamam sanaSenin su basin bir aralansin, toplanir bir beyin firtinasi yapar cozeriz merak etme Yapacak bir sey yoksa gelisine yasayacaksin zaten. en guzeli...
Birak icsinler rahat rahatValla yaa
Aslinda narkozu bzm mahalledeki ickici takimina vermem lazim ickiye yatrdiklari parayi bana versinler yolumu bulurum
Ne olacagidi ya?!!valla o beyin fırtınasına ihtiyacım var da bunun için de kendimi toparlamam lazım, herşey eninde sonunda bana dayanıyor sinir oluyorum
Oyle bisey yaparsam karilari keser. Beni vallaBirak icsinler rahat rahathangi semtte oturuyorsun, ben de istanbulda buyudum...
Gozukmuyor...
Ne olacagidi ya?!!Merak etme, sen azicik toparlan yapariz o beyin firtinasini
Hadi 1000. mesajin bana olsunOyle bisey yaparsam karilari keser. Beni valla
Nabıyon kankabu ara benim yerime başkaları yaşasa benim hayatımı valla çok memnun olurdum
Sende gel benimkini yasa da gor ebenin gerdaninibu ara benim yerime başkaları yaşasa benim hayatımı valla çok memnun olurdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?