Hangi konuyuBen o konuyu acacaktim haci
Kaynanamin altinlari haciladigim, ama kaynimin da benimkileri az az yuruttugu, diger yandan eltime araba alinirken benim dugunumde elini cebine atmayan kayinpederimin duyarsizliginin beni bu yollara ittigi vs.Hangi konuyu
Kaynanamin altinlari haciladigim, ama kaynimin da benimkileri az az yuruttugu, diger yandan eltime araba alinirken benim dugunumde elini cebine atmayan kayinpederimin duyarsizliginin beni bu yollara ittigi vs.Tam troll olacak insanim
Seni baymis yavru, nasil reyting yapar var yaYok ya az önce biri açtı bol kv kp li bir konu okuyamadım baydı
Dur sakin, simdi sana oyle geliyordur, biraz makas izi gitsin, kendine gelirsaçlarımı kestirdim çok mutsuzum
çok uzundu amaDur sakin, simdi sana oyle geliyordur, biraz makas izi gitsin, kendine gelir
saçlarımı kestirdim çok mutsuzum
Olsun cok uzun bakimsiz duruyor zaten, kendine gelmistir, degisiklik iyidir yaçok uzundu ama
baya gitti bir karış kadar
ya belimdeydi sütyen hizama geldi işteçok kısa mı kestirdin,uzar canım sağlıklı uzar hem de üzülme
evet uçları çok incelmiştiOlsun cok uzun bakimsiz duruyor zaten, kendine gelmistir, degisiklik iyidir ya
Yahu hala uzun bende azicik bir sey kaldi kafanda herhalde dedim...ya belimdeydi sütyen hizama geldi işte
öyle olur dimiYahu hala uzun bende azicik bir sey kaldi kafanda herhalde dedim...
Ya belindeki sac guzel durmaz ki yavru ya, eminim su an daha modern, hos ve saglikli duruyordur...
Makas izin bir iki banyoya gider, seveceksin gor bak...
Yahu yavrum belde sac demode durur bir kere, durust olayim hic sevmem, istedigi kadar saglikli dursun hos durmuyor...öyle olur dimi
ay sağol ya içime su serpildi.Yahu yavrum belde sac demode durur bir kere, durust olayim hic sevmem, istedigi kadar saglikli dursun hos durmuyor...
Su anda birincisi sac daha saglikli oldu, ikincisi eminim cok daha modern duruyor, ucuncusu de degisiklik sasirtmis seni, biraz gozun alissin, ilk kesim hali gitsin bir de, daha seveceksin eminim
Tabi ya mis gibi bak simdi, pinteresti ac, senin sac boyunda yapilan guzel bir dolu sac modeli vardir, onlari falan yap, iki guzel gorunce seveceksin zaten... Bir de kafan hafiflemistir ya, bir banyoya gir ne demek istedigimi anlayacaksinay sağol ya içime su serpildi.
biraz bakım falan yaparım hem dökülmesi durur
Konu izlemeyi birakmistin ya namissiz!!Ee siz bi ton konuşmuşsunuz bana hiç bildirim gelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?