Sahibinden full+full yapili geyik!!

Kaynanamin altinlari haciladigim, ama kaynimin da benimkileri az az yuruttugu, diger yandan eltime araba alinirken benim dugunumde elini cebine atmayan kayinpederimin duyarsizliginin beni bu yollara ittigi vs. Tam troll olacak insanim

Kaynanamin altinlari haciladigim, ama kaynimin da benimkileri az az yuruttugu, diger yandan eltime araba alinirken benim dugunumde elini cebine atmayan kayinpederimin duyarsizliginin beni bu yollara ittigi vs. Tam troll olacak insanim

Yok ya az önce biri açtı bol kv kp li bir konu okuyamadım baydı

ya belimdeydi sütyen hizama geldi işte
Yahu hala uzun bende azicik bir sey kaldi kafanda herhalde dedim...
Ya belindeki sac guzel durmaz ki yavru ya, eminim su an daha modern, hos ve saglikli duruyordur...
Makas izin bir iki banyoya gider, seveceksin gor bak...

Yahu hala uzun bende azicik bir sey kaldi kafanda herhalde dedim...
Ya belindeki sac guzel durmaz ki yavru ya, eminim su an daha modern, hos ve saglikli duruyordur...
Makas izin bir iki banyoya gider, seveceksin gor bak...
öyle olur dimi

Yahu yavrum belde sac demode durur bir kere, durust olayim hic sevmem, istedigi kadar saglikli dursun hos durmuyor...
Su anda birincisi sac daha saglikli oldu, ikincisi eminim cok daha modern duruyor, ucuncusu de degisiklik sasirtmis seni, biraz gozun alissin, ilk kesim hali gitsin bir de, daha seveceksin eminim

ay sağol ya içime su serpildi.
biraz bakım falan yaparım hem dökülmesi durur

ay sağol ya içime su serpildi.
biraz bakım falan yaparım hem dökülmesi durur
Tabi ya mis gibi bak simdi, pinteresti ac, senin sac boyunda yapilan guzel bir dolu sac modeli vardir, onlari falan yap, iki guzel gorunce seveceksin zaten... Bir de kafan hafiflemistir ya, bir banyoya gir ne demek istedigimi anlayacaksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…