Sahibinden full+full yapili geyik!!

mesela dil kursları... bunlar da oyle ama erkek bulcam diye de 1milyar vermek sacma yani,
fakat kafam dagılır benim icin de iyi olur,
hicbir sey olmasa bile dil ogrenmek bana katkı saglar, hatta is bulmama da yardımcı olur dersen...

mesela dil kursları... bunlar da oyle ama erkek bulcam diye de 1milyar vermek sacma yani,
fakat kafam dagılır benim icin de iyi olur,
hicbir sey olmasa bile dil ogrenmek bana katkı saglar, hatta is bulmama da yardımcı olur dersen...

Dil kursuna gittim 3 dilden sertifikam var
Fotoğrafçılık kursu güzel fikir ama dediğim gibi para harcayamıyorum fazla Hoş gerçi para olsa durmam buralarda gezerim yurt dışı illa takılır biri ağıma

ay seni benim arkadasa benzettim,
tabi 3aydır evde , dershane kurs vs kısımları aynı degil...

hatta onu yeni ortama gir falan diyip bizimkilerle tanıstırdım ama sarmadı,
diyor ki bana asık olsun pesimden kossun istiyorum...
ohooo dedim cok beklersin.
yani olmaz degil elbette ama bu sekilde tek goruste zor,
hatta o sekilde yapısması da sapık mı diye dusundurtur yani.

Ama benim hep öyle oldu kız haklı
O kadar da değil yani tek görüşte olmaz zaten de ben dışardan biriyle tanışmayı daha çok seviyorum ortak arkadaşım olmayan birileriyle deli miyim

Dil kursuna gittim 3 dilden sertifikam var
Fotoğrafçılık kursu güzel fikir ama dediğim gibi para harcayamıyorum fazla Hoş gerçi para olsa durmam buralarda gezerim yurt dışı illa takılır biri ağıma

ben muhendislik okumadım, es durumundan benimkisi,
zaten bana sazanlamasının nedeni de o, kıtlık

kursa para verme de nasıl desem... boyle yeni insanlara acık gruplar oluyor... onlara katılsan?
mesela ankarada bazı kafelerde sinema gosterimleri yapıyorlar,
hatta hepsibirlesip aylık godard haneke gunleri vs duzenliyorlardı afislerine hic denk geldin mi?

Bunu bir araştırırım. Hani sırf erkek mevzusu için değil evde otur otur sıkılıyorum

Ama benim hep öyle oldu kız haklı
O kadar da değil yani tek görüşte olmaz zaten de ben dışardan biriyle tanışmayı daha çok seviyorum ortak arkadaşım olmayan birileriyle deli miyim

heh! aynen senin gibi konusuyor...

ama yeni tanıstıgın bir ortamda da flort edip tanısmaya acık olabilirsin,
ya da seni birisi duzenli olarka aynı ortama sokacak...
boylece orası kendi ortamın gibi olup biriyle kesisceksin,
ama ilk basta kanka baslayınca sevgili olması da zaman alıyor.
bilemedim ki....
ben iliskilerimi hic oyle yasamadıgımdan

Kanka-sevgili durumu no no no asla Öyle bir şeyim olmaz ki benim ben ilk görüşte anlıyorum dudağından mı öpücem yoksa sadece el mı sıkışıcam.

Bunu bir araştırırım. Hani sırf erkek mevzusu için değil evde otur otur sıkılıyorum
zaten dedigim bunun icindi.
hatta alt yazılı oldugu icin yabancı ogrenciler de geliyor,
degisik bir ortam oluyor,
ben arada gidiyorum,
tek basına bile gidebilirsin,
gosterimi yapanlara merhaba der tanısırsın, o kadar mutlu oluyorlar ki...
zatne gosterim sonrası burdan ne anladık sohbetleri oluyor ufaktan

bu arada dedigim kafelerde duzenleniyor,
yani siyasal bir parti vs mekanı degil, ama her siyasi dusunceden insan da oluyor tabi,
sonra ki sohbetlerde de bu tavır belli oluyor, herkes kendi penceresinden yorumluyor filmi

Ama kendimi biliyorum sevgili olacağım adamla kanka olmam. Herkesin farklı bence bu kimisi önce arkadaş olup sonra sevgili oluyor ben onu yapamıyorum
ben direkt sevgili de olurum, once arkadas da,
fakat kankayla sevgili olmadım hic... bahsettigin cok samimi arkadas olmak sırdaslık falansa bilemem yani,
ama bunu da yasayıp mutlu olan insan cok...

bu arada bana bakma, ben gecesi gunduzu birbirine girenlerdenim, saat 1bucuk olmus farketmedim bile...

Evet gideceğim birazdan müsaadenle yarın veya ne zaman olursa daha erken saatte başlarız muhabbete Teşekkür ederim sohbet ve öneriler için, not ettim değerlendireceğim ama benden bir cacık olmaz onu kabul etmek lazım
İyi geceler diliyorum kendine iyi bak

sana da iyi geceler...
fakat evde vakit gecer de, bilgisayar basında omur gecmez,
arkadaslarınla sık sık gorusmek istemesen de farklı ortamların olsun her zaman nacizane tavsiye...

umarım canını sıkmadım,
geyik topiklerini bozuyorum galiba ben

Estağfurullah, biz de çoğu zaman ciddi takılıyoruz hepimiz sorunlu olduğumuz için.
Tekrar teşekkür ederim. İyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…