Anlattim naza iste ya, baska bir sey yok...Anlatsana kızım ya pof niye herkes bana naz yapıyorBen naz yapılcak insan mıyım özeli okudun mu?
Anlattim naza iste ya, baska bir sey yok...
Dur bakiyorum...
Yazmasi bitti, ilk danisman okumayi bitirdi, ikinci danismanda su anda, o da bir haftaya gonderirim okuyup dedi...Bitti mi tez yani ben hala idrak edemiyorum o kadar bekledim ki bitmesini
O zaman oynayabilirim
Yazmasi bitti, ilk danisman okumayi bitirdi, ikinci danismanda su anda, o da bir haftaya gonderirim okuyup dedi...
O da bitirince son danismana gidecek, o da okuyup bana gonderecek ben de son duzeltmeleri yapip submit edecegim...
Az kaldi yani
Yari panik yari heyecanli, ne bileyim, salakladim...Ay az kaldı aşgısıııNasıl hisediyosun? Sabah gelip bir şeyler anlatıcam demişsin dün hani?
Beni çektin yetmiyo muYari panik yari heyecanli, ne bileyim, salakladim...
Yok onu dikkat cekmek icin dedim, gorunen o ki pek cekememisim
Aman sen de afra tafrayla geliyorsunBeni çektin yetmiyo mu
Ay bu sene evlenen evlenene bu ne ya 10 çift saydım sırf bize haberi gelen yuh ya
Aman sen de afra tafrayla geliyorsun
Hee benim de cok var bu sene evlenen, bereketli cikti
Eeesi bu, neyse ya, benim kafam acilsin, gun icinde gelirim gene, bugun bosum zaten, gorusuruzÇok enteresanNeyse ee daha daha
PekalaEeesi bu, neyse ya, benim kafam acilsin, gun icinde gelirim gene, bugun bosum zaten, gorusuruz
Uyuzlar olarak gene geldik mi bir araya
Uyuzlar olarak gene geldik mi bir araya
Seni cozdum ben yavru, huysuzluk sinyallerini 1-2 gune veriyorsun, yavas yavas kivama geliyorsun ve bumYalnızım dostlarım
Seni cozdum ben yavru, huysuzluk sinyallerini 1-2 gune veriyorsun, yavas yavas kivama geliyorsun ve bum
Aksilik bugun ben de gicigin tekiyim, napsak ki?
Ayrıca buna menstrüasyon diyorlar tıp dilindeSeni cozdum ben yavru, huysuzluk sinyallerini 1-2 gune veriyorsun, yavas yavas kivama geliyorsun ve bum
Aksilik bugun ben de gicigin tekiyim, napsak ki?
Ben konusmalardan anliyorum, hep tutuyorÖyle miymiş, beni çok iyi tanıyosun bebeğim evlenelim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?