Sahibinden full+full yapili geyik!!

Gece uyumadın mı? Ben de bayram temizliğine giriştim, yoruldum belim ağrıdı oturuyorum şimdi
Gec yattim ya, ders, sac boyama vs. gec kaldim... Sabahta 7de uyandim, mal gibiyim...
Heee bayram di mi orda la? Tatilleri disinda hic sevmem

Gec yattim ya, ders, sac boyama vs. gec kaldim... Sabahta 7de uyandim, mal gibiyim...
Heee bayram di mi orda la? Tatilleri disinda hic sevmem
Ben de sevmiyorum artık, çocukken güzeldi bayramlar. Bir de son dört bayramdır akrabalarla bir araya gelip de ne yapıyorsun sorusuna hep aynı cevabı vermekten de bıktım.

Ben de sevmiyorum artık, çocukken güzeldi bayramlar. Bir de son dört bayramdır akrabalarla bir araya gelip de ne yapıyorsun sorusuna hep aynı cevabı vermekten de bıktım.
Aynen bayramlik giyme heyecanina agzim kulaklarimda geziyordum... Artik fuzuli geliyor...
Bunlari telafi edebilecegin yuzlerce bayramin olacak, rahat ol

Aynen bayramlik giyme heyecanina agzim kulaklarimda geziyordum... Artik fuzuli geliyor...
Bunlari telafi edebilecegin yuzlerce bayramin olacak, rahat ol
İnşallah. Dün gece dua ettim mutlu olacak mıyım yanımda biri olacak mı nolur göreyim diye rüya bile görmedim
Moralim bozuluyo ya

İnşallah. Dün gece dua ettim mutlu olacak mıyım yanımda biri olacak mı nolur göreyim diye rüya bile görmedim
Moralim bozuluyo ya
Sen buna bu ara cok sardin neverim, dedigim gibi ben mantikli bulmuyorum, inanmiyorum da, ama tabi senin kararin... Ama ne olursa olsun fazla kaptirma kendini, her sey harika olacak, sen bana guven

Sen buna bu ara cok sardin neverim, dedigim gibi ben mantikli bulmuyorum, inanmiyorum da, ama tabi senin kararin... Ama ne olursa olsun fazla kaptirma kendini, her sey harika olacak, sen bana guven

Yok ya bi kere yaptım ne sarıcam Komik değil mi ama soru soruyosun bi cevap bekliyosun sadece karanlık görüyosun
Ben optimist bir insan olamayacak kadar kötü kader gördüm hex ya benim ne özelliğim var ki benimki güzel olsun?

Ben de hayattaki umudunu kaybetmemen gerektigini, her gunun bambaska cok guzel gelismeler getirebilecegini gosteren yuzlerce hayat gordum, ne taraftan bakarsan yavrum...
Ben de ruya gormem ya ya regl oncesi kabus gorurum, ya da ders calistiysam butun gece gene ders calisirim... Bir de o gun cok gulduysem, gece gulmeye devam ederim

Son düzenleme:

Yüzde elli ihtimal var o zaman, iyi de olabilir kötü de. Çok da umutlanmak istemiyorum.
Of çok sıkıcı Benim rüyalarım çıkar genelde, ben çok enteresan şeyler görüyorum

Rüyaların Ya işte boş eşyasız ev görüyorum mesela 2 gün sonra birinin ev aldığını öğreniyorum gibi gibi. Bazı rüyalara anlam veremiyorum ama, çok saçma oluyolar
He ya, ben kahkalarla gulerim bildigin, tabi sen benim kahkahami bilmiyorsun daha
Ya da ayi gibi yatar, sabah kalkarim Su havalimani ile gordugun benimle ilgili olmasin ya, havalimani, belge falan tirsiyorum zaten, donus prosedurlerim var takildigim

Iyice arastir, dusun tasin oyle karar ver, hakkinda en iyisi olsun canim...
Orda olsam yapardim kusum Iyi misin biraz daha?
Iki secenek var ya bi sene daha calisip biraz daha para biriktircem tekrar sinava grip ozel yazcam anesteziyi yada bu isletmeyi okuycam bilemedim.bu tercihlerdede birsuru ozel uni anestezi yazdim tutmamis hicbiri yada bn dogru tercih yapamadm bilmiyorum cikmazdayim

Anesteziyi beklemene deger mi? Yani is alani olsun, ucretler olsun, senin sevmen olsun, eger 1 yili gozden cikarmana degecekse bekle canim, ama yok o da belirsiz dersen iyice olc tart... Cok uzagim bu konulara, yanlis yonlendirmek istemem...

He ya, ben kahkalarla gulerim bildigin, tabi sen benim kahkahami bilmiyorsun daha
Ya da ayi gibi yatar, sabah kalkarim Su havalimani ile gordugun benimle ilgili olmasin ya, havalimani, belge falan tirsiyorum zaten, donus prosedurlerim var takildigim

Yok lan benimle ilgili o sen niye benim rüyamı çalıyosun ya

Lorin şimdi sen işletmeye yerleştin ya gitmezsen seneye puanın düşüyor mu? Bizim zamanımızda öyleydi çünkü

Elaleme ev aliyorsun, bu da benimki olmasin dedim, tek bir sey duymak istemiyorum da, aman al sende kalsin, ben bir seyler gorurum kendim

Elalem değil be ailemden kişilerle ilgili oluyor yoksa sürekli birileri ev alıyor zaten
Senin yüreğin kabarmış bence

Elalem değil be ailemden kişilerle ilgili oluyor yoksa sürekli birileri ev alıyor zaten
Senin yüreğin kabarmış bence
Hani gardasdikBenim o yurek hep kabarik, bildigin mide yanmalarim basladi, carpintilarim var bu yasta, duzluge cikana kadar bakalimAman salla, hoca da halla anlatiyor ya, 14 dakika oldu ders biteli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…