Aşk acısı nerden çıktı olum?
Of neredesiniz be
Hacı aşk acısı yok ki orda kv acısı var daha çokbdv dertlerine özeniyorum dedin ya ondan dedim la özenme onlara diye
ananemlere bayram ziyaretine gittik, yettim şimdi neverım
Hacı aşk acısı yok ki orda kv acısı var daha çok
Onun için önce aşık olmamız lazımaşk acısı çekme ihtimalimiz daha yuksek kayınvalide acısı çekmemizden
Onun için önce aşık olmamız lazım
Sen bulaşma ben hiç yaşamadım ölmeden yaşamak istiyorumaşk çok b.ktan bişey en iyisi hiç bulaşmamak o işlere
Sen bulaşma ben hiç yaşamadım ölmeden yaşamak istiyorum
Ya bsgyaşa tabi yaşa, gör ebenin kaç bucak oldugunu
Ya bsgSanki böyle çok güzel
E ben de karşılıklı diyorum herhalde karşılıksızını napıyımoğlum karşılıklı olsa her tüğrlü kavgayı dövüşü kaldırırım valla gık demem, ama karşılıksızı çok b.ktanyaşamak hiç istemem
E ben de karşılıklı diyorum herhalde karşılıksızını napıyım
Ayrılırsıno zaman aşk acısı nasıl çekeceksin
bugun oturdum mal gibi platonik aşklarım dair hepsini düşündüm, şu an hala nasıl aşık olabilirim, ve biri bana aşık olabilir diye düşündüğümü bulamadımAyrılırsınAşk sadece karşılıksız olunca acıtmaz hem.
Ben platonik lisede yaşamıştım bi daha olmadıbugun oturdum mal gibi platonik aşklarım dair hepsini düşündüm, şu an hala nasıl aşık olabilirim, ve biri bana aşık olabilir diye düşündüğümü bulamadımçok kötü aşklar yaşamışım ben
ben şu anda platonik aşığım sanırım umarım yakında geçerBen platonik lisede yaşamıştım bi daha olmadıAma aşk değil benim için o ben olara aşk demiyorum saplantı bence. Hatta ben şimdiye kadar hiç aşkı yaşamadığımı düşünüyorum aşk sanmışım sadece.
ben şu anda platonik aşığım sanırım umarım yakında geçer
benim sevilesim var arkadaş, ben zaten ilgi açlığı yaşayan bir insanım seven bulsam anında severim, ama beni sevecek adam yok dunyada
kızlarr . SlmKime aşık oldun lan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?