Hee gordum fotolarini, artiz!!bugun iyiyim canım, bayram gezmelerine çıkabildim şükür
Hee gordum fotolarini, artiz!!
Farkettimeşşek kadar kız oldum hala bayram gezmelerine götürüyorlar beni
Napam hircin kar tanemToplantim vardi Maria gizla, ekim 14 e kadar tez bitirip ciktiyi alip toplantiya tesrif etmeliyim Iki danisman var ya, birisi 10unda geri gelecek 2 hafta burda yani 24une kadar bitmesi lazim tezin, 14u full bitmis halle toplantim var, hem tirstim hem heyecanlandim
FarkettimBen gitmayacagaaiimm yaaa taam mii, diyorum 13 yasimdan beri, sevimsiz oldugum icin dokunmuyorlar
Ay umarim ya, gerildim ya benBitiyor bebeğimin tezi bitiyor oley
Babamin oymalari bana sokmuyorbu konuda asilik yapma hakkımız yok bizim babam oyar valla yoksa
Ay umarim ya, gerildim ya ben
Babamin oymalari bana sokmuyor
Gerilirsin tabi normal ama gerginliğin sonunda gevşeme vardır rahatlama vardır unutmaAy umarim ya, gerildim ya ben
Babamin oymalari bana sokmuyor
Babami 10 saniye gorsen fikrin degisir yavrum, ama ben sinirlari fazla zorladimsenin başındaki baba yumuşaksa biraz demekbenimki tek bakışıyla adam öldürebilir
Ya zaten sadece conclusion (max 2 sayfa), bir sayfa introduction ve yarim sayfa abstract kaldi. sonrada iste icindekiler vs. Onlari sevgili yapar zaten... Iki gunluk isi var abansamGerilirsin tabi normal ama gerginliğin sonunda gevşeme vardır rahatlama vardır unutma
Babami 10 saniye gorsen fikrin degisir yavrum, ama ben sinirlari fazla zorladim
Ya zaten sadece conclusion (max 2 sayfa), bir sayfa introduction ve yarim sayfa abstract kaldi. sonrada iste icindekiler vs. Onlari sevgili yapar zaten... Iki gunluk isi var abansam
Babam kizdi kizdi sonunda pes ettibende o kadar cesaret yoksa demek
Ya var ya, pifff, bitse bi... Gerci gene bir dolu isim var ama, o ayri stresee bitmiş bu iş o zaman
Ya zaten sadece conclusion (max 2 sayfa), bir sayfa introduction ve yarim sayfa abstract kaldi. sonrada iste icindekiler vs. Onlari sevgili yapar zaten... Iki gunluk isi var abansam
Yolla seninkini de yazacagimAy süper valla kendim yazıp bitirmişim gibi aşka geldim
Ahaha tam aynısını yazdımYolla seninkini de yazacagim
Kim la, riza baba kim, bana mi diyorsun? Ben altta sen sormadan verdim gene cevabimi, eger oyleyse...Kız zeki çıktı Rıza BabaOlum ben de kazanırsam eğer benim teze de bi el atarsın dimi
Yolla seninkini de yazacagim
Babam kizdi kizdi sonunda pes ettiPisligim ben, 2 gun yemek yemezdim kucukken kusunce
Ya var ya, pifff, bitse bi... Gerci gene bir dolu isim var ama, o ayri stres
Babam 7 cihana artist ama bana daha uysal belki evin kucuguyum diye, belki annemin bayrak tasiyan feminist fikirlerini empoze etmesi bilemembenim babamla huylarım aynıdır, inat edersek pis olur o yuzden birimizden biri işi o aşamaya getirmemeye çalışıyor
geçen sene kazık kadar kızım bi konuda anlaşamadık da eşyalarımı toplayıp evden gittim, araya aile büyükleri girip babamı geri adım attırdı da öyle barıştık, inatlaşırsak pis oluyor bizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?