Sahibinden full+full yapili geyik!!

Anesteziyi beklemene deger mi? Yani is alani olsun, ucretler olsun, senin sevmen olsun, eger 1 yili gozden cikarmana degecekse bekle canim, ama yok o da belirsiz dersen iyice olc tart... Cok uzagim bu konulara, yanlis yonlendirmek istemem...
Is bulma olanagi cok fazla olan bi bolum cnm cok istiyordum keske tutsaydi ama birde dusunuyorum bn 4 senedir aof den 2 yillik bi bolumu bitiremedim bu uzaktan egitimi deneyip en azndan bitirebilirsem bi diplomam olacak

Is bulma olanagi cok fazla olan bi bolum cnm cok istiyordum keske tutsaydi ama birde dusunuyorum bn 4 senedir aof den 2 yillik bi bolumu bitiremedim bu uzaktan egitimi deneyip en azndan bitirebilirsem bi diplomam olacak
Bitiremedim diye bir sey yok, ciddi ciddi calisirsan bitirirsin...
Diplomaya herkes sahip, onemli olan ise yaramasi, iyi dusun kuzum...

Bitiremedim diye bir sey yok, ciddi ciddi calisirsan bitirirsin...
Diplomaya herkes sahip, onemli olan ise yaramasi, iyi dusun kuzum...
Burda is olanagi cok fazla biliyorsun ve artik iki yillik bir diploma bile cok onemli en azndan belki kpss den sansim olur

Gormedim tatlim puan dusmuyor sanirim.
Ha iyi o zaman. Ya bence şimdi kazandığın işletmenin ve aöf de okuduğunun atama durumuna bak hangisi daha avantajlı. Bir de aöf de kaç dersin kaldı, biraz kasıp onu bitirsen? O kadar okumuşsun emek vermişsin şimdi sıfırdan başlayacaksın. Üstelik uzaktan eğitim, örgün olsa kesinlikle git üni ortamını gör derdim ama ne bileyim değmez gibime geliyor. Sen ne düşünüyorsun?

Hicbirsey dusunemiyorum ama birinden duymustum uzaktan ogretim cok kolaymis denemelimiyim bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…