Sahibinden full+full yapili geyik!!

Bugün zeka katsayım düşük etkili cevaplar veremiyorum
Ben tamamen malim, zaten karsiliklari yok, rahat ol Ders bitince bin tane beni geren isim var, onlari bir bitirsem, bir de uykuluyum, su an "naber lan sibop" seviyesindeyim

Ben tamamen malim, zaten karsiliklari yok, rahat ol Ders bitince bin tane beni geren isim var, onlari bir bitirsem, bir de uykuluyum, su an "naber lan sibop" seviyesindeyim

Şu 1 ay geçse bir an önce ne güzel olacak hatta Aralık ayına gelsek hemen

Atamalar belli olmuş olacak bir de şu diğer iş. İşsizliğe devam mı yoksa iş hayatına giriş mi onu anlamış olacağım.

niye ters tepsin kızım kötü bir insan mısın sen

ne diye dua ettin la onu bi desene baa
Koca muhabbeti işte Ne bileyim benim dualarım tutmuyor pek ben de bana işlemiyor acaba başkasında işe yarar mı diye bi şansımı deneyim dedim

Ben size didim

"Sizin ruhunuzda bir kedi var. Sizin kadar özgürlüğüne düşkün ama insanlara da mutluluk ve huzur veren birini bulmak zor. Çoğu zaman nankör, bencil gibi sıfatlar size yakıştırılsa da bunların sizi tanımayan insanlar tarafından söylendiği aşikar. Siz dengeli birisiniz, başka insanların mutluluğu için kendinizi feda etmiyorsunuz ama dengeyi çok iyi buluyorsunuz. Kimsenin üzülmesini istemiyorsunuz, kimseyi üzmüyorsunuz ama kendinizi tehlikede hissettiğinizde tırnaklarınızı çıkarmaktan da geri durmuyorsunuz. Kısaca ruh ikiziniz kedi gibi özgürlüğüne ve kişisel alanına düşkün buna karşın mutluluk ve huzur veren birisiniz."

http://onedio.com/haber/karakterinizle-eslesen-hayvan-hangisi--356157

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…