Sahibinden full+full yapili geyik!!

staj 4. sınıfta
herhangi bir ortaokul yada liseye gönderiyorlar
yurtdışı konusunda kendime hiç güvenim yok ya
Niye olmasin, zaten olmasa da zorda kalinca yapabileceklerini gorunce bu konuda guven kazanacaksin...
Ustelik hem dilini gelistirmek hem de deneyim icin, senin yerinde olsam bolumum bu kadar alakaliyken disimi sikar giderdim, en olmadi bir arkadas ayarla onunla git mascara, benden tavsiye, basta bana kufredersin ama sonra tisikkirler superman dersin

bayılıyorum o karikatüre ya
staj işi yurt dışında olmuyorda erasmus öğrenci değişim programı var. onu düşünebilirim.

Bu konuda dertliyim hacı cidden affetmeyeceksin bunları
Yok istiklalde sallindaracksin bunlari gibi olmus, kim kaldi eski fasolardan yazacaktim da geyige dondurmeyeyim dedim konuyu Herif ne manyak cikti ya, iyi ki tekrar olmamis, bosu bosuna ayni seyleri yasayacakti...

Yok istiklalde sallindaracksin bunlari gibi olmus, kim kaldi eski fasolardan yazacaktim da geyige dondurmeyeyim dedim konuyu Herif ne manyak cikti ya, iyi ki tekrar olmamis, bosu bosuna ayni seyleri yasayacakti...

Şiddet yanlısı sadist faşonun tekiyim ben
Hepimiz yapıyoruz aynı hatayı tek seferde ayrılan kimse yoktur sanırım tabi eğer seviyorsa

Bdvde de her konuya yorum yapmışım yalnız, mahallede her konuya burnunu sokan teyzelere benzedim iyice

Şiddet yanlısı sadist faşonun tekiyim ben
Hepimiz yapıyoruz aynı hatayı tek seferde ayrılan kimse yoktur sanırım tabi eğer seviyorsa
B.ku cikana kadar sundurmezsem rahat etmezdim, sevmekle de ilgili degil, takilip kaliyorsun o konuya, baska bir halt yokmus gibi
Bdvde de her konuya yorum yapmışım yalnız, mahallede her konuya burnunu sokan teyzelere benzedim iyice

Ilginc konu olursa beni de cagir giii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…