Is bulma olanagi cok fazla olan bi bolum cnm cok istiyordum keske tutsaydi ama birde dusunuyorum bn 4 senedir aof den 2 yillik bi bolumu bitiremedim bu uzaktan egitimi deneyip en azndan bitirebilirsem bi diplomam olacakAnesteziyi beklemene deger mi? Yani is alani olsun, ucretler olsun, senin sevmen olsun, eger 1 yili gozden cikarmana degecekse bekle canim, ama yok o da belirsiz dersen iyice olc tart... Cok uzagim bu konulara, yanlis yonlendirmek istemem...
Bitiremedim diye bir sey yok, ciddi ciddi calisirsan bitirirsin...Is bulma olanagi cok fazla olan bi bolum cnm cok istiyordum keske tutsaydi ama birde dusunuyorum bn 4 senedir aof den 2 yillik bi bolumu bitiremedim bu uzaktan egitimi deneyip en azndan bitirebilirsem bi diplomam olacak
Burda is olanagi cok fazla biliyorsun ve artik iki yillik bir diploma bile cok onemli en azndan belki kpss den sansim olurBitiremedim diye bir sey yok, ciddi ciddi calisirsan bitirirsin...
Diplomaya herkes sahip, onemli olan ise yaramasi, iyi dusun kuzum...
Az önce yazdım ama gördün mü bilmiyorum, işletmeye kayıt olmazsan seneye lys puanın düşüyor mu?Okul konusu cok canimi sıkıyor napicam bilemiyorum
Gormedim tatlim puan dusmuyor sanirim.Az önce yazdım ama gördün mü bilmiyorum, işletmeye kayıt olmazsan seneye lys puanın düşüyor mu?
Ha iyi o zaman. Ya bence şimdi kazandığın işletmenin ve aöf de okuduğunun atama durumuna bak hangisi daha avantajlı. Bir de aöf de kaç dersin kaldı, biraz kasıp onu bitirsen? O kadar okumuşsun emek vermişsin şimdi sıfırdan başlayacaksın. Üstelik uzaktan eğitim, örgün olsa kesinlikle git üni ortamını gör derdim ama ne bileyim değmez gibime geliyor. Sen ne düşünüyorsun?Gormedim tatlim puan dusmuyor sanirim.
Hicbirsey dusunemiyorum ama birinden duymustum uzaktan ogretim cok kolaymis denemelimiyim bilmiyorumHa iyi o zaman. Ya bence şimdi kazandığın işletmenin ve aöf de okuduğunun atama durumuna bak hangisi daha avantajlı. Bir de aöf de kaç dersin kaldı, biraz kasıp onu bitirsen? O kadar okumuşsun emek vermişsin şimdi sıfırdan başlayacaksın. Üstelik uzaktan eğitim, örgün olsa kesinlikle git üni ortamını gör derdim ama ne bileyim değmez gibime geliyor. Sen ne düşünüyorsun?
Sen bilirsin en doğrusunu.Hicbirsey dusunemiyorum ama birinden duymustum uzaktan ogretim cok kolaymis denemelimiyim bilmiyorum
Baska seylerden konusalim artik buyuk ihtimalle kayit yaptirmamSen bilirsin en doğrusunu.
Baska seylerden konusalim artik buyuk ihtimalle kayit yaptirmam
Iyi gidiyor ama midem agriyor kuculuyormu acabaPeki. Diyet nasıl gidiyor?
Yok saklambac, sekerlik baabindaaAğlıyosun sandım
Iyi bilader, senden?
Yok saklambac, sekerlik baabindaa
Iyi bilader, senden?
Bence sen ancak böyle sarılabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?