Sahibinden full+full yapili geyik!!

Ortada bir sey yok aman aman naz, sadece ucu bucagi biraz belirsiz, seni geren de bu, ve her seyi cok derinlesmesine dusunmen, bazen de kendini fazla kaptirman, her sey yoluna girecek, sen bir sey yapmazsan da o sinirlar belirginlesecek zamanla, merak etme... Sadece sakin adimlar at bu ara, keskin degil...

biraz belirsiz degil çok belirsiz ve benim aptallıgım yüzünden böyle farkındayım. o sınırı benim çizmem lazım ama çizemiyorum. adım falan da atmıyorum zaten, resmen gelişine yaşıyorum.

biraz belirsiz degil çok belirsiz ve benim aptallıgım yüzünden böyle farkındayım. o sınırı benim çizmem lazım ama çizemiyorum. adım falan da atmıyorum zaten, resmen gelişine yaşıyorum.
Kiyamam sana Senin su basin bir aralansin, toplanir bir beyin firtinasi yapar cozeriz merak etme Yapacak bir sey yoksa gelisine yasayacaksin zaten. en guzeli...

Kiyamam sana Senin su basin bir aralansin, toplanir bir beyin firtinasi yapar cozeriz merak etme Yapacak bir sey yoksa gelisine yasayacaksin zaten. en guzeli...

valla o beyin fırtınasına ihtiyacım var da bunun için de kendimi toparlamam lazım, herşey eninde sonunda bana dayanıyor sinir oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…