Ben size didim
"Sizin ruhunuzda bir kedi var. Sizin kadar özgürlüğüne düşkün ama insanlara da mutluluk ve huzur veren birini bulmak zor. Çoğu zaman nankör, bencil gibi sıfatlar size yakıştırılsa da bunların sizi tanımayan insanlar tarafından söylendiği aşikar. Siz dengeli birisiniz, başka insanların mutluluğu için kendinizi feda etmiyorsunuz ama dengeyi çok iyi buluyorsunuz. Kimsenin üzülmesini istemiyorsunuz, kimseyi üzmüyorsunuz ama kendinizi tehlikede hissettiğinizde tırnaklarınızı çıkarmaktan da geri durmuyorsunuz. Kısaca ruh ikiziniz kedi gibi özgürlüğüne ve kişisel alanına düşkün buna karşın mutluluk ve huzur veren birisiniz."
http://onedio.com/haber/karakterinizle-eslesen-hayvan-hangisi--356157
Selam canım sana da iyi bayramlar.selam kızlarr
iyi bayramlar herkese
olurSelam canım sana da iyi bayramlar.
İkimiz de karizmatikmişiz gel beraber takılalım
Hepimiz de ayrı hayvanmışız
kızlar saç dökülmesine iyi gelen birşeyler biliyor musunuz
bu aralar stresten kafamda saç kalmadı
Elseve arginine şampuan içine çam terebentin esansıkızlar saç dökülmesine iyi gelen birşeyler biliyor musunuz
bu aralar stresten kafamda saç kalmadı
At burcuyum benat eşek falan çıkmadı en azından
bioblas aldım geçirmezse bunu alayım bari.Elseve arginine şampuan içine çam terebentin esansı
At burcuyum ben
badem yagı diye biliyorum canım, bi de şampuanın içine 2 diş sarımsak katın diyorlar ama denemedim, bilmiyorum tam.
Kanına baktır önce bir eksiklik varsa ne kullanırsan kullan fayda etmiyor. Benim de çok dökülüyordu bir çok şey denedim en iyi bu geldi. Bioblas denemedim ya da sarımsaklı şampuan falan diyorlar onları denemedim.bioblas aldım geçirmezse bunu alayım bari.
badem yağı var evde deneyeceğim mutlaka
upuzun saçlarım var ama bir tutam kaldı
şu çin burçlarının garip isimleri var ya hiç bakmadım ben moralim bozulur diye ama kesin pis bir hayvanımdır
Kanına baktır önce bir eksiklik varsa ne kullanırsan kullan fayda etmiyor. Benim de çok dökülüyordu bir çok şey denedim en iyi bu geldi. Bioblas denemedim ya da sarımsaklı şampuan falan diyorlar onları denemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?