Sahibinden full+full yapili geyik!!

sanki ilgi gostermedigin icin kacıyorlar diye anladım da o yuzden...

kimsenin totosunu kaldır demiyorum ama en capkın erkek/kadın insanlar da asgari duzeyde ilgi gosteriyorlar cunku.
en azındna tavlayana kadar.
Ha yok öyle ilgisiz biri değilim aksine çok flörtözümdür. Hoşlanmasam da iki flört ederim
İşte ortamım yok yeni biriyle tanışamıyorum, ee kimsenin de sokakta yürürken gelip tanışacak hali yok. Öyle yuvarlanıyorum işte 2 yıldır

Ama kimseyle tanışmadan nasıl ilgi duyabilirim
arkadas ortamın nasıl?

yeni insanlar tanımaya acık mısın, kızkıza gezerken bile... ?

bu arada ben tek basıma bile bir yerlere gidip tanısabilecek rahatlıkta biriyim onu soyliyim de
yani sana kapalısın falan demeyecegim soruların sonucunda ama yorumlarımı buna gore dikkate al alacaksan

Ben hiç çekinmem tanışırım problem değil, ama gözüme kestirdiğim biri de olmuyor.

ay bilemedim ki never,
zor kadınsın...

arkadas cevrenle aran nasıl?
mesela festivaller oluyor falan, orda iki kokteyle katılsan ohooo herkes dipdibe zaten diyim ben sana

Sen beni boşver ben umutsuz vakayım
Çok samimi olmuyorum kimseyle, düzenli olarak görüştüğüm arkadaşlarım var ama senelik. Yaşlı toplantısı gibi buluşup hasret giderip dağılıyoruz
Diyorum ya ortamım yok işte bir de ön yargılıyım her ortama girmek istemiyorum

ben de farklı degilim never,
yoksa sen benim aradasım mısın

bak boyle arkadaslarınla altın gunu gibi gorus gorus, en sonunda bir bakmıssın ki 50ye dayamıssın,
hani cok kisi cıktı da ben ısınamadım desen kabul,
ama savas zamanı tum erkekler gidince koyde yalnız kalmıs insanlar gibi yazma...

adım at derim,
sana goz suzen hosuna gittiyse gulumse cilveli ol diyecegim ama oyle askıntı olanlar yerine eski bir arkadasınla ortama girsen daha guzelolmaz mı ?
bazı kafelerde bile oyle tanısan cok kisi oluyor....

ben de farklı degilim never,
yoksa sen benim aradasım mısın

Ya eskiden böyle değildi tabi 19-20-21 bu yaşlarda daha kolay her şey, şimdi bütün arkadaşlarım kendi derdine düştü eğlence peşinde koşacak kimse yok. İş güç derdinde herkes. Bir çoğu başka şehre gitti. Çalışmıyorum da evden doğru düzgün çıktığım yok, çok da anormal değil aslında kimseyle tanışamamam. Ama şimdiye kadarki erkek arkadaşlarımın hiçbiriyle arkadaş ortamında veya ortak arkadaş vasıtasıyla vs tanışmadım hep kendileri görüp beğeniyolardı gelip tanışıyolardı yine öyle olsun diye bekliyorum ama daha çok beklicem galiba

wallahi elindne tutup bizimkilerin ortamına atasım geldi seni
enisteye sozumu bozduracan,
zaten hepsi bekar erkek, ama hicbirine kefil olmam o ayrı mesele... samimi arkadaslarımla bile aralarını yapmadım.

Ya dedim ya gözüme kestirdiğim biri olsa gider ben de tanışırım hiç problem değil. Ama olmuyor. Nereye girmeliyim onu da bilmiyorum, öğrenci ortamına falan girmem bu saatten sonra çok uzak bana, çalışan insanlar da nerde takılır bilemiyorum

iyi de duygusal birsey pek aramıyormussun gibi anlatmıstın...
hatta ben de o yuzden evli kadınlardna ornek vermistim, cismen heykelden farkları olmuyor manasında

hic heves ettigin hobilerin falan oldu mu?
hem yeni ortam arkadas cevrenin genislemesine ve hatta is bulmana bile yardımcı olabilir...

mesela sinema aracılıgı ile tanısan var (film gosterimlerinde, yoksa kapı onunde bekleyen it cakal degil :)))
halk oyunları kursunda da...
sporda hem kolay hem zor oluyor, onu belirteyim,
ha bir de fotografcılık kursları veya onların duzenledigi 1-2gunluk geziler oluyor onlarda.

iyi de duygusal birsey pek aramıyormussun gibi anlatmıstın...
hatta ben de o yuzden evli kadınlardna ornek vermistim, cismen heykelden farkları olmuyor manasında

Duygusal bir şey arıyorum tabi ki neden aramayım, o olmadan olmaz zaten en fazla flört ederim

hic heves ettigin hobilerin falan oldu mu?
hem yeni ortam arkadas cevrenin genislemesine ve hatta is bulmana bile yardımcı olabilir...

Toplamda 3 aydır evdeyim öncesinde 2012den beri kurs dershane vs gittim hep. Bu ara para harcayamıyorum, iş bulamadığımdan koyuyor. Kütüphaneye gidiyorum devamlı kitap ödünç almaya başka da yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…