Ay evet yaa ahaha
Yok yok zamanla acilirim alistikca, gerci burda alistik daha ne olacaksaben sarılırken put gibi durarsan da bozulurum ama sen şimdiden alıştırma yap nasıl sarılırım ben bu kızlara diye
incele bebegim, ayıp ediyosun senden mi saklayacam güzelliğimi
Şey yapsın kapılara direklere falan sarılsın bizmiş gibi
ama o resmi görmeliydin Hex, acaba adamdan bi daha resim rica etsem de tekrar mı çekse kendiniben resmin kötülüğünü görünce refleks olarak sildim resmi düşünemedim bile
Dur bakayim evde ne var sarilmalikŞey yapsın kapılara direklere falan sarılsın bizmiş gibi
Ah ya, bana gondersenize onu, direkt masaustumduama o resmi görmeliydin Hex, acaba adamdan bi daha resim rica etsem de tekrar mı çekse kendiniben resmin kötülüğünü görünce refleks olarak sildim resmi düşünemedim bile
Yok yok zamanla acilirim alistikca, gerci burda alistik daha ne olacaksa
Eheheh kendimi çekiyom ben diyor ya bi de
Ah ya, bana gondersenize onu, direkt masaustumdu
elin gavur memleketinde kimlere sarılıyon sen
adam şoka girmiştir ne bilsin kameranın ayarının öyle oldugunuyanlış yapıyorum zannetti herhalde
Selamlar hex topik açmışsın, elim boş geldim idare et
Kimse de kalmadı ki forumda yeni sisteme geçildiğinden beri geyikler de kurudu
Burda derken KKdan bahsediyor ya sen de
Ben kaciyorum bebeklerim, oglen alisverise gidecegiz, ona kadar bir makale bitirmem lazim
Firsat bulursam ugrarim gene,
hoşbuldum bebekim ne yapayım takılıyorum sen neler yapıyorsun görüşemiyoruz.Selam belscim hoşgeldin, naber?
Tam gidiyordum, bir hosgeldin demeden gitmiyeyimSelamlar hex topik açmışsın, elim boş geldim idare et
Kimse de kalmadı ki forumda yeni sisteme geçildiğinden beri geyikler de kurudu
tamam canım görüşürüz teşekkürlerTam gidiyordum, bir hosgeldin demeden gitmiyeyim
Hic sorma herkes dagildi, biz de burda toplanalim dedik, her zaman gel, bekleriz
Herkesi optum, ugrarim gene
Ne yapayım bildiğin gibi işte bir tatil yaptım geldim o kadar yine işsizliğin kollarına bıraktım kendimihoşbuldum bebekim ne yapayım takılıyorum sen neler yapıyorsun görüşemiyoruz.
Ben kaciyorum bebeklerim, oglen alisverise gidecegiz, ona kadar bir makale bitirmem lazim
Firsat bulursam ugrarim gene,
Hadi hallet de gel, sana akp genel merkezi manzaralı ev buldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?