tamam isveçli bakanı alıyoz sana bi çkolta çiçeğe tav oldun kızhttp://onedio.com/haber/ruhun-hangi-dunya-milletine-ait--384174
"İskandinav" çıktı!
Senin ruhun gerçek dünya milletleri arasında elf ırkına en yakın millete ait. Zerafet en belirgin özelliğin. Bunu, kıyafet seçiminde, hareketlerinde, konuşmalarında, insanlara yaklaşımında görmek çok mümkün. Allah vergisi bir şey bu ama, asla sonradan kazanılmaz. Bu zerafet, başkalarına soğuk gelse de, asla öyle biri değilsin. Sadece yeni tanıştıklarına mesafelisin, ilişkiyi tüketmemek için makbulü budur!
Milletim bile İskandinav çıktı İsveçli benim olmalı
Çikolata çiçek falan görmedim bentamam isveçli bakanı alıyoz sana bi çkolta çiçeğe tav oldun kız
şaka yapmıştım tamam sustumÇikolata çiçek falan görmedim ben
Sen evli misin?şaka yapmıştım tamam sustum
yok ya leyla gibiyim bugün ondan saçmaladımSen evli misin?
Ay hayır tabiki de evli olsam elin adamına neden asılayımyok ya leyla gibiyim bugün ondan saçmaladımsen evlimisin
ay daha iyileri senin olsun ellin isveçlisine mi kaldın taş gibi türk erkekleri varkenAy hayır tabiki de evli olsam elin adamına neden asılayım
ay daha iyileri senin olsun ellin isveçlisine mi kaldın taş gibi türk erkekleri varken
yok cnm ya yaramadımide baş ağrısı da yapar ya fenaİlaçlar işe yaramadı mı?
kaba dokulu, yontulmamışlık vs. anlamlarını da içeriyor taş kelimesi.Hangi taş gibi türk erkekleri?
yok cnm ya yaramadı
kaba dokulu, yontulmamışlık vs. anlamlarını da içeriyor taş kelimesi.
"sıkı etli" anlamıyla sınırlamamak lazım. hangi manadan bahsettin canım?
niye beğenmiyomusunuz kızlarHangi taş gibi türk erkekleri?
Esmer uzun boy Türk erkeklerine ait bir özellik mi? Peki bu iki özellik taş gibi olmak için yeterli mi?niye beğenmiyomusunuz kızlaresmer uzun boylu iyi kalpli olursa tadından yinmez
doğru diyo. evet cevap ver GamzeEsmer uzun boy Türk erkeklerine ait bir özellik mi? Peki bu iki özellik taş gibi olmak için yeterli mi?
Anlat! dersen bisi dimem...sEN BENİMLE ne uğraşıyosun ya
Selam, hosgeldinnapıysiiizz
Yok sevgili izmirli, ama onunla da alakasi yok, izmiri severimsiyasette bende varım ama , bende gürmemişim seni , neyse görmüş olduk
İzmirli misinz?
Hosgeldingünaydın kızlaaar
Sevdim su enerjiniBol enerjili
Sen nasılsın ne kaynatıyonuz bakim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?