Sahibinden full+full yapili geyik!!

Noldu ? Geçmiş olsun.
Gördün mü lan rüya?

zaten griptim, bi de bugun vapurda ruzgarı yedim. üstüne de istanbuldan adapazarına 4buçuk saatte geldim derken pertim çıktı. bu bayram hasta yatacam belli
bişeyler gördüm ruyamda ama kimi gördüğümü hatırlamıyorum bi de ben yusuf suresini bulamadım başka bişeyler bulup onu okudum ondan mı hatırlayamadım acaba

Ne okudun lan?

Ben yatıyorum nazom sonra görüşürüz sen de yat artık madem hastaymışsın yorma kendini fazla. iyi geceler

Zaten saat 1 orda daha yeni başlamıştır o
10:16ydi basladim ben bir kere
Olmasa kim ne diyecek ki? Ev almaya kalksam 10 sene kredi öderim o yaştan sonra da gezemem
Evet evli
Su ev isine ben de karar veremiyorum, almiyacagim yuzde 90, onun yerine harcarim lan ben o parayi
Kiralar da mi suruncem =) ev iyidir iyi bn krediye hayatta girmem calisir gezer tozar bi yandan da biriktiririm param olursa alirim ev
Kredisiz hem de bir yandan gezerek para biriktirip ev alirsan, ben sana tapinmaya baslarim
Bende haber vermek icin geldim...anestezi tutmamis kocaeli universitesi isletme tutmus uzaktan ogretim
Tebrik ederim kuzum,tam istedigin olmamis ama... Bir sene daha hazirlanmayi mi dusunuyorsun, yoksa bunu okuyacak misin?
çok hastayım çookkk
Ne oldduu?
Bunu okumus;

canim ne yapacagimi bilmiyorum anestezi cok istiyorum ama seneye kazanabilecekmiyim oda mechul cunki puani cok yuksek napacagimi bilmiyorum ... bn 4 senedir calisiyorum her istedgimi de almisimdir her hafta cikar gezerim filan parayida biriktrdim yanii ...
hayırlısı olsun canım gerçi pek de istedigin bir bölüm degilmiş sanırım ama canın saolsun.
1 sene daha bekleyip istedgin bölümde okumayı düşünmez misin
1 sene sonra kazanabilecekmiyim oda var bilmiyorum

Belki bu gece görürüm

her gece dua okuyup mu yatıyon lan birini görürüm diye
şu duayı bana bi yaz da bu gece bi de öyle deneyim
Ben yatıyorum nazom sonra görüşürüz sen de yat artık madem hastaymışsın yorma kendini fazla. iyi geceler

kuzum ben uyumuşum bile yaa seni beklerken
zaten şu an açık öğretimden okudugun bir bölümün var, bu sene gitmeyip tekrar hazırlansan bile kaybedecek çok bişeyin yok gibi sanki. ama sen daha iyi bilirsin tabi

hexx çok hastayım ben bebegimm, nerelerdesin, bi çorba yapıp koysana önüme

Bilmiyorum ... cok kararsiz kaldim isletme yazmasaydim anestezi tutarmiydi diye dusunuyorum surekli

Iyice arastir, dusun tasin oyle karar ver, hakkinda en iyisi olsun canim...
hexx çok hastayım ben bebegimm, nerelerdesin, bi çorba yapıp koysana önüme
Orda olsam yapardim kusum Iyi misin biraz daha?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…