Babam 7 cihana artist ama bana daha uysal belki evin kucuguyum diye, belki annemin bayrak tasiyan feminist fikirlerini empoze etmesi bilememBiz de ayniyiz naz ya, bildigin ayniyiz, beni bir kere gormemis insanlar onun kizi oldugumu anliyor hem tip, hem tavir...O yuzden benim neler yapabilecegimi biliyor, cok fenasin der durur zaten Baba-kiz cekismesi iyidir ya
Hayirdir minyak!!
Ya yok bizim kavgamiz yok, babam bana kizinca anneme artistlik yapiyor, annem de git kizina konus diyor o da bir sey demiyorbizde de evin büyük kızıyım, babamın ilk sevdalısıyım vs diye sanırımaşırı toleranslıydı bana biraz yıprattım adamı da ondan çok didişiriz biz de. babamla kavga ederken annem araya giriyor bazen bana kızıyor saygısızlık etme diye, babam anneme kızıyor girme araya kız içini döksün diye
biz bildigin mahalle kavgası ederiz babamla, sonunda restleri çeker kapıları çarpar odamıza kapanırız
gerçi maşallah uzun zaman sonra ilk defa bu bayram hiç kavga etmeden 4 5 gün geçirdik, bu gece de kavga çıkmazsa kavga etmeden ankaraya gitmiş olacagım ve bu bir rekor olacak bizim için
Ya yok bizim kavgamiz yok, babam bana kizinca anneme artistlik yapiyor, annem de git kizina konus diyor o da bir sey demiyorKiyamaz bana yagusuklu Kavga etmedik ama zaman zaman uyuz uyuz davrandik ama babama bagirdigimi dusunemiyorum, bir sey yapmaz da ben kalpten giderim kesin
Haha deli bagirma babanaofff biz bi kavga ediyoruz annem bütün kapı pencereleri kapıyor ses gidip de rezil olmayalım diye öyle böyle degil yaniharbi bazen ayarımı bilmiyorum karişımda 55 yaşında adam var, ben bas bas carlıyorum
Haha deli bagirma babanaHerkesin iliskisi farkli ya, oyle oturmus artik...
Never da dikkat cekmeye calisti, sallamayinca gitti
Daha ziyade icine atma diyor iste adamannem beni susturmaya çalışınca babam anneme kızıyor rahat bırak kızı diye, babam çok takmıyor yani beni, aman içini söksün de rahatlasın çeksin gitsin odasına deli diye geçiriyordur kesin içinden
harbi yaaa ortaya bi laf attı sonra da çekti gitti, never kovalayacaz artık buralarda
Agir ergensin yemin ederim
Yoooo...Bana mı dediniz?
Daha ziyade icine atma diyor iste adam
Never sevimsiz dedim de inandiramadim
Bana mı dediniz?
Kitap okuyorum da
20 dakikaya dersim bitiyor, sonra oku!!Kitap okuyorum da
Aman ne okuyacak, zeksli ask hikayeleri okuyordur, ben bilmiyorum sankielit bir insanım sizinle uğraşamam diyorsun yani
Aha valla da bildiAman ne okuyacak, zeksli ask hikayeleri okuyordur, ben bilmiyorum sanki
42 yasindayim olum, ayni yollardan gectim, bilecegim tabiAha valla da bildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?