Bagirma yeni kalktim dahaNeden kimse yoooooook
Senden başka kimse bakmıyor banaBagirma yeni kalktim daha
Bu ara dolusamadik buraya o yuzden kuzum...Senden başka kimse bakmıyor bana
Sen de yoksun ki özlüyorumBu ara dolusamadik buraya o yuzden kuzum...
Ha bu arada ben yetmiyor muyum lan?! Bir de begenmemis
Hoşgeldinben geldim
Benim 5 gunum var kuzum, ve binlerce hem buyuk hem ivir zivir isim, anca kalkinca bir sesleniyorum iste...Sen de yoksun ki özlüyorum
Hosgeldin yavru ceylan...ben geldim
hoşbuldumHoşgeldin
Hiç takmıyor o beniBenim 5 gunum var kuzum, ve binlerce hem buyuk hem ivir zivir isim, anca kalkinca bir sesleniyorum iste...
Naz nerde hakikaten ya, onda gene bir atraksiyon yoksa bende hexe degilim
naber hexxHosgeldin yavru ceylan...
hoşbuldum
nasılsınız bakalmm
Valla ikisi de olabilir haci, sabahlari iki gozum de seyirerek kalkiyorum, gece ensemde uyusma ve karincalanmayla yatiyorum, mikik bir diploma icin perte ciktimHiç takmıyor o beni
5 gün sonra bitiyor mu yoksa 5 günlük ömrün mü kaldı?
Iyidir canim, napam tez, ders, donus prosedurleri, cinnete ramak kala takiliyorum...naber hexx
okul başladı ya çok sık gelemiyorumİyiyim seni sormalı nerelerdesin?
bu aralar pek gelemedimValla ikisi de olabilir haci, sabahlari iki gozum de seyirerek kalkiyorum, gece ensemde uyusma ve karincalanmayla yatiyorum, mikik bir diploma icin perte ciktim5 gun sonra cogu bitiyor, tabi daha is guc olacak ama en azindan yazma kismi, toplantim vs. bitmis olacak...
Iyidir canim, napam tez, ders, donus prosedurleri, cinnete ramak kala takiliyorum...
Senden naber? Ozletiyorsun kendini
Haaa donemin basladi senin, nasil gidiyor? 3. sinif 2. donemdi di mi?bu aralar pek gelemedim
3. sınıf ilk dönemHaaa donemin basladi senin, nasil gidiyor? 3. sinif 2. donemdi di mi?
3. sınıf ilk dönem
2. dönem nasıl olsun kız. kış dönemindeyiz.
ingilizce öğretmenliğiBen orta donemde basladim da, kafa gitti benim
Mascara sen ne okuyordun la?
Staj falan nerde yaptin ya da yapacaksin? Bir yurtdisi programiyla yap derim...ingilizce öğretmenliği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?