Sahibinden full+full yapili geyik!!

Bitiyor bebeğimin tezi bitiyor oley

Babami 10 saniye gorsen fikrin degisir yavrum, ama ben sinirlari fazla zorladim

bende o kadar cesaret yoksa demek
Ya zaten sadece conclusion (max 2 sayfa), bir sayfa introduction ve yarim sayfa abstract kaldi. sonrada iste icindekiler vs. Onlari sevgili yapar zaten... Iki gunluk isi var abansam

ee bitmiş bu iş o zaman

Ya zaten sadece conclusion (max 2 sayfa), bir sayfa introduction ve yarim sayfa abstract kaldi. sonrada iste icindekiler vs. Onlari sevgili yapar zaten... Iki gunluk isi var abansam

Ay süper valla kendim yazıp bitirmişim gibi aşka geldim

Kız zeki çıktı Rıza Baba Olum ben de kazanırsam eğer benim teze de bi el atarsın dimi

Babam kizdi kizdi sonunda pes etti Pisligim ben, 2 gun yemek yemezdim kucukken kusunce

Ya var ya, pifff, bitse bi... Gerci gene bir dolu isim var ama, o ayri stres

benim babamla huylarım aynıdır, inat edersek pis olur o yuzden birimizden biri işi o aşamaya getirmemeye çalışıyor
geçen sene kazık kadar kızım bi konuda anlaşamadık da eşyalarımı toplayıp evden gittim, araya aile büyükleri girip babamı geri adım attırdı da öyle barıştık, inatlaşırsak pis oluyor bizim

Babam 7 cihana artist ama bana daha uysal belki evin kucuguyum diye, belki annemin bayrak tasiyan feminist fikirlerini empoze etmesi bilemem Biz de ayniyiz naz ya, bildigin ayniyiz, beni bir kere gormemis insanlar onun kizi oldugumu anliyor hem tip, hem tavir...O yuzden benim neler yapabilecegimi biliyor, cok fenasin der durur zatenBaba-kiz cekismesi iyidir ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…