İyiyim çok sıkıldım bugün amasizden naber ? Mesailer bitti mi ? Yemekler pişti mi ?
Hayır işsizim.Oooh keyüföğrenci misin ?
Hayır işsizim.Hiç de keyifli değil valla
Yok hiç açmadımAyy bdv de konu açmış mıydın senevet hiç ama hiç güzel değil iş aramak daha da bela peki ne üstüne arıyorsun ?
CicegemHu huu
Selam, naber?Huular hhular
Lorin ne yaptin, gittin mi randevuya?Aldi cnm biraz sonra cikiyorum randevuyu once 4 e aldim sonra 1 e cekktirdim is gorusmesine gdecektim ya iptal oldu babam birakmadi
Yok hiç açmadımKimya mühendisiyim ben ama ondan umudu kestim gibi bulamıyorum. Başka alana yönelicem sanırım.
Cicegem
Selam, naber?
Gittim canim naber ?Lorin ne yaptin, gittin mi randevuya?
SelamHuular hhular
Canini sikan bir sey mi var, yoksa havadan, sudan mi? Benim de senden az kalir yanim yok o ayriSıkılmakta pik yapıyorum bugünlerde
Hiç tadım yok böyle yavan haldeyim senden naber
Ne dedi? Iyi derse oturacagim birazdan ugradim canim...Gittim canim naber ?
Canini sikan bir sey mi var, yoksa havadan, sudan mi? Benim de senden az kalir yanim yok o ayri
Ne dedi? Iyi derse oturacagim birazdan ugradim canim...
DostuHu huu
Liste yapti ona uyacagim bide bazi hormon testleri istediCanini sikan bir sey mi var, yoksa havadan, sudan mi? Benim de senden az kalir yanim yok o ayri
Ne dedi? Iyi derse oturacagim birazdan ugradim canim...
MaalesefNiye ya iyi firmalar var P&G var Würth var biz Würth'ün kimya mühendisini çalmıştıkhiçbirinden ses çıkmadı mı
Dostu
Liste yapti ona uyacagim bide bazi hormon testleri istedi
Benim de onu yapmam lazim, bakalim, tez varken yeltenme diyorum ama...Biraz ailevi bi durumlar biraz işyerinden var da varHep güzel şeyler yemek istiyorum ama diyet yapmam lazım
Umarim sonuc alirsin, arada durum guncellemesi yap bizeDostu
Liste yapti ona uyacagim bide bazi hormon testleri istedi
1400 yaptım beğenini az önce. Ne nankörsün ben neler düşünüyorum sen ne diyosun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?